Contents

Вземете VPN с специален IP адрес

PureVPN предлага най-добрия специализиран IP VPN от различни страни. Можете да се насладите на оптимална сигурност и пълна свобода онлайн с специалния IP на PureVPN.



Купете статичен IP за сигурен отдалечен достъп & Пълна анонимност

Не пропускайте офертата! 31-дневна гаранция за връщане на парите безпроблемно.

1- Изберете вашия план Промяна на валутата: щатски долар

 • щатски долар

1 месечен план Без отстъпка Спестете 0% $ 10.95 на месец месечно Вземете 1-месечен план 31-дневна гаранция за връщане на парите пълен достъп. Без ограничение. Най-любимите! 7-дневно изпитание + 47% OFF след това Спестете 0% $ 0.99 $ 10.95 / месец $ 5,82 / месец след изпитване * $ 10.95 / месец $ 5,82 / месец след изпитание * ВЗЕМЕТЕ 7 ДНИ ИЗПИТВАНЕ 31-дневна гаранция за връщане на парите

След 7 дни ще бъдете автоматично абонирани за нашия 1-годишен план на $ 10.95 / месец $ 5.82 / месец

6-месечен план 24% отстъпка Спестете 24% $ 8.33 на месец месечно Вземете 6-месечен план 31-дневна гаранция за връщане на парите Внимание, моля!Не пропускайте 7-дневната ни пробна цена от $ 0,99. 1-годишен план Спестете 82% $ 1.99 / мес на месец Вземете 1-годишна 31-дневна гаранция за връщане на парите 2- Изберете Вашия начин на плащане Сигурно и криптирано плащане McAfee-икона Изберете Начин на плащане Кредитна карта PayPal Кликнете тук, за да видите всички опции за плащане Резюме на вашата поръчка USD 0,99

Резюме на вашата поръчка

PureVPN 7 дневен пробен период + 47% OFF след това 0,99 USD Добавки

Общо USD 0,99 ИМА КУПОНЕН КОД? Приложи х

Въведете валидно име на притежателя на картата.

въведете валиден имейл адрес.

Имам кредитна карта, свързана с моя акаунт в PayPal Pay with Кредитна карта

31-дневна гаранция за връщане на парите

Сигурни и криптирани плащания

С изпращането на този формуляр вие се съгласявате с нашите Общи условия и Декларация за поверителност.

Плащането е успешно

Благодарим, че опитате демонстрация на PVPN количка. (В процеса не бяха таксувани пари).

Искате да добавите Специализиран IP за USD 0,99?
Какво е Специализиран IP? получавам Специализиран IP Премахване на добавката Изберете държава

 • Великобритания
 • Съединени щати
 • Сингапур
 • Малта
 • Хонконг (SAR)
 • Германия
 • Австралия
 • Канада

получавам Специализиран IP Искате да добавите Пренасочване на пристанища за 0,25 USD?
Какво е Пренасочване на пристанища? получавам Пренасочване на пристанища Премахване на добавката Искате ли да добавите DDos защита за USD 0,99?
Какво е DDos защита? получавам DDos защита Премахване на добавката Изберете държава

 • Съединени щати
 • Великобритания
 • Нова Зеландия
 • Холандия
 • Австралия
 • Канада
 • Германия
 • Франция

получавам DDos защита × Специализиран IP VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо ми трябва специален IP VPN?

Отдалечен достъп до сървъри с криптиране

Без значение към какъв сървър за отдалечен достъп се свързвате, лесно можете да го направите, без да се притеснявате, че ще бъдете компрометирани, особено след като сте подкрепени от военно ниво на криптиране.

Перфектен за бизнеса

Лицата и предприятията могат да се свързват с ограничени мрежи и сървъри. Вместо само за всеки, който има споделен IP достъп до мрежа, само тези със специфичен IP адрес могат да го направят, като по този начин подобряват сигурността чрез скокове и граници.

Възможностите са безгранични

Независимо дали искате да получите достъп до камери за видеонаблюдение, банкови сметки или искате да видите поверителна информация, разположена в защитена болнична мрежа, възможностите са неограничени.

× Защитена от DDoS VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо имам нужда от DDoS защитена VPN?

Блокира неоправдания трафик

При неоправдан трафик трябва да се очаква спад в скоростта на интернет и изоставането. Но това вече няма да е така с нашия защитен от DDoS VPN.

