Високоскоростна VPN услуга

По-бързо от Bugatti

Вземете PureVPN PureVPN

 • Нужда от скорост!
 • Бърз & яростен!
 • Глобално признание
 • Звездна репутация
 • 1-минутна настройка
 • Крайна защита
 • Вземете PureVPN

Защо имате нужда от бърз VPN?

Бързият VPN ще преодолее разликата между вас и съдържанието, до което искате да получите достъп, без никакво изоставане.

Streaming

Притеснявате се от ограниченията, наложени на поточните мрежи и непрекъснатото изоставане? Не се притеснявайте повече, защото нашите самооптимизирани сървъри са проектирани да осигуряват бърза и изключителна скорост.

латентност

Нашата ефективна и самостоятелно проектирана глобална мрежа или сървъри предоставя на потребителите намалена закъснение в мрежата, така че не е нужно да се сблъсквате с никакви бавни скорости на изтегляне и качване.

Качване на скорости

Повечето интернет връзки са предназначени да изтеглят много по-бързо, отколкото качват. Веднъж свързан с нашия VPN, вие постигате феноменални скорости, които помагат при качването на файлове на вашия диск & споделяйте незабавно файлове.

Изтеглете Скорости

Предефинирайте вашето интернет изживяване с нашия високоскоростен VPN. Получавайте изключителни скорости за изтегляне, които ви дават възможност незабавно да споделяте и получавате файлове от други хора.

ISP Throttling

Много интернет доставчици умишлено забавят вашата интернет връзка, за да избегнат задръстванията в мрежата. Ние ви помагаме да заобиколите дейностите по дроселиране и ви осигурява гладка и бърза интернет връзка.

Свързване с едно щракване

С функцията Smart Connect на PureVPN вие сте само на една крачка от достъп до свят на безкрайни граници. Тази функция е достъпна в Android, iOS, Windows и Mac приложение.

Какво прави PureVPN най-добрият високоскоростен VPN в индустрията?

С много доставчици на VPN, които твърдят, че са най-добрите, ето как се отличаваме от останалите:

Високо оптимизирани сървъри

Нашите сървъри са оптимизирани за скорост. Всеки сървър може да поддържа 1 Gbit връзка.

Глобална мрежа

PureVPN пакетира глобална мрежа от 2 000+ сървъра, базирани в 140+ страни, осигурявайки непрекъсната интернет връзка.

Неограничена честотна лента

Използвайте безграничната честотна лента и изтегляйте файлове, софтуер, игри и поточни телевизионни предавания, филми и шаредокументи без никакви ограничения.

Победете дросела на ISP

Преодолейте заглушаването на ISP с нашите стабилни механизми, които работят денонощно, като ви помагат да преодолеете ограниченията, които забавят вашата интернет връзка.

Ултра-бърза скорост

Със самооптимизирана и самостоятелно проектирана глобална мрежа от сървъри, ние осигуряваме бързи бързи сърфиране, стрийминг, изтегляне и качване на скорости.

Достъп до всеки уебсайт

Безопасно заобикаляне на ограниченията. Получете незабавен достъп до всеки уебсайт, независимо дали е местен или международен, отвсякъде.

Вземете PureVPN

Защо PureVPN се счита за най-добрият бърз VPN?

Светът с бързи темпове изисква бърза интернет връзка. PureVPN тества сървърите си на следното място, за да определи скоростта на мрежата им.

Тестът заключава закъснението и скоростта на изтегляне въз основа на геолокацията им.

Изтегляне закъснение за базова скорост
Съединени щати-4,89%-4,89%+6,67%
Канада-10,62%-10,62%+232,00%
Бразилия-14,22%-14,22%+17,57%
Великобритания-8,52%-8,52%+167,86%
Холандия-5,41%-5,41%+8,00%
Германия-6,22%-6,22%+40,00%
Сингапур-7,11%-7,11%+13,51%
Австралия-7,21%-7,21%+253,33%

* Отказ от отговорност: Резултатите от теста могат да варират за вас, тъй като закъснението и скоростта на изтегляне зависят от скоростта на вашия интернет и честотната лента.

Бързи VPN протоколи

PureVPN осигурява несравнима онлайн конфиденциалност и сигурност на своите потребители с помощта на стабилни протоколи, които са известни с това, че предоставят изключителни възможности за стрийминг и сигурност..

 • PPTP

  Протоколът за тунелиране от точка до точка осигурява бърза скорост на аудио, видео и поточни устройства.

 • L2TP

  L2TP е балансиран протокол, който осигурява адекватна сигурност и функционалност при сърфиране.

 • SSTP

  Протоколът за сигурно тунелиране на сокетите осигурява най-високата онлайн сигурност, като компрометира скоростта на интернет.

 • IKEV

  IKEV протоколите осигуряват изключителна онлайн сигурност срещу злонамерен софтуер, хакери и киберпрестъпници.

 • OpenVPN

  Нашето интелигентно приложение може да избере бърз и сигурен протокол за вас в зависимост от вашите изисквания.

Как да настроите високоскоростен VPN?

Настройката на високоскоростна VPN услуга на вашето смарт устройство никога не е била толкова лесна. Научи как:

1 Абонирайте се за PureVPN 2 Изтеглете нашето приложение (Windows, Mac, Android, iOS, Android TV, Firestick и други) 3 Свържете се със сървъра по ваш избор или ще бъде избран автоматично

Защита от момента, в който се свържете

С много доставчици на VPN, които твърдят, че са най-добрите, ето как PureVPN се откроява от останалите:

Маскирайте своята идентичност

Станете виртуален гражданин на която и да е държава, като промените вашия IP адрес и запазите истинската си идентичност скрита.

Станете невидим

Защитете данните си, като станете невидими в очите на правителството, интернет доставчиците, шпионските агенции и рекламодателите.

DNS защита от теч

Изтичането на DNS е една от най-големите заплахи за поверителност онлайн. Винаги ще идваме с гарантирана защита от течове DNS.

IPV6 защита от теч

Останете анонимни в мрежата и защитете своя интернет трафик от очите на киберпрестъпниците, проследяващите и всеки друг орган за наблюдение с нашата IPv6 защита срещу теч.

Web RTC защита от теч

Предотвратете изтичането на IP от вашия браузър с нашата функция за защита от течове WebRTC, която запазва истинския ви IP скрит през цялото време, когато посещавате уебсайт.

Блокиране на реклама

Нашето блокиране на реклами ви държи далеч от онлайн реклами от всякакъв вид. Той блокира рекламите на уебсайтове, преди да бъдат изтеглени от вашия браузър.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me