چگونه دائماً حساب توییتر خود را حذف کنیم


چگونه دائماً حساب توییتر خود را حذف کنیم

در حالی که بسیاری از توییتر را از طریق سایر شبکه های اجتماعی انتخاب می کنند ، بسیاری از آنها اصلاً آنرا دوست ندارند.


در توییتر ، پست های شما تقریبا در دسترس همه است. هر کسی می تواند حتی بدون ورود به حساب های توییتر خود ، پست های شما را جستجو و مشاهده کند.

علاوه بر این ، توییتر یکی از حداقل شبکه های اجتماعی کاربر پسند است. شما فقط می توانید توییت هایی با بیش از 280 نویسه ارسال کنید. علاوه بر این ، به هیچ وجه نمی توانید هزاران توییت در حالی که در حال مرور اخبار در توییتر هستید از راه خود جلوگیری کنید.

جای تعجب نیست که برخی از کاربران از حجم گسترده محتوای ارسال شده روزانه خود ناراحت هستند. اگر به ارتقاء حریم خصوصی اینترنت علاقه دارید و می خواهید با خداحافظی دائمی از توییتر ، آرامش خاطر خود را حفظ کنید ، این راهنما برای شماست.

توجه داشته باشید که وقتی حساب توییتر خود را حذف کردید ، راهی وجود ندارد که بتوانید آن را بازیابی کنید. بنابراین ، قبل از شروع ، دو بار فکر کنید.

تصویر

پرش به …

نحوه غیرفعال کردن دائم حساب توییتر خود

مرحله 1: به https://www.twitter.com/ مراجعه کرده و با استفاده از نام کاربری و رمزعبور خود وارد شوید.

تصویر

مرحله 2: در گوشه سمت راست بالای مرورگر خود ، روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید و سپس به سمت تنظیمات بروید

تصویر

مرحله 3: پس از پیمایش به پایین صفحه ، روی “غیرفعال کردن حساب من” کلیک کنید.

تصویر

مرحله 4: تمام اطلاعات موجود در این صفحه را بخوانید و روی “غیرفعال کردن” کلیک کنید.

تصویر

مرحله 5: برای تأیید حذف ، گذرواژه توییتر خود را وارد کرده و روی “غیرفعال کردن حساب” کلیک کنید.

تصویر

انجام شده! اکنون حساب خوب توییتر خود را حذف کرده اید!

نحوه غیرفعال کردن حساب توییتر در Android

صرف نظر از دستگاه Android که استفاده می کنید ، مراحل غیرفعال کردن حساب توییتر یکسان است. در اینجا چگونه می توانید آن را غیرفعال کنید:

  1. کلیک کنید بر روی نماد نمایه یا منو
  2. قابل اعتماد و متخصص تنظیمات و حریم خصوصی
  3. کلیک حساب
  4. اکنون ، کلیک کنید حساب خود را غیرفعال کنید
  5. کلیک از کار انداختن
  6. وارد کن کلمه عبور
  7. کلیک آره برای غیرفعال کردن

نحوه غیرفعال کردن حساب توییتر در iOS

اگر می خواهید حساب توییتر خود را در iPad یا iPhone خود غیرفعال کنید ، این مراحل را دنبال کنید:

  1. ضربه زدن نماد نمایه و به تنظیمات و حریم خصوصی
  2. ضربه زدن حساب خود را غیرفعال کنید
  3. وارد کن کلمه عبور و شیر از کار انداختن

توییتر غیرفعال است! اما آیا این به طور دائم حساب من را حذف خواهد کرد?

نه. غیرفعال سازی ساده حساب شما را برای همیشه و حداقل 30 روز حذف نمی کند.

بنابراین ، اگر قبل از 30 روز نظر خود را تغییر دهید ، همیشه می توانید اکانت توییتر خود را از حذف دائمی ذخیره کنید.

استفاده از توییتر بی خطر است?

