PureVPN в новините


PureVPN в новините

PureVPN се ангажира да запази и зачита правото на личността на пълна свобода, неприкосновеност на интернет, & сигурност. Именно поради този непоколебим ангажимент PureVPN се аплодира от медиите доста често.


За всяко разследване в пресата, експертно мнение или контакт за интервю

[Имейл защитен]

Ein VPN mit erstaunlichen Datenschutzfunktionen

VPN тестер | 24 октомври 2019 г.

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter aus HongKong bietet einen guten Schutz vor Abmahnungen und ein Netzwerk mit Standorten in 141 Ländern. PureVPN е подобен geeignet für: Umgehung von geografischen Sperren im Internet mit einer großen Auswahl a Standorten, sicheres Filesharing and Streaming!

Тествайте комплекта PureVPN от Възможни цифри

Възможности Digitales | 24 октомври 2019 г.

"Много страхотни функции, богат избор на сървъри и като цяло добра цена / качество. PureVPN е добър вариант за всеки, който сериозно се отнася до тяхната поверителност!"

VPN мрежите са създадени да защитават поверителността в мрежата чрез прикриване на вашата идентичност

Mac.Informer | 09 декември, 2014 г.

PureVPN е интернет услуга, която улеснява връзката ви с VPN сървърите. Това приложение е предназначено да защити онлайн поверителността чрез прикриване на вашата идентичност. Помощната програма осигурява сложна VPN мрежа, която позволява лесен достъп до стотици VPN сървъри, разположени в различни страни по света. По този начин ще навигирате в Интернет свободно и анонимно, обхванати от безопасни IP адреси.

PureVPN Преглед от VPNRanks.com

VPN класации | 31 юли 2015 г.

Доставчикът на VPN услуги не е нищо без добро сървърно разпространение и PureVPN изглежда знае това съвсем ясно. Доброто разпространение на сървъра е разумно разпределено, за да даде на потребителите максимална анонимност, достъпност и сигурност онлайн. Но PureVPN отива крачка напред и включва сървър и в тези страни, където свободата в интернет ИСТИНСКО се счита за благословение поради строги цензурни политики.

PureVPN Преглед от USAVPN.com

САЩ VPN | 22 януари 2016 г.

PureVPN – името се превърна във водеща марка VPN в бранша през последните няколко години. PureVPN впечатлява от самото начало. С изчерпателен и лесен за навигиране уебсайт, гаранция за връщане на парите, приблизително милион изтегляния и приятелска поддръжка на клиенти 24/7/365, ви създава усещането, че се обслужвате от професионалист.

Преглед на PureVPN от Pilot Trust

Доверен пилот | 16 август 2016 г.

Уверете се, че вашите лични данни и интернет активност никога не са изложени на изключително надежден VPN, доверен на над милион потребители. Самостоятелно управляваната VPN мрежа на PureVPN има по-широк обхват (550+ сървърни възли в 141 страни) и позволява повече едновременни връзки на устройства (пет) от почти всички други VPN там.

PureVPN Преглед от BestVPNProvider.com

Най-добър доставчик на VPN | 21 август 2015 г.

„PureVPN е чудесен вариант за нетизиенци, които са загрижени за своята онлайн поверителност и изискват решение за защита на своята идентичност в САЩ, Европа, Австралия и Китай. Нашият PureVPN преглед откри, че PureVPN е създаден с огромно предлагане на протоколи за тунелиране, за да се гарантира, че абонатите могат да се защитят в зависимост от техния тип употреба. “

PureVPN Преглед чрез VPNAnalysis

VPN анализ | 1 април 2016 г.

PureVPN се доказа като отлична VPN услуга с оптимална сигурност, удобство и многостранни функции. С повече от 500 сървъра в 101 страни, PureVPN се възхищава на това с голяма скорост и осъществими цени. Много възможности за персонализиране, съвместимост с почти всички устройства и всички популярни операционни системи прави PureVPN една от любимите VPN услуги.

PureVPN Преглед от BestReviews.com

Най-добри отзиви | 13 март 2015 г.

Бяхме повече от доволни от представянето на PureVPN. Огромният брой локации, широката поддръжка на устройства и множество типове протоколи просто ни взривиха. PureVPN също заслужава медал за завършване на тяхната услуга с такива важни функции като ключ за убийство, SSL, DNS и IPv6 защита от теч, сплит тунели, NAT защитна стена и функция за виртуален рутер, която повдига капачката за свързващи устройства до 10.

PureVPN Преглед от VPNFan.com

VPN Fan | 15 юни 2016 г.

Мрежата PureVPN включва повечето континенти. Те имат сървъри в Африка, Азия, Европа, Близкия Изток, Северна Америка, Океания и Южна Америка. Те имат бърза VPN мрежа, както е показано от нашия тест за скорост.

PureVPN Преглед от FIPE.net

FIPE | 15 октомври 2015 г.

PureVpn, има предимства пред други услуги. С над 500 сървъра в 141 страни, PureVPN предлага ниво на гъвкавост, което със сигурност ще им помогне да заменят Hide-My-Ass. Използването на PureVPN означава непрекъснато ограничаване на честотната лента и изключително безопасна връзка.

PureVPN Преглед от безплатната програма на Gizmo

Безплатна програма на Gizmo | 24 юни 2016 г.

Базираната в Хонг Конг PureVPN предлага много бърза VPN услуга, предлагаща 500+ сървъра в 141 страни. Има силно конфигурируеми клиенти както за потребители на Windows, така и за Mac, които предлагат много атрактивната опция да позволят на потребителите да избират най-добрия сървър въз основа на цел, а не просто географско местоположение.

PureVPN Преглед от MostSecureVPN

MostSecureVPN | 27 октомври 2016 г.

PureVPN веднъж услуга за корпорациите се превърна в световен феномен за защита на личния живот на хората по целия свят. Със своята авангардна технология, възможности и специални функции той революционизира използването на VPN от сложността до възможно най-лесно, като в същото време приема сигурността и поверителността ви като основен приоритет.

PureVPN Преглед от VPNPick

VPNPick | 11 ноември 2016 г.

Услугата на PureVPN е една от по-добрите, по-пълни опции, предлагани на пазара днес. Те затвърдиха позицията си в индустрията, като осигуриха сигурно криптиране, съчетано с най-важните функции. Освен че има глобално покритие, дълбока защита за проверка на пакети, превключвател за убийства, разделно тунелиране и богати на функции приложения, са само някои от предлаганите предимства.

PureVPN Преглед от Hostingpill

HOSTINGPILL | 22 август 2017 г.

Ако наистина искате VPN, аз определено бих го препоръчал – освен ако не сте изключително нахални, няма да ви подведе.

PureVPN Преглед по рейтинг на BESTVPN

BESTVPNrating | 12 февруари 2018 г.

PureVPN е една от най-добрите VPN услуги, които се доставят с най-силните инструменти за криптиране, предназначени да ви осигурят максимална онлайн сигурност. Като се абонирате за PureVPN, вие ще можете да сърфирате в Интернет свободно и анонимно, както никога досега!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map