Провеждайте сърфиране и стрийминг в мрежата с VPN с неограничен трафик

Бързо пламнете неограничена честотна скорост на интернет и победи ISP заглушаване с елитната VPN услуга на PureVPN, която предлага неограничена VPN възможност за честотна лента.

 • Всички сървъри в нашата мрежа поддържат 10Gbit скорост на свързване за ултра бърза връзка.
 • Всеки акаунт в PureVPN поддържа 10 мулти-входа, за да сте сигурни, че цялото ви семейство остава защитено.

Неограничена честотна лента VPN услуга

Преглеждайте и предавайте поточно всичко, което искате, без ограничения. Неограничената честотна лента е задължителна за VPN услугите, затова нашата VPN услуга, която е известна с това, че е една от най-бързите VPN услуги в бранша, предлагаща неограничена VPN връзка за трафик, което означава, че нямате ограничения на честотната лента.

Evade ISP Throttling

Вашият интернет доставчик ще прекъсне вашата интернет връзка, ако забележи необичайно използване на интернет. С 256-битово криптиране на AES, покриващо вашето цифрово съществуване, вашата интернет връзка е защитена от интернет доставчик и любопитни очи с нашата VPN услуга.

Тъй като вашият интернет доставчик не може да види вашите онлайн дейности, можете да преминете към изтегляне на услуги, без да се притеснявате, че някой ще пропусне вашата интернет връзка.

Неограничена честотна лента на множество устройства

С помощта на Десет функции за много вход на PureVPN можете да увеличите максимално неограничената честотна лента на всички устройства, свързани към VPN мрежовите сървъри. От смартфон до Android TV, iOS, Android и т.н. PureVPN има VPN клиент за всички операционни системи, вашите устройства, разширение на браузъра заедно с разширени функции за защита. На който можете лесно да изгладите преживяването, докато стриймвате услуги, социални мрежи, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, и BBC iPlayer, с лесен потребителски интерфейс, настроен и фантастичен скорост на връзката с не ограничения на честотната лента.

За да се бори с трафика на неограничените сървъри на PureVPN, усъвършенствана система от усилени мрежи за доставяне на съдържание и сървъри самоинициират AI алгоритми, за да предлагат на потребителите интернет изживяване за разлика от всеки друг.

Изтеглете всичко, което искате

С ограничаване на честотната лента извън въпроса можете да изтеглите от мрежата всичко и всичко, което искате.

Тъй като интернет доставчикът е вашият портал към интернет, той е напълно наясно с вашите онлайн дейности. За да ви даде ясна степен, вашият интернет доставчик може да преглежда уебсайтовете, които посещавате, интернет търсения, трафик за изтегляне и много други.

Да се ​​доверите на интернет доставчика е рисковано, тъй като никога не знаете дали те споделят вашите онлайн дейности с маркетингови агенции или, още по-лошо, правителствени организации.

PureVPN се радва да бъде водеща първокласна VPN услуга с доказано запис за предоставяне на висококачествена услуга и има високо оптимизирани неограничени сървъри за честотна лента. Когато сте свързани с PureVPN неограничена честотна лента с неограничени сървъри, вашата онлайн връзка е защитена с най-модерното военно криптиране 256-битово криптиране и здрав VPN протоколи които гарантират вашата максимална поверителност и сигурност онлайн. Можете на практика да се свържете с над 2000+ неограничен капацитет на мрежата на сървъра, базиран в 180 VPN местоположения по целия свят.

Като физически присъствате в определена държава с неограничено превключване на сървъри, вашето виртуално присъствие може да бъде във всяка страна по света. Намерете сделки, достъп до тяхното локално съдържание, получаване на местна информация и много повече с неограничените VPN сървъри на PureVPN.

В индустрията за VPN PureVPN е един от малкото доставчици на VPN, които поддържат строга политика за без регистрация, което означава, че интернет дейност или активност на сърфиране или дневници за дейност и личната информация не са записани на тяхната VPN серия, с PureVPN високо оптимизирани сървъри можете да възстановите вашата свобода в Интернет с максимална увереност без ограничения на данните. Например, ако компанията е базирана в Съединените щати, тя ще бъде подложена на спазване на заповедите за търсене. Но тъй като PureVPN е базиран в Хонконг, той не е длъжен да се подчинява на никакви заповеди за търсене, както трябва да правят другите доставчици на VPN. Поверителността е основно право на всеки индивид и трябва да се спазва. След като сте свързани с PureVPN, вашата онлайн поверителност е гарантирана.

Повече за неограничен трафик

 1. Поток без забавяне
 2. Сбогувайте се за изтегляне на лимити
 3. Няма ограничаване на честотната лента на ISP (доставчик на интернет услуги)
 4. Ултра гладка HD стрийминг. Всички сървъри в нашата мрежа поддържат 10Gbit скорост на свързване за ултра бърза връзка.
 5. Разделяне на тунели
 6. P2P споделяне на файлове с политика без регистрация
 7. IP защита от теч
 8. Пренасочване на пристанища
 9. 24/7 VPN поддръжка чрез имейл, чат и чрез всички основни социални платформи
 10. Превключвател VPN Kill за защита на вашия IP адрес или IP адреси, ако използвате множество устройства (iOS, Android, Windows и т.н.) в случай на внезапни прекъсвания на VPN сървър, така че личната ви информация да не се излага.
 11. Повечето от VPN услугите предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, като е най-добрата VPN, която предлагаме, като предоставяме 31-дневна гаранция за връщане на парите.

Научете повече за функциите на PureVPN

 • Разделяне на тунели
 • AES Шифроване
 • Сигурен WiFi
 • Безопасно споделяне на P2P файлове
 • Превключвател за Интернет
 • iOS по поръчка
 • DNS защита от теч
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me