ظاهراً توییتر برای استفاده بی خطر است. با این حال ، شبکه اجتماعی حریم خصوصی و امنیت شما را به خطر می اندازد و باعث می شود در معرض تهدیدهای خارجی هکرها و مجرمان سایبری آسیب پذیر باشید. به عنوان مثال ، یک هکر با چک کردن توییت های خود در توییتر می تواند اطلاعات بیشتری در مورد شما کسب کند. آنها می توانند از این اطلاعات برای آسیب رساندن به شما و هک شدن به حساب ها یا دستگاه های خود استفاده کنند.

Cyberstalkers همچنین از این اطلاعات برای نظارت بر فعالیتهای روزانه شما و جمع آوری اطلاعات کافی استفاده می کند تا بتواند شما را باج خواهی یا به هر روشی به شما آسیب برساند.

می توانید اطلاعات بیشتری درباره Twitter و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را در اینجا بخوانید.

چگونه بایگانی توییتر خود را بارگیری کنید?

حذف حساب توییتر شما به معنی از دست دادن تمام آن توییت های گرانبها ، اطلاعات و خاطراتی است که در توییتر ارسال کرده اید. خبر خوب این است که می توانید قبل از حذف اکانت خود ، بایگانی توییتر خود را به راحتی بارگیری کنید. در اینجا نحوه انجام این کار آورده شده است:

  • از https://www.twitter.com بازدید کرده و با استفاده از نام کاربری و رمزعبور خود وارد شوید. تصویر
  • در گوشه سمت راست بالای پنجره مرورگر خود ، روی تصویر نمایه خود کلیک کنید و سپس به سمت تنظیمات بروید.
    تصویر
  • پس از پیمایش پایین صفحه ، روی “درخواست بایگانی خود” کلیک کنید. تصویر
  • سپس توییتر به شما اطلاع می دهد که درخواست شما را دریافت کرده است و به شما ایمیل می فرستد تا در صورت آماده شدن بایگانی شما برای بارگیری ، به شما اطلاع دهد.. تصویر
  • برای بارگیری بایگانی توییتر خود پیوند موجود در آن ایمیل را دنبال کنید. تصویر

آیا توییتر اطلاعات شخصی من را جمع می کند?

توییتر به هیچ وجه سازگار با حریم خصوصی نیست و به دلیل جمع آوری تعداد زیادی از اطلاعات در مورد شما شناخته شده است. این اطلاعات شامل موارد زیر است:

  • اطلاعات اصلی حساب شما: نام ، نام کاربری ، رمز عبور ، آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را.
  • اطلاعات تماس شما: اگر کتاب آدرس تلفن خود را با توییتر بارگذاری یا همگام سازی کنید ، یک نسخه از مخاطبین شما را در سرورهای آنها نگه می دارد. همچنین ، در صورت ارسال ایمیل به تیم توییتر ، محتویات و همچنین هر گونه اطلاعات تماس می توانند توسط آنها برای استفاده بعدی حفظ شوند.
  • موقعیت تو: اگر عادت به صدای جیر جیر از طریق تلفن خود دارید ، توییتر می تواند به اطلاعات موقعیت مکانی شما نیز دسترسی داشته باشد.
  • اطلاعات پرداخت شما: ظاهرا ، اگر اطلاعات پرداخت خود را (شماره کارت اعتباری ، آدرس صورتحساب و غیره) را برای هر منظور به اشتراک بگذارید ، این اطلاعات توسط توییتر ذخیره می شود. با این حال ، شما می توانید هر زمان که بخواهید این موارد را حذف کنید.
  • پیوندها و کوکی ها: از تحولات اخیر پرده برداشت که توییتر مشتاق مشاهده نحوه تعامل با پیوندها در سرویس های آنها است و آنها می توانند از کوکی ها برای یادگیری در مورد ترجیحات شما استفاده کنند. توییتر همچنین می تواند دستگاه ، سیستم عامل و مرورگر وب را که برای دسترسی به خدمات آنها استفاده می کنید ، نظارت کند.

پس از جمع آوری اطلاعات شما ، ممکن است توییتر از آن برای تبلیغات استفاده کند. اخیراً در شبکه های اجتماعی پرده برداری شده است که از اطلاعات شما برای اهداف تبلیغاتی استفاده می شود. این بدان معناست که از اطلاعات شما جمع آوری شده توسط توییتر برای نمایش تبلیغات هدفمند استفاده می شود.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map