VPN за пътуване в чужбина


VPN за пътуване в чужбина

пътуване


Пътуването може да бъде скъпо и да не говорим, предизвикателство, когато става въпрос за спазване на местните закони за интернет. С надежден VPN за пътуване можете да спестявате от своите самолетни билети, да заобикаляте ограниченията на съдържанието, да имате достъп до социални акаунти и други.

IMG

Открийте какво е блокирано или налично преди вашите пътувания

Дали това е ваканция в чужбина или постоянно преместване като експат; най-добре би било да научите повече за дестинацията, преди да пътувате. Не можете обаче да го направите, докато живеете в родината си. В крайна сметка много уебсайтове на страната на местоназначение може да бъдат блокирани във вашия регион. Излишно е да казвам, че ако държавата дестинация има строги закони за цензура, няма да можете да намерите новини за текущите въпроси.

Когато получите VPN за пътуване в чужбина, ще научите за текущите дела на дестинацията и състоянието на интернет цензурата. Чрез настройване на VPN и получаване на локален IP адрес на страната, в която пътувате, можете да разглеждате, сякаш вече сте там.

IMG

Защо се нуждаете от VPN за пътуване в чужбина?

VPN мрежите са полезни за защита на вашите онлайн данни и комуникации срещу шпиониране, подслушване, както и множество други заплахи за сигурността и поверителността. Услугата VPN за пътуване обаче ви предлага много повече от това.

Планирането на международно пътуване може да бъде обезсърчително преживяване. В крайна сметка трябва да планирате бюджета си, да резервирате евтини полети и да намерите евтини хотели в чужбина. Също така трябва да внимавате за местните закони за интернет, за да не се забърквате в неприятности.

Освен това, ако сте човек, който е в неприкосновеност на личния живот, притесненията ви стават небесни, когато разберете, че държавата назначение прилага закони за защита на личните данни като онлайн наблюдение, наблюдение на данни и запазване и т.н..

Защо да използвате VPN за пътуване

video_thumb

Пътувайте с PureVPN
За да се насладите на безбройните му перки

img1

Насладете се на евтини полети

Не може да се отрече, че много хора обикновено пътуват с бюджет, особено семейства. Самолетните билети обаче изяждат голяма част от бюджета ви, последвана от хотелски резервации.

Звучи ли ти? Ако е така, тогава се радвайте, защото VPN за пътуване може да ви помогне да намерите евтини полети и хотели само в няколко прости стъпки. Всъщност можете да спестите до 800 долара за пътуването си в чужбина.

img2

Достъп до любимото ви съдържание

Ако сте запален стрийтър, има голям шанс да искате да гледате и предпочитаното от вас съдържание по време на пътуванията си в чужбина. За съжаление, някои популярни стрийминг услуги имат проблеми с международното лицензиране, в резултат на което те ограничават съдържанието в определени региони. Например, нямате достъп до US Netflix или Hulu извън САЩ.

Освен това, не само стрийминг услугите, но и онлайн телевизионните канали излъчват предаванията си в ограничени региони. Ако не искате да изпитвате блокади със съдържание, се нуждаете от нашия VPN за пътуване.

img3

Достъп до социалните медии

Услугите в социалните медии предоставят на потребителите платформа, където те могат да говорят със съдържанието на сърцето си. За съжаление, някои държави заглушават мненията на своите граждани по конкретни въпроси, като правителствените дела. В резултат на това те ограничават услугите на социалните медии.

За блокирането на социалните медии може да има и десетки други причини. Независимо от това, винаги можете да се свържете с желаните от вас социални акаунти в държави, в които те не са налични, като използвате VPN за пътуване.

img4

Безопасно сърфиране в обществен WiFi

Обществените WiFi мрежи и други отворени интернет точки предлагат удобството на безплатен интернет. Въпреки това те могат да излагат личната ви информация на хакери и подслушватели наблизо.

Стандартните WiFi протоколи като WAP и WAP2 могат лесно да бъдат пропукани, което означава, че не можете да разчитате на тях за сигурност. Независимо от това, с помощта на надеждна технология за криптиране на VPN, надеждно удостоверяване на данни и алгоритми за ръкостискане, можете да сърфирате безопасно в обществен WiFi!

img5

Сигурно онлайн банкиране

Независимо дали е обществена WiFi или домашна мрежа; винаги трябва да бъдете внимателни към кибер заплахите, които дебнат онлайн, особено докато правите онлайн транзакции или пазарувате.

Онлайн банкирането ви дава лекотата да извършвате транзакции и да плащате сметки в движение, но също така може да изложи парите ви на риск, ако не приложите подходящите защитни мерки за сигурност.

Като се въоръжите с VPN за пътуване в чужбина, можете да защитите своите онлайн транзакции с помощта на първокласно криптиране.

img6

Онлайн наблюдение на канавките

Наблюдението може да бъде досадно, както и натрапчиво. Помислете за това – бихте ли го харесали, ако някой надничаше в личните ви имейли или текстови съобщения?

Разбира се, че не! Когато пътувате в чужбина обаче, трябва да спазвате местните закони, дори ако те включват интернет наблюдение.

VPN може да ви помогне да скриете истинската си самоличност, като ви предпази от онлайн наблюдение и ще ви помогне да сърфирате анонимно денонощно.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map