Общите условия на PureVPN


PureVPN на
Условия за ползване

Условия за ползване

Добре дошли в PureVPN!

Благодарим ви, че използвате продуктите и услугите на нашия уебсайт ("Услуги"). Услугите са собственост и се експлоатират от GZ Systems Limited, осъществяваща дейност като PureVPN ™, акционерно дружество в Хонконг с основно място на дейност, разположено на 36 / F, Tower Tower, Times Square, улица Matheson 1, Causeway Bay, Хонконг. PureVPN ™ си запазва правото да преразглежда тези Общи условия, както и когато е необходимо. Компанията ще положи всички усилия да предупреди своите потребители за промяната в тези Условия, винаги, когато те се случат, по имейл или чрез публикуване на известие в клиентската зона, за да могат потребителите да ги видят. Въпреки това дружеството не може да носи отговорност за това. Използването на Услугите след промените станат в сила означава, че се съгласявате с новите Условия. Ако не сте съгласни с новите Условия, трябва да спрете да използвате Услугите. Ако не се чуем с вас в рамките на десет дни, тогава преработените Условия ще се прилагат за вас.

Полезни определения

 1. Препратки към "условия" и / или "съгласие," вижте Общите условия, посочени тук
 2. Препратки към "нас," "ние," "наш," и / или "компанията," се отнасят за GZ Systems Limited, който извършва бизнес като PureVPN ™.
 3. Препратки към "Вие," и / или "потребител," вижте Потребителя на уебсайта и / или Услугите.
 4. Препратки към "Услуги" се отнасят за всички предлагани от нас услуги, включително, но не само, VPN услуги, сървъри, IP адреси, приложение, софтуер, мобилно приложение и други предлагани услуги под търговската марка "PureVPN".
 5. Препратки към "уебсайт" вижте уебсайтовете, съдържащи URL адресите www.purevpn.com, support.purevpn.com, Ide.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com и всички други URL адреси, които могат да бъдат добавени към тези условия в бъдещето.
 6. Препратки към "Бизнес" означава бизнес, който използва нашите Услуги. Вие и вашият бизнес ще бъдете наричани колективно "Вие" в тези Условия.
 7. Препратки към "спор" означава всяка претенция, конфликт, спор, несъгласие между Страните, произтичащи от или свързани по някакъв начин с настоящите Условия (или с каквито и да е Условия, допълнение или изменение, предвидени в настоящите Условия), включително, но не ограничено до, всяко действие с деликт, договор или по друг начин, на собствен капитал или по закон, или всяко предполагаемо нарушение, включително, но не само, някакъв въпрос по отношение на смисъла, ефекта, валидността, изпълнението, прекратяването, тълкуването или изпълнението на настоящите Условия или каквито и да било условия, предвидени от условия.
 8. Препратки към "Нарушение на материала" по никакъв начин се позовавайте на нарушаването на тези Условия. В случай на подобен инцидент, PureVPN има право незабавно да прекрати настоящите Условия поради това нарушение.
 9. Препратки към "Цикъл на фактуриране" означава плащането на вашата сметка. Цикълът включва плащането Ви да достигне до нас чрез процесор за плащане, валидността на акаунта ви, както и в деня, в който вашият акаунт ще изтече.

Съгласен сте

Използвайки нашите Услуги, вие се съгласявате с настоящите Общи условия. Моля, прочетете ги внимателно, тъй като те представляват Общите условия на правно обвързващо споразумение между вас и компанията.

Когато се съгласите да използвате нашите услуги, виртуална частна мрежа ("VPN"), която включва, но не се ограничава до използването на нашите сървъри, рутери, IP адреси, протоколи, добавки, софтуер, приложения и друго оборудване, вие ни разрешавате да предаваме информация чрез нашата мрежа и се съгласявате да приемете условията по отношение на използването на нашите VPN услуги.

Използването на нашите Услуги, дори и след всяка промяна в Условията, ще означава, че сте съгласни с тези Условия. Ако не се чувствате комфортно да приемете тези Условия такива, каквито са, моля, спрете да използвате нашите Услуги, въпреки че ще се съжаляваме, че ще отидете.

Използване на нашия уеб сайт и услуги

Ако използвате нашите Услуги за служебна употреба или за сметка на бизнес или във връзка с бизнес, вашето съгласие с тези Условия ще се тълкува като споразумение от този бизнес. Той ще носи безобидни и ще обезщетява PureVPN и неговите филиали, служители, агенти и служители от всяка претенция, дело или действие, произтичащи от или свързани с използването на Услугите или нарушаване на тези Условия, включително всяка отговорност или разход, произтичащ от претенции, загуби , щети, съдебни дела, съдебни решения, съдебни разноски и адвокатски хонорари.

Вашият PureVPN акаунт

На потребителите може да бъде предоставена възможност да се регистрират чрез онлайн форма за регистрация, за да създадат потребителски акаунт, (вашия "Сметка,"), които могат да ви позволят да получавате информация от нас и / или да участвате в определени функции или достъп до уебсайта и / или Услугите. Ще използваме предоставената от Вас информация в съответствие с нашата Политика за поверителност, достъпна на http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Вие носите отговорност за:

