Вземете американски Netflix на Apple устройства


Вземете американски Netflix на Apple устройства

Публикувано: 03 март 2020 г.


Гледането на Netflix на преносимо устройство като вашия iPhone или iPad идва като доста удобна опция, докато сте в движение. Ако сте запален стриймър и не искате да пропуснете любимото си телевизионно шоу в предполагаем случай като пътуване, това ръководство ще ви покаже как да получите приложението Netflix на вашия iPhone или iPad. Нещо повече, тя също има чист трик в ръкава, за да получи достъп до могъщата американска библиотека Netflix извън САЩ.

Вземете американски Netflix на Apple устройства

Въпреки че Netflix се консумира най-добре на голям екран като Apple TV, гледането му на компактно Apple устройство като iPhone или iPad не е толкова лошо. Той е преносим, ​​Netflix има специално приложение за iPhone и iPad, което осигурява достъп с едно щракване до цялото съдържание и очите също доста добре настройват екрана. Затова следващия път, когато пътувате, носете в джоба си свой собствен развлекателен център, като инсталирате приложението Netflix на вашия iPhone или iPad. Ето как можете да го направите.

 1. Кликнете върху иконата „App Store“
 2. Изберете Търсене и напишете „Netflix“ в лентата за търсене
 3. Докоснете „Netflix, Inc.“ от резултатите от търсенето
 4. Изберете „Вземете“ или докоснете иконата „Облак“
 5. Сега приложението Netflix ще бъде достъпно на вашия начален екран
 6. Стартирайте Netflix >> Въведете вашите идентификационни данни за вход
 7. Насладете се на Netflix на iPhone или iPad

В случай че не можете да намерите приложението Netflix в App Store, проверете коя версия на iOS използвате на вашия iPhone или iPad. Устройството ви трябва да работи на iOS 12.0 или по-нова версия, за да изтеглите последната версия на приложението Netflix. Потребителите, работещи с по-ранни версии на iOS (5.0 и по-нови), могат да го изтеглят само ако приложението вече е изтеглено по-рано в даден момент. Следвайте стъпките по-долу, за да проверите версията си за iOS.

 1. Отворете „Настройки > ‘Общ > ‘Относно’
 2. Вашият номер на iOS версия ще бъде посочен до „Версия“

Ако използвате iOS версия 5.0 или 11.4.1 и сте изтеглили приложението Netflix на вашия iPhone или iPad в миналото, можете да презаредите по-стара версия на Netflix, която е съвместима с текущата ви версия на iOS.

Как да гледате американски Netflix на iPhone или iPad или IOS

Сега, когато на вашето устройство работи приложението Netflix, нека да се спуснем до лакомната на това ръководство.

Ако сте със седалище в САЩ и пътувате извън региона, ще имате достъп само до библиотеката със съдържание, която е налична в държавата, в която отивате. Това означава, че трябва да се сбогувате със стотиците заглавия, които са достъпни само в могъщата американска библиотека, докато не се върнете у дома.

Аутсорсингът на Netflix не е толкова лесен, колкото беше преди това да е нещо толкова основно като промяна на настройките на DNS или използването на прокси, просто няма да работи. Това, от което се нуждаете, е постоянно работещ трик за преодоляване на бариери, базирани на местоположение, свързани с библиотеките на съдържанието на Netflix. Точно тогава на помощ идва надежден VPN на Netflix като PureVPN.

VPN криптира вашия интернет трафик и го маршрутизира през VPN сървър, поставен на отдалечено място, което в случая е САЩ. Това от своя страна премахва всички следи от вашия истински IP адрес и подмамва Netflix да вярва, че услугата е достъпна от другаде. Популярната VPN услуга като PureVPN може да се похвали с 2000+ сървъра по целия свят със стотици хиляди IP адреси, които Netflix са почти невъзможни да открият, независимо от това колко интелигентни и ефективни са техните техники за дълбока проверка на пакети.

Правят ли всички VPN мрежи?

Повечето със сигурност не. Безплатен или основен VPN, който има ограничена сървърна мрежа, е длъжен да получи откриване и черен списък от Netflix поради периодично използвани IP адреси. Ако искате да гледате US Netflix последователно без досадни прокси грешки, изберете реномирана VPN услуга като PureVPN.

Какво прави PureVPN най-добрият VPN за САЩ Netflix?

PureVPN позволява достъп до седем популярни медийни библиотеки на Netflix, включително US Netflix. Някои други забележителни функции включват:

Специализирано приложение за iOS

PureVPN има специално приложение за iOS, което можете да инсталирате от App Store за броени секунди. Това ще бъде вашият портал към неограничен свят на поточно предаване на Netflix.

Без регистрация

PureVPN спазва стриктно политиката си за нулев дневник. Той е сред много малкото VPN доставчици, преминали през независим одит на сигурността на своята политика за поверителност и системи, за да го докажат.

Голяма сървърна мрежа

PureVPN може да се похвали с огромна мрежа от 2000+ сървъра, стратегически разпространени на 180+ места. С огромните 300 000+ IP адреса на ваше разположение шансовете да бъдат открити от Netflix чрез използване на повтарящ се IP адрес са почти нулеви. Освен това можете също да изберете специален IP адрес, за да сте сигурни, че вашият IP адрес никога не е споделен с никой друг

Как да гледате американски Netflix с PureVPN

Ето какво трябва да направите:

 1. Регистрирайте се в PureVPN (Ако още не сте го направили)
 2. Отворете „App Store“ и потърсете „PureVPN“ в лентата за търсене
 3. Изберете „Вземете“ или докоснете иконата в облака, за да изтеглите и инсталирате приложението PureVPN iOS от App Store
 4. Стартирайте приложението PureVPN и влезте с вашите идентификационни данни
 5. От списъка с „Популярни уебсайтове“ докоснете „US Netflix“
 6. Сега можете да гледате САЩ Netflix на вашия iPhone или iPad от всяка точка на света

Ако имате Apple TV 4 или Apple TV 4K, изпълнете стъпките по-долу, за да получите приложението Netflix на устройството си.

 1. Отидете на началния екран и отворете „App Store“
 2. Потърсете „Netflix“ в магазина за приложения и кликнете върху „Get“, за да инсталирате приложението
 3. След като инсталацията приключи, ще намерите приложението на вашия начален екран

Как да получите американски Netflix на Apple TV

Ако сте нов абонат на Netflix и искате да го гледате на вашия Apple TV, предстои ви неприятна изненада. Регионалните ограничения, прилагани от Netflix, няма да ви позволят да предавате поточно съдържание, различно от това, което е достъпно в местната ви медийна библиотека.

Netflix има специални библиотеки със съдържание за различни региони и наличието на съдържание силно зависи от това къде се намирате. Например, американската Netflix, която е най-популярната и обширна, е ограничена само до САЩ.

Предаването на Netflix в Apple TV е страхотно изживяване, но можете да го направите на височина, като вземете ръцете си за най-желаната библиотека в Netflix в САЩ. Решението е толкова просто като 123. Чрез просто свързване към PureVPN сървър в САЩ, цялото съдържание на американската библиотека ще ви бъде предоставено. PureVPN има широка сървърна мрежа, добре оптимизирана за стрийминг и поддържа без регистрация на вашите онлайн дейности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map