Contents

Прост хак: Как да гледате NBC на Kodi разкрити!

Публикувано: 02 юли 2019 г.

Искате ли да предавате NBC в Kodi? Тогава това ръководство е за вас. Вземете PureVPN само $ 0,99, за да получите достъп до най-добрите добавки на Kodi и да гледате NBC отвсякъде по време на заключителните дни.

Необходимостта от консумиране на ново и интересно съдържание съществува от векове. В миналото хората бяха почти пристрастени към четене на вестници сутрин или книга вечер. По-късно хората започнаха да се настройват на своите радиостанции и телевизори за любимите си програми. Необходимостта все още е налице и днес, но как хората консумират съдържание в днешно време е иновация като цяло.

Потокът е новият код на живот за тези, които искат да гледат любимото си видео съдържание. В днешно време има неограничени опции, когато става въпрос за решение какво да поточно и на какво устройство или платформа.

Има много поточни услуги като Netflix и Hulu, които имат потребители в милиони по целия свят. И двете тези стрийминг платформи осигуряват достъп до някои от най-големите телевизионни предавания и филми, но има ограничен обхват. Ако искате да гледате новини, някои спортове или друга форма на видео съдържание, които не можете да категоризирате като забавление, е трудно да го намерите в тези стрийминг платформи.

Какво е Коди

Един такъв пример за стрийминг услуга, която е абсолютно безплатна, е Kodi. Това е медиен плейър с отворен код, който ви осигурява достъп до 0content от всяка точка на света, дори и да е блокиран във вашия регион. Той носи всичко, което обичате, на едно място, предлагайки го в чист и лесен за потребителя интерфейс. Разбира се, той се поддържа и управлява от всеотдаен екип от хора.
Kodi може да бъде инсталиран на всяко устройство, което се свързва с интернет и има екран. Може да се използва за Linux, OSX, Windows, iOS и Android, игрални конзоли, телевизионни приемници и много други устройства.

Съдържание в Kodi и неговата потребителска база

Според резултатите от трафика, споделени от самия Коди, 12 милиона потребители са били активни в Kodi към декември 2017 г. Компанията сподели също, че 1 от 3 потребители редовно актуализира своите хранилища за добавки, за да остане актуализиран с най-новото съдържание.
Такава специализирана потребителска база, въпреки всички прекъсвания, с които Kodi се сблъсква в последно време, е възможна само защото Kodi предоставя решение с едно прозорче на най-доброто съдържание в света. Броят на добавките и количеството съдържание във всяка добавка е почти безкраен, което обяснява защо потребителите на Kodi остават изключително лоялни към услугата.
Няма правилна мярка за категоризиране на жанра на съдържанието, който Kodi има. Нека просто кажем, че има всичко, а след това и някои. Просто вземете правилната добавка и започнете да стриймвате веднага. Съществуват обаче някои категории на Kodi, които могат да се видят на началната страница. Тези категории имат за цел да сортират съдържанието на началната си страница по този начин:

 • музика
 • кино
 • Показва
 • Снимки
 • PVR

Kodi е всичко за добавките

Точно както приложенията правят това, което превръща смартфоните в жизнеспособен продукт, за Kodi това са добавки. За всичко, което искате да гледате в Kodi, имате нужда от подходяща добавка. След като добавка е инсталирана на вашия медиен плейър Kodi, тя се показва като директория, която можете да изберете и проучите, за да намерите съдържание, което можете да гледате.
Например, ако искате да гледате най-новите телевизионни предавания за HBO на Kodi, ще ви е необходима добавка за HBO или ако искате да бъдете актуализирани с актуални дела и новини, можете да получите нещо като добавка на BBC или CNN- На. Има хиляди добавки, достъпни онлайн за безплатно изтегляне. Плащат се само няколко премия, но съдържанието, което хостват, може да се намери и в други безплатни добавки на Kodi.

Какво е NBC

NBC е американска търговска мрежа за разпространение, която съществува повече от 40 години. Тя работи с повече от 200 филиали в САЩ, някои от които излъчват в някои части на Канада и други територии на САЩ.