 • Предоставяне на актуална и точна информация по време на регистрацията на вашия PureVPN акаунт, доколкото ви е известно;
 • Всяко използване на Вашия акаунт, независимо от това дали сте разрешили такъв достъп или употреба, и за да гарантирате, че всяко използване на Вашия акаунт отговаря изцяло на разпоредбите на настоящите Общи условия;
 • Използване на този акаунт за точното използване, както е разрешено от PureVPN и в съответствие с нашата политика за справедливо използване. PureVPN не слага ограничение на честотната лента или използването на данни на потребител; използването на Услугата обаче се подлага на справедливо използване. Създаване на автоматизирани или ръчни VPN сесии по начин, който би представил бот или упражнява прекомерно натоварване в мрежата, което може да смущава други потребители в мрежата, или да използва значително превишена честотна лента, надвишаваща средната употреба на честотната лента на потребителя за по-дълго време или харесвания, всички се считат за нелоялно използване на мрежата, освен ако изрично не е разрешено от компанията. PureVPN си запазва правото да временно преустанови или окончателно прекрати потребителите, намерени в нелоялно използване на неговите услуги;
 • Запазване на поверителна информация за вход. Категорично е забранено потребителите да разпространяват информация за вход без наше предварително съгласие, а също и двама души да споделят един акаунт;
 • Не споделяте данните си за вход с приятелите си;
 • Да не продавате, търгувате или прехвърляте този акаунт на друго лице или образувание без изричното разрешение на компанията за това;
 • Запазване на вашия идентификационен номер и парола за вход за всички дейности, които се извършват чрез вашия акаунт, включително дейностите на други лица и независимо дали тези дейности са разрешени. Вие се съгласявате незабавно да уведомявате GZ Systems за всяко нарушение или неоторизирано използване на Вашия акаунт.

Услугите на PureVPN

Такси за услуги

Използването на уебсайта е безплатно; някои аспекти на Услугите могат да бъдат ограничени до това, че Потребителите плащат с такси за услуги, като са достъпни по всяко време на Уебсайта, както и на мястото на продажба. Достъпът до Услугите се начислява приложимата Такса за обслужване, като посочената такса се начислява автоматично в момента на създаване на акаунт и след това в съответствие с "Цикъл на фактуриране" от платежната сметка, предоставена ни при създаване на акаунт, актуализирана от време на време.

Промоция / Отстъпка / Специална оферта (и)

PureVPN редовно пуска различни промоции / отстъпки / специални оферти, за да улесни допълнително своите потребители. Потребител, който в момента се възползва от промоция / отстъпка / специална оферта, автоматично се дисквалифицира от използване на друга промоция / отстъпка / специална оферта през целия период на промоцията / отстъпката / специалната оферта, която се ползва от него / нея. Освен това, потребителят не може да се възползва от промоция / отстъпка / специална оферта два пъти в една сметка.

Обслужване на клиенти

Ако имате въпроси, коментари или притеснения относно уебсайта и / или услугите, може да се свържете с обслужването на клиентите по всяко време чрез [имейл защитени] Ние се стремим да отговорим на всички запитвания за обслужване на клиенти в рамките на четиридесет и осем (48) работни часа. Обслужването на клиенти също може да се свърже по всяко време, 24/7 чрез опцията за чат на живо на уебсайта.

Ние също предоставяме дистанционна помощ на нашия клиент. Ние получаваме достъп до компютъра на нашия клиент, с тяхното предварително разрешение, за да разрешим проблема.

Анулиране на услуги

Потребителите могат да отменят използването на Услугите по всяко време чрез връзка с нашия чат на живо или чрез имейл за поддръжка на адрес [имейл защитени]

Възстановяване на услуги

Политиката за възстановяване на суми подлежи на добросъвестно използване на нашите Услуги и спазване на нашите Общи условия. Политиката служи на целта за идентифициране на нашите процедури, условия и условия за възстановяване. За да разгледате подробно нашата Политика за възстановяване, моля вижте: тук.

Използване на уебсайта и / или услугата (ите) от непълнолетни и / или деца

Потвърждавате, че сте на възраст поне осемнадесет (18) години и / или навършили пълнолетие в юрисдикцията, в която пребивавате, и от която получавате достъп до уебсайта и / или услугите, когато пълнолетие е по-голямо от осемнадесет (18) годишна възраст. Ако сте на възраст под осемнадесет (18) години и / или под пълнолетие в юрисдикцията, в която пребивавате и от която получавате достъп до Уебсайта и / или Услугата, изрично ви се забранява достъпът до същия. Вие разбирате и признавате, че интернет може да съдържа информация, която може да е неточна, обидна, неприлична, незаконна в различни юрисдикции или може да е неподходяща за някои. Вие се съгласявате, че GZ Systems не носи отговорност за предоставяне на достъп до или каквито и да е щети или загуби, произтичащи от такава информация.

Забранено използване на нашия уеб сайт и услуги

За да защитим нашите Услуги от злоупотреба, злоупотреба или използване, за да навредят на някого, направихме някои правила, които се прилагат за всеки потребител еднакво, независимо от пакета, избран от тях. Тези правила са издигнати единствено, за да се гарантира, че всеки потребител на PureVPN може да се ползва с пълна свобода в интернет, без да тормози или да навреди на друг потребител и без да злоупотребява с нашата Услуга. Ние си запазваме правото да прекратим използването на Уебсайта и / или Услугите за нарушаване на някоя от забранените употреби или по друга причина в наше единствено и изключително решение.

