Специализирани поточни сървъри

Изживейте бързо, без забавяне поточно изживяване, както никога досега

Кажете сбогом на буферинга

Представете си, че се прибирате у дома от работа и очаквате с нетърпение поточното си любимо телевизионно шоу / филм. Всички сте прибрани на дивана с любимите си закуски и играете шоуто само, за да разберете, че е необходимо завинаги да се зареди само няколко секунди от видеоклипа, докато той не се върне в режим на буфериране.

В този момент цялото ви настроение е разрушено и смятате, че не можете да направите нищо за това. Всъщност има и се нарича VPN. PureVPN разполага със специализирани сървъри за стрийминг, които са разположени в близост до мрежи за доставяне на съдържание за бързо свързване и без забавяне HD стрийминг.

След като се свържете с PureVPN, вашите онлайн комуникации са защитени от нежелани снайпери, включително вашия интернет доставчик, и вие ще получите бързо изживяване в поточно пространство отвсякъде, по всяко време и на всяко устройство.

Използвайте PureVPN, за да подобрите опита си за онлайн поточно предаване

С PureVPN можете да увеличите потенциала си за стрийминг.

Достъп до съдържание, докато пътувате

Предавайте любимите си телевизионни предавания / филми сигурно и частно от всяка точка на света.

HD стрийминг без забавяне

Незабавното свързване и неограничената честотна лента значително подобряват вашето поточно изживяване.

Онлайн сигурност по всяко време

PureVPN предлага AES 256-битово криптиране, което предпазва вашата онлайн връзка от натрапници.

Заобиколете дросела на ISP

Интернет доставчикът спира вашата интернет връзка, когато забележи нередни скорости на изтегляне. Свързвайки се с PureVPN, заобикаляте връзката си с интернет доставчика и се свързвате с PureVPN сървър, което означава, че вашият интернет доставчик не вижда никаква ваша онлайн активност, освен че сте свързани с интернет.

Глобална VPN мрежа

PureVPN предлага здрава мрежа от 2000+ сървъри, стратегически разположени близо до оптимално изживяване и сърфиране. С мрежа, разпръсната на 180 места, можете да увеличите максимално своите поточни възможности.

Множество връзки

Един PureVPN акаунт предлага 10 мулти-входа. Можете да свържете вашия смартфон, Android TV, таблет, лаптоп, разширение Google Chrome и други устройства.

Как да се свържете с PureVPN

 1. Изтегли
 2. Абонирайте се за PureVPN план и изтеглете приложението на устройството си (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, разширение за Chrome и много други.)

 3. Connect
 4. Изберете към избрания от вас сървър или ако искате да предавате US Netflix в САЩ, след това се свържете с специална опция за Netflix US.

  След като сте свързани, можете да се насладите на защитена HD безплатна изолация. Забележка: ще ви трябва абонамент за стрийминг услуги като Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime и т.н..

  Защо вашият доставчик на интернет услуги спира вашата интернет връзка?

  Онлайн потокът консумира много честотна лента, което не е идеален сценарий, ако сте интернет доставчик. Ако не получавате скоростите, за които плащате, вероятно това е, че вашият интернет доставчик прекъсва интернет връзката ви.

  Основният индикатор за вашия интернет доставчик, който спира вашата интернет връзка, е, че може да получите бавно буфериране и драстични спадове на скоростта. Предаването на ISP не е ограничено до конкретно устройство, а вашата интернет връзка. Това означава, че всички устройства, свързани към интернет, ще изпитват по-бавен интернет.

  Възможни ситуации, когато може да изпитате ISP Throttling

  Претоварване на мрежата

  Силният прилив може да увеличи скоростта на интернет. Пиковите времена зависят от местоположението до местоположението. Обикновено задръстванията в мрежата се появяват през нощта, когато всички консумират интернет.

  Пристрастност на съдържанието

  Услугата за стрийминг може да е сътрудничила на вашия интернет доставчик или да им е платила, за да осигури идеални скорости, когато имате достъп до тази конкретна услуга за поточно предаване, и да забави, когато имате достъп до която и да е друга услуга за стрийминг..

  P2P дейности

  Ако активно се включвате в P2P дейности, вашият интернет доставчик може да започне да заглушава вашия интернет, тъй като P2P дейностите консумират голяма честотна лента и причиняват претоварване на мрежата за други в тази конкретна мрежа.

  Достигнат лимит

  Ако сте изчерпали интернет честотната си лента, вашият интернет доставчик ще започне да прекъсва интернет връзката ви. Те могат дори да отидат по-далеч и да ви таксуват прекомерна сума за допълнителни данни, консумирани извън правилата за справедливи данни.

Научете повече за функциите на PureVPN

 • Разделяне на тунели
 • AES Шифроване
 • Сигурен WiFi
 • Безопасно споделяне на P2P файлове
 • Превключвател за Интернет
 • iOS по поръчка
 • DNS защита от теч
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me