NBC е блокиран извън САЩ – Гео ограничения!

NBC се предлага само в САЩ и някои от нейните територии. Извън САЩ не можете да получите достъп до NBC поради гео ограничения, въведени от регионалните власти, производителите на съдържание и платформите за стрийминг. Важно е да се разбере, че няма законова клауза, която позволява на производителите и модераторите на съдържание да цензурират съдържание въз основа на местоположението на потребителя. Всъщност това е нарушение на правата на човека.
Според доклад, публикуван от ООН през 2011 г., достъпът до интернет е обявен за основно човешко право във всички развиващи се страни. Това включва правото на свободен достъп до съдържание, което вече не е възможно поради неетичните гео ограничения, въведени от регионалните власти.
Можете да предавате NBC на всяко устройство, научете как да гледате NBC на живо.

Съдържание в NBC

NBC е всичко за спорт и новини. Той предоставя на своите зрители разнообразно меню от всички спортни събития на живо, както и анализи и токшоу, свързани с новини и текущи събития. Това е чудесно място да сте в течение с всички най-нови събития по света във всички индустрии като технологии, финанси, спорт.

Какво е NBC Gold

NBC Gold е специален пропуск за спортните фенове, който им предоставя ексклузивни пропуски на специални събития на живо, които трудно се предават по друг начин. Потребителите, които се интересуват от пропуска на NBC Gold, могат да се абонират за месечна такса от 49,99 долара за най-скъпия план, който дава достъп до всеки мач, който има за гледане. Ако се интересувате да гледате само няколко от любимите си, разгледайте плановете за ценообразуване на NBC Gold.

Как да активирате NBC Sports Gold на вашето устройство

Активирането на NBC Gold на всяко устройство е толкова лесно, колкото може да се получи. Просто трябва да следвате няколко стъпки и ще сте готови да започнете поточно предаване. Инсталацията обаче изисква няколко подробности, например вашия интернет доставчик, които можете да изберете на случаен принцип, ако сте извън САЩ.
Настройката също ще изисква да въведете 6-цифрен код за удостоверяване, който можете да получите от устройството си, което искате да активирате. Просто отворете приложението и отидете на екрана за активиране, за да получите своя код за активиране.
Ако сте готови да активирате NBC Gold на вашето устройство, щракнете тук.

Гледайте NBC на Kodi с добавка за NBC

Да, има добавка за NBC, която можете да добавите на вашия медиен плейър Kodi. Потребителите, които живеят в САЩ, могат просто да инсталират добавката и да започнат да стриймват любимите си телевизионни програми веднага. Тъй като обаче NBC е блокиран за достъп извън САЩ, хората в други страни няма да могат да гледат NBC в Kodi директно.
Expats, пътешественици и потребители, които живеят в други страни, могат да използват VPN, за да променят местоположението си, което дава възможност за достъп до добавката към NBC и да се наслаждавате на съдържанието му от Kodi. Повече за това по-късно.

Как да инсталирате добавка на NBC и да гледате NBC на Kodi

Просто следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате добавката NBC Sports Live Extra на Kodi.

 • Стартирайте Kodi и се насочете към „Добавки“.
 • Щракнете върху иконата на инсталатора на пакети.
 • Кликнете върху „Инсталиране от хранилището“ > Хранилище за добавки Kodi.
 • Кликнете върху NBC Sports Live Extra > Инсталирай.
 • Изчакайте известието „Активирана добавка“.
 • Върнете се на началния екран и отидете на добавки.
 • Изберете Добавки за видео.
 • Всички инсталирани видео добавки се показват тук.

Първият път, когато стартирате добавката NBC Sports Live Extra, ще ви бъде предоставен код за активиране, който ще трябва да въведете на https://activate.nbcsports.com/.
Освен това можете да изтеглите официалната добавка за NBCSN оттук и след това да я настроите, като кликнете върху „Инсталиране от Zip File“, вместо върху „Инсталиране от хранилище“.