Изрично се съгласявате да не:

 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за каквато и да е незаконна употреба, като например за предаване на всякакви незаконни материали, които биха представлявали престъпно деяние съгласно местното, държавното, националното или международното законодателство или наредба;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за предаване на спам; за сканиране на портове, отворени прокси, отворени релета; изпращане на нежелани имейли в масови количества за отказ или за рекламни / маркетингови цели, дори ако имейлът е изпратен / получен от друг сървър;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да показвате изскачащи реклами;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за атака по какъвто и да е начин, оформете или оформете всеки друг компютър или мрежа;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да предавате всяко съдържание, което е незаконно, вредно, заплашващо, злоупотребяващо, тормозливо, мъчително или което може да се счита за неоспоримо в съда;
 • Използвайте нашия Уебсайт и / или Услуги, за да навредите, заплашите, „дебнете“ или по друг начин да тормозите друго лице / бизнес;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да манипулирате заглавките или фалшификаторите, за да прикриете произхода на всяко съдържание, предавано чрез нашия уебсайт и / или услуги;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги, за да участвате във всяка форма на нежелана или неоторизирана реклама / маркетинг / промоционални дейности;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да се включите в предаването на софтуерни вируси или злонамерен софтуер, насочен към увреждане на друг софтуер / хардуер / телекомуникационно оборудване;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да не спазвате всички политики / процедури / регулации на мрежи, свързани с нашия уебсайт и / или услуги;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги за тормоз, злоупотреба, обида, нараняване, клевета, клевета, унижение, сплашване или дискриминация въз основа на пол, сексуална ориентация, религия, етническа принадлежност, раса, възраст, национален произход или увреждане; да предоставя невярна или подвеждаща информация;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да съзнателно или несъзнателно нарушавате всички международни, правителствени, федерални, провинциални или държавни разпоредби, правила, закони или местни наредби;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги за насърчаване на незаконни дейности или осигуряване на средства за / подпомагане на други хора да извършват незаконни дейности чрез предоставяне на инструкция за информация;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за нарушаване или нарушаване на нашите права върху интелектуална собственост или правата върху интелектуалната собственост на други;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги за насърчаване или подбуждане на физически наранявания или наранявания срещу която и да е група или индивид или насърчаване на всяко действие на жестокост към животни;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги, за да скриете истински имейл адрес на получател в подкрепа на нарушаването на законните условия на друга услуга;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги, за да привлечете други лица за извършване или участие във всякакви незаконни действия;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да злоупотребите с нашия уебсайт и / или услуга чрез скриптове и използване на софтуер, за да консумираме повече ресурси от други потребители за кратък период от време;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да докладвате съобщение, предавано обикновено през уебсайта и / или услугата като спам до организация по начин, който включва Услугата като източник на спама;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да създадете автоматични или ръчно прекомерни връзки, за да получите различни IP адреси или по някаква причина. Прекалените връзки са неудобство, тъй като създават затруднение и задушават нашата мрежа, чиято цена се плаща от други потребители, и това е напълно неприемливо. Максимално разрешените сесии са 300 на ден и надвишаването на този лимит може да доведе до трайно спиране или прекратяване на вашия акаунт, освен ако изрично не се разреши от компанията.
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги за пренасочване на имейл адрес, който изисква Услугата да комуникира с имейл сървър, който има "сиво-вписана" пощенския сървър на Услугите;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за достъп / споделяне / качване / изтегляне на незаконно съдържание, включително, но не само, детска порнография или съдържание, възприемано като детска порнография. Профилът на всеки потребител, намерен в тази или която и да е такава дейност, ще бъде незабавно спрян без предизвестие;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да маскирате IP адреси за генериране на търсения в търсачките, изграждане на връзки на форуми, ръчно или автоматизирано обхождане на уебсайтове и всяка друга подобна дейност, която попада в областта на оптимизация на търсачките, коментари във форумите или извличане на данни, освен ако изрично не е разрешено от компанията;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги, за да качвате или предавате вируси или друг вид злонамерен код, който ще бъде или може да бъде използван по какъвто и да е начин, който ще повлияе на функционалността или работата на уебсайта и / или услугата;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или Услуги за събиране или проследяване на личната информация на другите;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за спам, фиш, вреда, предлог, паяк, обхождане или изстъргване;
 • Използвайте нашия уебсайт и / или услуги за всякакви нецензурни или аморални цели; и / или;
 • Използвайте нашия Уебсайт и / или Услуги, за да се намесите или да заобиколите функциите за сигурност на Уебсайта и / или Услугите.

Промяна и прекратяване на нашите услуги

Ако откриете, че нарушавате нашите Условия или Услуги по някакъв начин, форма или форма, тогава може да се наложи да предприемем крайната стъпка за прекратяване на Вашия акаунт с нас, въпреки че ще се съжаляваме, когато отидете..

Компанията си запазва правото:

 • За да промените, добавите към, спрете или изтриете настоящите Общи условия или други споразумения, изцяло или частично, по наша собствена преценка по всяко време, като такива изменения, допълнения или изтривания влизат в сила веднага след публикуването им на Уебсайта. Вашето използване на Уебсайта и / или продължаване на използването на Услугите след промяна, добавяне или изтриване на настоящите Общи условия се счита за приемане от вас на промяната, добавянето или изтриването;
 • За да промените, добавите, спрете или изтриете всеки аспект от този уебсайт или услуги, предлагани от нас, изцяло или частично, по наше собствено усмотрение по всяко време, като такива изменения, допълнения или изтривания влизат в сила незабавно. Такива модификации, допълнения или изтривания могат да включват, но не се ограничават до предлаганото съдържание, часове на наличност, поддръжка за чат на живо, поддръжка по електронна поща, брой сървъри, наличност на сървъри, наличност на приложения, брой протоколи, добавки, оборудване необходими за достъп или използване, промяна на оформлението на Уебсайта, VPN пакети, наличие на всяка функция, промоционални оферти и преразглеждане на цените за VPN пакети;
 • Да откажете да предоставите достъп до Уебсайта и / или Услугите или да прекратите Вашите Услуги в нарушение на някое от настоящите Условия или по някаква причина по всяко време по наше усмотрение. Ние можем, по свое усмотрение, да ограничим или анулираме Потребителски акаунт по някаква причина. В случай, че направим промяна или анулиране на акаунт, може да се опитаме да ви уведомим, като се свържем с имейл и / или адрес за фактуриране / телефонен номер, предоставени по време на създаването на вашия акаунт; неспазването на това обаче не води до каквато и да е отговорност, включително отговорност за изтрити загубени данни, загуба на услуги, всякакви щети и загуба в бизнеса в резултат на прекратяването на Акаунта;
 • Въвеждане по всяко време на нови такси, такси или други условия за ползване на Услугата или части от нея;
 • Да ви помоля да потвърдите себе си по някаква причина по всяко време по наше собствено усмотрение. В случай, че не предоставите достатъчно доказателство за самоличността си, както поиска от нас, Вашият акаунт ще бъде прекратен и няма да бъде възстановено възстановяването;
 • Да прекратиш акаунта си в случай, че не успееш да гарантираш сигурността на своя акаунт и да предотвратиш неправомерно използване на акаунта си;
 • За да изискаме да промените паролата си, ако смятаме, че вашата парола вече не е защитена. Нито компанията, нито нейните агенти не носят отговорност за загуби или щети от какъвто и да е вид, които могат да възникнат в резултат на неправомерно използване на Вашия акаунт, със или без ваше знание; Въпреки това, можете да носите отговорност за загуби, понесени от GZ Systems или друга страна поради някой друг, използващ Вашия акаунт.

Точност, пълнота и навременност на информацията

 • Въпреки че се опитваме да направим уебсайта и услугите достъпни двадесет и четири (24) часа на ден, седем (7) дни в седмицата, с изключение на планирано прекъсване за поддръжка, не гарантираме, че уебсайтът и услугите ще бъдат на всички налични времена.
 • Не гарантираме, че вашият компютър, таблет и / или смартфон ще могат да имат достъп и / или да поддържат Уебсайта и / или Услугите.
 • Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на уебсайта и / или Услугите, не е точна, пълна или актуална. Вие потвърждавате, че Уебсайтът и Услугите са предоставени само за обща информация и не трябва да се разчитат или използват като единствена основа за вземане на решения, без да се консултират с първични, по-точни, по-пълни или по-продължителни източници на информация.
 • Не гарантираме, че всички грешки в уебсайта и / или услугите ще бъдат коригирани.

Интелектуална собственост

Права на интелектуална собственост не са отказани

Това е Споразумение за достъп до и използване на Уебсайта и / или Услугите. Уеб сайтът и услугите са защитени от законите за интелектуална собственост. Уеб сайтът и услугите принадлежат на нас и са собственост на нас или на нашия лицензодател / и (ако има такива). Ние запазваме всички права на собственост върху уебсайта и услугите.

Освен това, всички материали ("материали") показвани или предавани на този уебсайт и / или услуги, включително, но не само текст, снимки, изображения, илюстрации, видеоклипове, аудиоклипове и графики, са собственост на нас и са защитени от Хонконг и международни авторски права, търговски марки, сервизни марки и други права на собственост, закони и договори.

Освен ако не е предвидено, вие не можете нито да копирате, възпроизвеждате, публикувате, предавате, прехвърляте, продавате, наемате, модифицирате, създавате производни произведения от, разпространявате, преиздавате, изпълнявате, показвате или по какъвто и да е начин комерсиално да използвате материалите, пренасяни на уеб сайта нито можете да нарушавате някое от авторските права или други права на интелектуална собственост, съдържащи се в Материалите. Нямате право да премахвате или променяте, нито да причинявате премахването или промяната на каквито и да било известия за авторско право, търговска марка или други права на собственост или визуални марки и лога от материалите.

Можете да направите едно копие за печат на всякакви Материали, предоставени от нас на този уебсайт и / или Услуги само за лична, нетърговска употреба, при условие че не премахвате и не причинявате премахване на каквито и да било авторски права, търговски марки или други известия за собственост или визуални марки или лога от Материала. Нямате право да архивирате или запазвате материали, достъп до които са достъпни на този уеб сайт и / или услуги, без изричното ни писмено разрешение. Всички искания за архивиране, преиздаване или запазване на която и да е част от Материалите трябва да са ни писмено и трябва ясно да посочват целта и начина, по който ще бъдат използвани Материалите. Искания за разрешение за архивиране, запазване или повторно публикуване на която и да е част от Материалите могат да бъдат изпращани на [защитени по имейл]

Вие не придобивате никакви права или лиценз върху материали, различни от ограничените права за използване на Уебсайта в съответствие с настоящите Общи условия. Всички материали, достъпни или изтеглени от този уебсайт, трябва да бъдат достъпни или изтеглени в съответствие с Условията за ползване на услуги, посочени в настоящото споразумение. Ние си запазваме всякакви права, които не са изрично предоставени съгласно настоящите Общи условия за ползване.

Използване на собствения ни софтуер

Нашите VPN услуги може да изискват да изтеглите / конфигурирате нашия патентен VPN софтуер на вашия компютър / умно устройство / развлекателна система. Освен това може да изпращаме периодични актуализации / корекции на нашия софтуер на вашия компютър / умно устройство / развлекателна система. Позволявате настоящият софтуер и неговите актуализации да бъдат инсталирани на вашия компютър / умно устройство / развлекателна система. Нашият Софтуер ще ви бъде предоставен в съответствие с тези Условия и лицензионно споразумение за крайния потребител за Софтуера. Вие нямате право нито да реверсирате, да модифицирате, да компилирате обратно или да декомпилирате, да разглобявате или копирате функциите и функциите на нашия Софтуер, нито можете да натоварите никого да използва нашия софтуер.