Бдителни ли са по всяко време

Вместо да се налага ръчно да активирате нашия защитен от DDoS VPN всеки път, той ще бъде активен по всяко време. Веднага щом бъде открита атака, нашата защита от DDoS VPN ще я неутрализира незабавно.

Перфектен и за геймърите

Нашият защитен от DDoS VPN служи като допълнителен слой за защита на геймърите, които редовно са насочени от киберпрестъпници и конкуриращи се геймъри. Бъдете спокойни; ще имате конкурентно и безопасно игрово изживяване.

× Пренасочване на порт

Функцията Port Forwarding е удобна, когато трябва да получите достъп до свързано към интернет устройство / услуга от всяка точка на света.

Как ми помага ползването на пристанището?

Да приемем, че искате да получите достъп до вашия компютър, лаптоп или сървър от всяка точка на света. Нашата добавка за пренасочване към порт ще ви позволи да направите точно това.

Ако искате да споделите достъп до вашия уебсайт / FTP или друга услуга, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт.

Ако искате да играете онлайн игра с приятелите си, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт, за да може приятелите ви да се присъединят към вашия геймърски сървър.

Ако използвате PureVPN на вашия рутер, тогава ще ви е необходима добавката за пренасочване на порт, за да разрешите всеки конкретен порт на PureVPN IP.

× Защита на предприятието & поверителност

Разширените функции на следващото поколение осигуряват стабилна сигурност & поверителност. Преди това технологията е била достъпна само за бизнеса & Предприятия. Дава ви анти-злонамерен / антивирусен, рекламен блокер, филтриране на приложения, механизъм за предотвратяване на проникване и филтриране на URL / категории. Мислете за това "суперсили" за обикновения ви VPN.

Бележка 1:

Към момента сигурността на Enterprise & Добавката за поверителност не работи едновременно с нашата специализирана добавка за IP. Можете обаче да използвате всеки друг режим в нашите VPN приложения, за да активирате Enterprise-Grade Security & Добавка за поверителност.

Бележка 2:

Моля, обърнете внимание, че понастоящем ръчната настройка на PureVPN не поддържа конфигурацията на нашата Enterprise Grade Security & Добавка за поверителност Моля, използвайте нашите VPN приложения, за да го активирате.

× P2P защита

Добавката P2P Protection гарантира, че дори и най-умните настройки за примамка от хакери или държавни агенции не го правят на вашето устройство или компютър. Нашата проактивна защита автоматично ще блокира разрушителни файлове като вируси, зловреден софтуер, откупи, софтуер, троянски коне и т.н., маскирани като торенти от изтегляне и да запази вашето устройство безопасно и сигурно.

PureVPN планът включва:

 • Приложения за
 • Сигурност на предприятието
 • 10-Multi влизания, за да можете да използвате един акаунт на 10 устройства едновременно.
 • 2000+ сигурни сървъра в 140+ страни
 • 24/7 поддръжка на клиенти

nologs и поддръжка на клиенти TrustPilot

Платете с кредитната си карта и ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА 10% ОТстъпка!

Ще плащам с кредитна карта Продължи с Alipay ×

Открита грешка

да не

Нужда от помощ? Говорете с нашата 24/7 поддръжка на живо

Плащането Ви се отхвърля

Моля, опитайте да платите чрез Bluesnap.

Изберете начин на плащане

Получете тази оферта сега Продължете с

Какво получавате с PureVPN
Специализиран IP VPN?

Вземете специален IP от PureVPN и се насладете на тотален контрол на вашия IP. Има много уеб услуги, особено корпоративни работни роли, които изискват статичен IP за достъп до определени бази данни. И така, специализиран IP VPN може да се окаже вашият паспорт към определени мрежи, бази данни, сървъри и други чрез процеса на разрешаване на бележки по IP.

По-добро забавление

Получете незабавен достъп до телевизионни предавания / филми и се насладете на ултра бърз онлайн стрийминг с Специализиран IP адрес.

Онлайн банкова сигурност

Ограничете банковите си данни до специален IP адрес и достъп до тях сигурно от всяко кътче на света.

Онлайн репутация без риск

С уникален IP можете да контролирате неговата репутация за разлика от динамичен IP, където другите могат да навредят на вашата репутация.

Лични блогове Сигурност

Увеличете сигурността на вашия онлайн блог, като позволите само на вашия специализиран IP адрес да получи достъп до задния ред.