Опасности от поточно предаване при несигурна връзка

Според проучване, проведено от анализатора за киберсигурност Zubair Rafique, потребителите, които използват безплатни стрийминг платформи, за да гледат съдържание, което обичат, като спорт и новини, са изложени на най-висок риск от компрометиране на своите устройства и данни. Той каза в Би Ти Ви в интервю, че платформите за безплатен стрийминг обикновено са непривлекателен залог за известни марки да пускат рекламите си, следователно трябва да се обърнат към не толкова реномираните марки.
Следователно платформите за безплатен поток са препълнени с всички видове реклами, като изскачащи прозорци, наслагвания, странични банери и всяка друга възможност. Тези реклами са проектирани по начин, който привлича потребителите да кликват върху нея. Когато кликнат, те принуждават потребителите да инсталират допълнителни плъгини или софтуер за гледане на потоци на живо.
Според същите проучвания рекламите, които се виждат на уебсайта, са категоризирани в 3 категории, злонамерен софтуер, измама и съдържание за възрастни, в зависимост от това до къде водят рекламите, когато потребителите кликват върху него. Следват резултатите:
Както се вижда от резултатите, потребителите, които използват безплатни стрийминг платформи, имат 54% шанс да заразят своите устройства със злонамерен софтуер, който може да поеме дистанционно управление на своите устройства и данни.
След като злонамерен киберпрестъпник поеме контрола върху вашето устройство, те могат отдалечено да получат достъп до микрофоните, камерите и дневниците на дейностите на вашите устройства, които могат да преписват всеки и всичко, което правите онлайн.

Винаги използвайте VPN за стрийминг

Само VPN може да ви предпази от всички подобни заплахи, дори ако продължите да използвате безплатни поточни платформи, за да задоволите нуждите си. VPN ви прави напълно анонимни онлайн и ви позволява да получите достъп до съдържание, което иначе е блокирано във вашия регион.
Важно е да знаете, че не всички VPN мрежи са толкова добри, когато става въпрос за запазване на неприкосновеността на личния ви живот. Въпреки че повечето от тях ще ви позволят да получите достъп до блокирано съдържание, много малко от тях всъщност ще ви предпазят от опасностите от безплатно съдържание, което идва заедно. Това, от което се нуждаете, е добър поточен VPN, който се грижи за вашата поверителност и цифрова идентичност.

PureVPN – Streamers Top Choice

Нашият VPN е най-добрият VPN, оптимизиран за стрийминг. Той има повече от 2000 сървъра, разположени по целия свят в различни страни, което позволява на потребителите да изпитат истинска свобода и анонимност, когато стриймират нещо онлайн. VPN позволява абсолютно безпроблемно изживяване.
За стриймърите най-голямото препятствие са бавните интернет скорости, което може да се дължи на получаването на IP адреса им в черен списък от интернет доставчика. С VPN сървърите стават напълно невидими онлайн, което им позволява да избегнат ограниченията, които интернет доставчиците са поставили на своя IP, получавайки максимални скорости на поточно предаване в замяна.

Как да получите VPN на Kodi

Kodi е медиен плейър с отворен код, поради което използването му без предприемане на широки мерки за безопасност е лоша идея. Интегрирането на VPN в Kodi е просто. Въпреки че няма специална добавка за Kodi, можете да свържете VPN на вашия Wi-Fi рутер, който осигурява сигурност по подразбиране на всички устройства, които са свързани към вашия рутер незабавно.
Щракнете тук, за да получите подробно ръководство за настройка на Как да получите VPN на Kodi.

Как да получите VPN за всяко друго устройство

Получаването на VPN за всяко устройство е много просто. Просто следвайте стъпките, дадени по-долу, за да получите VPN и да се осигурите онлайн.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Изтеглете VPN за вашето устройство
 • Влезте с вашето потребителско име и парола
 • Хит свържете се! Започнете поточно безопасно.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me