Освен това разбирате, че от време на време ще въвеждаме различни нови технологии, които могат или не могат да работят постоянно във всяка платформа, тъй като нейната производителност зависи от конфигурацията на вашия компютър, скоростта на интернет, вашия интернет доставчик и други свързани устройства и софтуер. Някои от актуализациите / корекциите, предоставени от нас, може да са от решаващо значение за функционирането на нашия Софтуер и услуги и следователно може да е задължително да им разрешите да се инсталират на вашата система / устройство.

Предоставяне на ограничен лиценз

Когато се регистрирате за индивидуален акаунт при нас, ние ви предоставяме ограничен, неизключителен личен непрехвърлим лиценз за използване на нашите Услуги и собственически софтуер. Трябва обаче да гарантирате, че използвате нашите Услуги само за лични, частни и нетърговски дейности, с изключение на случаите, когато се регистрирате при нас като Business VPN потребител и получавате Business VPN акаунт от нас. Този лиценз е предназначен само за лична употреба и освен това ще бъдете забранени да препродавате нашите Услуги и да разрешавате на други хора да използват Вашия акаунт. Неспазването на изискванията може да доведе до прекратяване на Вашия акаунт.

Обратна връзка

Може да имате възможност да предоставите отзиви, предложения, идеи и обратна връзка (по-долу съвместно „Обратна връзка“.) Ако предоставите такава обратна връзка, ни предоставяте еднолична собственост върху нея, която включва без ограничение правото за нас или всяка трета страна, която сме определили, да използваме, копираме, предаваме, откъсваме, публикуваме, разпространяваме, публично показваме, публично изпълняваме, създаваме производни произведения на, хост, индекс, кеш, етикет, кодиране, промяна и адаптиране (включително без ограничение правото на да се адаптират към поточно, изтегляне, излъчване, мобилни, цифрови, миниатюри, сканиране или други технологии) под каквато и да е форма или медия, които вече са известни или са разработени по-долу. Всички подобни отзиви се третират като неповерителни, но Дружеството може да избере да защити вашата самоличност, като запази самоличността си.

Ако бъде определено, че запазвате морални права (включително права на приписване или неприкосновеност) в предоставеното от вас съдържание, декларирате, че (а) не изисквате лична идентифицираща информация да бъде използвана във връзка със съдържанието, или всякакви производни произведения или надстройки или актуализации към тях; (б) нямате възражения срещу публикуването, използването, промяната, изтриването и използването на съдържанието от нас или нашите лицензополучатели, правоприемници и възложители; (в) завинаги се отказвате и се съгласявате да не предявявате или претендирате за никакви права на някое и всички морални права на автор в което и да е от съдържанието; и (г) вие завинаги ни освобождавате и нашите лицензополучатели, правоприемници и правоприемници от всякакви претенции, които иначе бихте могли да предявите срещу нас по силата на някакви такива морални права. Вие също така разрешавате на всеки друг Потребител достъп до, преглед, съхраняване или възпроизвеждане на съдържанието за лична употреба на този Потребител.

Независимо от горното, вие приемате, че вашата обратна връзка може да съдържа концепции, идеи, материали, предложения, предложения и харесвания, свързани с PureVPNTM или нейните инициативи (по-долу вашите „Идеи“.) По отношение на вашите идеи, вие потвърждавате, че: (a) получаваме многобройни изявления от много страни и / или може да имаме самостоятелно разработени и / или считани идеи, подобни на вашите идеи, и че прегледът на вашите идеи не е признание за новост, приоритет или оригиналност; и (б) използването на всякакви идеи, подобни на вашите идеи, независимо дали се основават на вашата обратна връзка или представяне, предоставени ни от трети страни, или независимо разработени или разгледани от нас, не са задължени към вас.

Права на интелектуална собственост на другите

GZ Systems е твърдо вярващ в правата на интелектуална собственост на другите и очаква вие да спазвате това право. Ето защо, ние силно възпрепятстваме нашите потребители да се занимават с всякаква дейност, която може да се тълкува като нарушаване на авторски права и / или търговска марка. Споделянето на файлове е разрешено само на следните сървъри: Афганистан, Алжир, Ангола, Армения, Бахамските острови, Бахрейн, Бангладеш, Барбадос, Белгия, Бермудите, Боливия, Британските Вирджински острови, Бруней Дарусалам, България, Камбоджа, Кабо Верде, Каймановите острови, Чили, Колумбия, Коста Рика, Дания, Доминикана, Доминиканската република, Салвадор, Естония, Етиопия, Германия, Гана, Гернада, Гватемала, Гаяна, Хаити, Хондурас, Казахстан, Кения, Киргизстан, Лаос, Латвия, Ливан, Литва, Люксембург , Макао, Мадагаскар, Маврикия, Мавриций, Молдова, Монако, Монголия, Монсерат, Мианмар, Холандия, Никарагуа, Нигер, Нигерия, Норвегия, Оман, Пакистан, Панама, Папуа Нова Гвинея, Парагвай, Перу, Португалия, Пуерто Рико, Румъния, Русия, Сейнт Лусия, Саудитска Арабия, Сенегал, Сърбия, Сейшели, Словения, Шри Ланка, Суринам, Швеция, Таджикистан, Танзания, Тринидад и Тобаго, Тунис, Турция, Туркменистан, Острови Търкс и Кайкос, Обединени арабски емирства, Узбекистан и Венецуела.