Защита на домашната камера за сигурност

Ограничете захранването на камерата на живо само със своя статичен IP адрес. Бъдете сигурни и извън радара с Специализиран IP адрес.

Сигурен отдалечен достъп

Специализиран IP адрес осигурява спокойствие на работодателите, тъй като техните служители получават безопасен достъп до мрежата.

Сигурен FTP достъп

Засилете сигурността на уебсайта си, като ограничите достъпа на FTP само до вашия IP адрес. Правете повече с специалния IP адрес на PureVPN.

Двуфакторна автентификация

Настройте двуфакторна автентификация на вашия уебсайт, банкови сметки и други чувствителни онлайн ресурси.

Защита на сървъра на базата данни

Увеличете сигурността на сървъра на вашата база данни и стойте далеч от хакерите, тъй като вие сте единственият, който има достъп.

Какво е специален IP?

Предотвратете неоторизиран достъп и се насладете на надеждна онлайн репутация с специалния IP адрес на PureVPN. Независимо дали е за уебсайт или отдалечени служители, ще получите гладък достъп до мрежи с ограничен IP адрес. Тъй като статичният IP адрес принадлежи на един акаунт, той осигурява върховна онлайн сигурност.

какво е посветен IP и разлика

Статичен IP срещу динамичен IP

Видът на IP адреса, който оказвате влияние върху вашите онлайн дейности. Ето разликата между статичен IP спрямо динамичен IP адрес.

Статичен IP

 • Един и същ IP адрес се използва всеки път, когато се свържете с интернет.
 • Възможност за хостване на уебсайт. Чудесно за фирми, които получават големи количества трафик.
 • Предлага по-стабилна връзка и намалено време на прекъсване, тъй като IP никога не се рестартира.
 • Статичните IP са уязвими към атаки, така че трябва да се вземат допълнителни мерки за сигурност.
 • Трябва да се конфигурира ръчно.

Динамичен IP

 • Вашият IP адрес се променя всеки път, когато се свържете с интернет.
 • Dynamic IP имат чиста онлайн репутация и са достъпни на по-ниска цена.
 • Възможно прекъсване, тъй като мрежата се претоварва поради високия трафик.
 • По-малко уязвими към онлайн атаки, тъй като адресът периодично се променя всеки път.
 • Мрежата се конфигурира автоматично,

Препоръчани & Препоръчан от

Услугите на PureVPN редовно се признават и аплодират от други компании.

PureVPN не съхранява вашите онлайн дейности, период. Той има правило за без регистрация на сърфиране.

PureVPN защитава онлайн активността, така че потребителите да не се притесняват кой може да се опитва да проследи какво правят онлайн.

Това е един от най-бързите VPN инструменти там, което означава, че връзката ви изобщо не трябва да се забавя, когато се прехвърля през сървърите му.

Компанията класира топ VPN-тата, които ще се използват в Австралия.

Защитете поверителността си с PureVPN

Регистрирайте се за PureVPN, за да получите пълна онлайн сигурност и поверителност със скрит IP адрес и криптиран интернет трафик.

Вземете PureVPN

SEPA:

Поддържани шопски страни: Австрия, Белгия, Кипър, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Монако,, етерланд, Португалия, Сан Марино, Словакия, Словения, Испания
Поддържани валути: евро

Boleto Bancário:

Поддържани шопски страни: Бразилия
Поддържани валути: BRL

идеален:

Поддържани шопски страни: Холандия
Поддържани валути: EUR

Paysafecard:

Поддържани шопски страни: Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Франция, Германия, Великобритания, Гърция, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство, Съединени щати
Поддържани валути: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Поддържани шопски страни: Австрия, Белгия, Германия, Италия, Холандия, Полша, Испания, Швейцария, Обединеното кралство
Поддържани валути: CHF, EUR, GBP, PLN

ENets:

Поддържани шопски страни: Сингапур
Поддържани валути: SGD

WebMoney:

Поддържани шопски страни: Армения, Беларус, Киргизска република (Киргизстан), Казахстан, Русия, Таджикистан, Туркменистан, Украйна, Узбекистан
Поддържани валути: USD

Skrill:

Поддържани шопски държави: Всички държави, поддържани от BlueSnap
Поддържани валути: Всички валути, поддържани от BlueSnap

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me