При подходящи обстоятелства и по наша преценка можем да деактивираме и / или да прекратим Сметките на членове, които многократно нарушават или многократно са обвинени в нарушаване на авторските права или други права на интелектуална собственост на други лица. Ако премахнем вашето съдържание и / или закрием Вашия акаунт за нарушаване на чужди авторски права и смятате, че сме го премахнали по погрешка, ще ви предоставим възможност за обжалване.

В съответствие със Закона за авторското право на цифровото хилядолетие от 1998 г., чийто текст може да бъде намерен на уебсайта на Службата за авторско право на САЩ на адрес http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, ние ще реагираме бързо на твърденията за нарушаване на авторски права. ангажирани с използването на нашия уебсайт, които са докладвани на нашия Определен агент за авторски права.

Ако сте собственик на авторски права или сте упълномощени да действате от името на такъв или сте упълномощени да действате по някакво изключително право по авторско право, моля, подайте сигнал за предполагаеми нарушения на авторски права, извършвани на или чрез уебсайта, като попълните следното известие на DMCA за предполагаемо нарушение и доставяйки го до нашия Определен агент за авторски права. След получаване на известието, ние ще предприемем каквито и да е действия, по наше собствено усмотрение, които сметнем за подходящи, включително премахване на оспорваните материали от уебсайта..

Как да подадете известие за DMCA за предполагаемо нарушение ("известие"):

 1. Идентифицирайте защитеното с авторски права произведение, за което твърдите, че е било нарушено, или – ако множество авторски права са обхванати от настоящото известие – можете да предоставите представителен списък на авторските произведения, за които твърдите, че са били нарушени..
 2. Определете (i) материала, за който твърдите, че нарушава (или да е обект на нарушаваща дейност) и който трябва да бъде премахнат или достъпът до който трябва да бъде деактивиран, и информация, разумно достатъчна, за да ни позволи да намерим материала, включително в минимален, ако е приложимо, URL адрес на връзката, показана на уебсайта, където може да се намери такъв материал, и (ii) препратката или връзката към материала или дейността, за които твърдите, че нарушават, тоест да бъдат премахнати или достъп към която трябва да бъде деактивиран и достатъчно разумна информация, която да ни позволи да намерим тази препратка или връзка, включително поне, ако е приложимо, URL адреса на линка, показан на Сайта, където може да бъде намерена такава препратка или връзка.
 3. Въведете своя пощенски адрес, телефонен номер и, ако има такъв, имейл адрес.
 4. Включете и двете от следните изявления в тялото на известието:
  "С настоящото заявявам, че имам добросъвестно убеждение, че оспорваното използване на защитен с авторски права материал или препратка или връзка към такъв материал не е разрешено от собственика на авторските права, неговия агент или от закона (напр. Като честна употреба)."
  "С настоящото заявявам, че информацията в настоящото известие е точна и под санкция на лъжесвидетелстване, че аз съм собственик или упълномощен да действа от името на собственика на авторските права или на изключително право по авторско право, за което се твърди, че е нарушено."
 5. Въведете пълното си законно име и електронния си или физически подпис.
  Доставете това известие, като всички елементи са попълнени, до нашия Определен агент за авторски права:
  GZ Systems Limited извършва дейност като PureVPN ™
  36 / F, кула втора, Таймс Скуеър, ул. Матесън 1, заливът Каусуей,
  Хонг Конг
  Имейл: [защитен имейл]

Ако получите известие, че вашето съдържание е премахнато поради жалба за авторско право и / или акаунта ви е прекратен, това означава, че съдържанието е изтрито от нашия уебсайт по искане на собственика на съдържанието. Ако вашият акаунт получава твърде много оплаквания за авторски права, може да загубите способността да предава ново съдържание и профилът ви може да бъде деактивиран напълно.

Ако смятате, че съдържанието е премахнато по грешка и / или профилът ви е прекратен, имате възможност да подадете насрещно уведомление, като следвате стъпките по-долу. Когато получим валидно насрещно уведомление, ще препратим копие на лицето, подало първоначалната жалба. Ако не получим известие в рамките на десет (10) работни дни, че подателят на оригиналната жалба иска съдебна заповед за предотвратяване на по-нататъшно нарушение на спорното съдържание, ще премахнем жалбата от записа на Вашия акаунт и може да заменим съдържание, което беше премахнато по наша преценка.

Забележка: Съществуват правни и финансови последици за измамно и / или недобросъвестно подаване. Преди да изпратите насрещно уведомление, бъдете сигурни, че сте действителният носител на права на премахнатото съдържание или че имате добросъвестно убеждение, че материалът е бил отстранен по погрешка, и разберете последствията от подаването на невярна рекламация.

За да подадете насрещно уведомление, изпратете имейл на насрещното си уведомление до [имейл защитено] и включете следното:

 1. Вашето име, адрес и телефонен номер.
 2. ID на DMCA, отпечатан в долната част на имейл с известието.
 3. Адресът на източника на премахнатото съдържание (копирайте и поставете връзката в имейл на известието).
 4. Изявление под наказание за лъжесвидетелстване, че добросъвестно вярвате, че съдържанието е премахнато по погрешка.
 5. Изявление, че сте съгласни с юрисдикцията на Федералния окръжен съд за съдебната област, в която се намира адресът, или ако адресът ви е извън Съединените щати, за всеки съдебен район, в който може да бъде намерен, и че ще приемете връчване на процес от лицето, което е предоставило оригиналната жалба по подраздел (в) (1) (В), или представител на такова лице.
 6. Физически или електронен подпис.

Реклами, промоции и връзки на трети страни

Реклами и промоции на трети страни

От време на време можем да пускаме реклами и промоции от трети страни на уебсайта и / или Услугите. Вашите бизнес сделки или кореспонденция с или участия в промоции на рекламодатели, различни от нас, както и всички условия, гаранции или представителства, свързани с такива сделки, са единствено между вас и такава Трета страна. Ние не носим отговорност или отговорност за загуба или повреда от какъвто и да е вид, възникнали в резултат на такива сделки или в резултат на присъствието на трети страни рекламодатели на Уебсайта и / или Услугите.

Използване на инструменти на трети страни

Можем да ви предоставим достъп до инструменти на трети страни, над които ние нито разполагаме с никакъв контрол, нито какъв да е вход, нито следим тяхното използване или ефективност.

Вие потвърждавате и се съгласявате, че ние предоставяме достъп до такива инструменти "както е" и "както е на разположение" основа, без никакви гаранции, представителства или условия от какъвто и да е вид и без никакво одобрение. Ние нямаме никаква отговорност, произтичаща от или свързана с използването на незадължителни инструменти на трети страни.

Всяко използване от Вас на незадължителни инструменти, предлагани чрез Уебсайта, е изцяло на ваш собствен риск и преценка и трябва да гарантирате, че сте запознати и одобрявате условията, по които инструментите се предоставят от съответния доставчик (и) на трети страни.

В бъдеще можем също така да предлагаме нови Услуги и / или функции чрез Уебсайта и / или Услугите (включително издаването на нови инструменти). Тези нови функции и / или Услуги също са предмет на настоящите Общи условия.

Връзки на трети страни

Определено съдържание, продукти и услуги, достъпни чрез нашия уебсайт и / или услуги, могат да включват материали от трети страни.

Връзките на трети страни в Услугите могат да ви насочат към уебсайтове на трети страни и / или услуги, които не са свързани с нас. Ние не носим отговорност за проверка или оценка на съдържанието или точността и не гарантираме и няма да носим никаква отговорност или отговорност за материали или уебсайтове и / или услуги на трети страни или за други материали, продукти или услуги на Трета страна -Parties.

Ние не носим отговорност за вреди или вреди, свързани с покупката или използването на стоки, услуги, ресурси, съдържание или други транзакции, извършени във връзка с която и да е трета страна, с която се свързвате чрез Услугите. Моля, прегледайте внимателно политиките и практиките на трети страни и се уверете, че ги разбирате, преди да участвате в каквато и да е транзакция. Жалбите, исковете, притесненията или въпросите относно продукти на трети страни трябва да бъдат насочени към Третата страна.

ОТГОВОРНОСТ; ОГРАНИЧЕНИЯ НА ОТГОВОРНОСТ; ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

ОТХВЪРЛЯНЕ НА ГАРАНЦИЯ; ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

(А) СЪГЛАСИТЕ СЕ, че ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА И УСЛУГИТЕ СА НА ВАШИЯ РИСК. НЯМА НАШИ НАШИ АФИЛИАТИ НЯМА НЯКОЙ УВАЖАВАЩИ РАБОТОДАТЕЛИ, АГЕНТИ, ДОСТАВЧИЦИ НА ТРЕТИ СТРАНИ ИЛИ ЛИЦЕНЗОР / С ГАРАНТИРАНЕ, ЧЕ УПОТРЕБА НА САЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ ТРЯБВА БЕЗПЛАТНО ИЛИ ГРЕШКА; НЯМА ДА СЕ ПРАВИМ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ УПОТРЕБА НА УЕБСЕЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ ИЛИ КЪМ ТОЧНОСТТА, НАДЕЖНОСТТА, ПОВЕРИТЕЛНОСТТА, СВОЙСТВОТО ИЛИ СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОЯТО ИЗПОЛЗВАНА ИНФОРМАЦИЯ.

(B) ВСЕКИ ПРОГРАММЕНТЕН СОФТУЕР, ПРОДУКТИ ИЛИ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ, се предлагат на "КАКТО Е" Основа, без ГАРАНЦИИ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ВИД, ИЗРИЧНО ИЛИ КОСВЕНО, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, ГАРАНЦИИ ЗА СОБСТВЕНОСТ ИЛИ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ ИЛИ ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ ОТ НАРУШЕНИЕ, различни от тези гаранции, които са заложени и са неспособни да ИЗКЛЮЧВАНЕ, ОГРАНИЧАВАНЕ ИЛИ МОДИФИКАЦИЯ ПО ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ И УСЛОВИЯ.

(В) НИКОГА НЕ СЕ СЛУЧАЙТЕ НИЕ, НАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ, ПОДДЪРЖАТЕЛИ, РОДИТЕЛИ, АГЕНТИ, ПАРТНЬОРИ, ДОСТАВЧИЦИ НА СЪДЪРЖАНИЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ, ДОСТАВЧИЦИ И / ИЛИ НАШИТЕ ИЛИ ИЗПОЛЗВАЩИТЕ им ДИРЕКТОРИ, ОФИЦЕРИТЕ И ЧЛЕНОВЕ, ДА БЪДЕМ ОТГОВОРНО ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ВСИЧКИ ВСИЧКИ ЗАГУБИ ИЛИ УВРЕЖДАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО ОГРАНИЧЕНИ ДО ВСИЧКИ ДИРЕКТНИ, ИНДРЕКТИВНИ, СПЕЦИАЛНИ, ПОСЛЕДНИ, ИНЦИДЕНТАЛНИ, ИЛИ ДРУГИ УВЕДОМЛЕНИЯ, НО ОГРАНИЧЕНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, УВЕДОМЛЕНИЕ ИЛИ ПОСЛЕДНИ УВРЕЖДЕНИЯ, ЗАГУБИ НА ПРОФИТАМЕНТА , ИЛИ ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ДАННИ, СЛЕДВАЩИ ИЛИ СВЪРЗАНИ С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИЛИ НЕЗАКОННОСТТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА И / или УСЛУГИТЕ.

(Г) ОТКАЗВАМЕ НИКАКВАТА И ВСИЧКА ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ВСИЧКИ ЗА НЯКОЙ НЕУТОРИЗИРАН ДОСТЪП ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИДЕНТИФИКАЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Чрез използването на уебсайта и / или на услугите, които ПРИЕМАТЕ, и се съгласявате с НАШЕТО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ВСЯКАКА ОТГОВОРНОСТ. АКО НЕ СЪГЛАСИТЕ, ТРЯБВА ДА НЕ ДОСТЪП ИЛИ ДРУГО ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА.

(Д) ВАШЕТО ИЛИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО И ОГРАНИЧЕНИЕ В СЛУЧАЙ НА ДИСЦИФИЗАЦИЯ С САЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТЯВА ДОСТЪП ДО ИЛИ УПОТРЕБА НА САЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ.

НЯКОИ ЮРИСДИКЦИИ НЕ ДОЗВОЛЯВАТ ОГРАНИЧЕНИЕТО ИЛИ ИЗКЛЮЧЕНИЕТО НА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИНЦИДЕНТИЧЕСКИ ИЛИ ПОСЛЕДНИ УВРЕЖЕНИЯ, ТАКА НЯКОИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЛАГАТ НА НЯКОИ ПОТРЕБИТЕЛИ.

Разбирате, че GZ Systems не могат да носят отговорност за загуба, корупция, промяна или премахване на съдържание, предавано чрез нашите Услуги или чрез нашата виртуална частна мрежа. Съгласявайки се да използваме нашите Услуги, вие изрично се отказвате от всякакви права за искане на щети или носите Компанията отговорна за всяка такава загуба, промяна, корупция или отстраняване. Ако и когато е необходимо, можем временно / за постоянно да преразгледаме или преустановим всички или която и да е част от нашите Услуги, което може да повлияе на начина, по който използвате нашите Услуги, със или без предупреждение. Вие се съгласявате, че вие ​​или която и да е трета страна няма да ни носи отговорност за такова преразглеждане, спиране или прекратяване.

Горните ограничения трябва да оцелеят в настоящите Условия и да се гарантират в полза на нас и нашите филиали и съответните директори, служители, служители и агенти.

ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

ПРИЕМАТЕ ДА ЗАБРАНИТЕ, ОБЕЗЩЕТЯВАТЕ И ЗАДЪРЖАТЕ НИЩО ВРЕМЕ, КАКТО И НАШИТЕ АФИЛИАТИ И ДОСТАВЧИЦИ И УВЕДОМИТЕЛНИ ДИРЕКТОРИ, ОФИЦИЕРИ, ПОТРЕБИТЕЛИ И АГЕНТИ, ОТ И СРЕЩУ ВСИЧКИ ИСКАНИЯ, СЪДЪРЖАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ИГРАТА (А) ВАШЕТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ; (Б) ВАШЕТО НЕПЪЛНИТЕЛНОСТ ИЛИ НАРУШЕНИЕ НА НАСТОЯЩОТО ДОГОВОРНОСТ (В) ВАШАТА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИ НА ТРЕТИ СТРАНИ, ПРОДУКТИ, ВРЪЗКИ, РЕКЛАМА и / ИЛИ ИНСТРУМЕНТИ; (Г) ВАШИТЕ НАРУШЕНИЯ НА ВСИЧКИ ПРАВА НА ТРЕТИ СТРАНИ, Включително ПРАВА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ НА ТРЕТИ СТРАНИ; или (Д) НЕАУРИЗИРАНАТА УПОТРЕБА НА САЙТА И / ИЛИ УСЛУГИТЕ ОТ ДРУГИ ЛИЦИ, ПОЛЗВАЩИ ИНФОРМАЦИЯТА.

Приложимо право; арбитраж

Приложимо право

Настоящите условия се ръководят и тълкуват в съответствие със законите на Хонконг, без да се вземат предвид конфликтите на правните разпоредби. Вие се съгласявате да се подчините на личната юрисдикция на съдилищата, разположени в Хонконг, и всяка причина за иск, свързана или произтичаща от тези Условия и / или Уебсайта и / или Услугите, трябва да бъде подадена в тях, освен ако не се прилагат обвързващите арбитражни разпоредби на Секция за арбитраж, инфра.

Решаване на конфликти; арбитраж

В случай, че имате спор с нас, относно, свързани или отнасящи се до тези Условия и / или Уебсайта и / или Услугите, вие се съгласявате първо да ни уведомите за спора и тридесет (30) дневен период на излекуване през това време ще работим за разрешаване на проблема с вас, когато и ако е подходящо и разумно. В случай, че спорът не може да бъде разрешен, страните се споразумяват, че той се решава изключително чрез обвързващ арбитраж в съответствие с материалните закони на Хонконг и ще бъде изправен за арбитраж в Хонконг. Арбитърът, а не който и да е федерален, щатски или местен съд или агенция, разполага с изключителна власт да разрешава всеки спор, свързан с тълкуването, приложимостта, приложимостта, съгласуваността или образуването на този договор, включително, но не само, иск за всички или всички част от този договор е невалидна или недействителна. Нищо тук не пречи на която и да е от страните да търси временно разпореждане, което счита за необходимо, за да запази статуквото преди разрешаването на всеки спор, във всяка юрисдикция.

Разни

Местоположение на сървъра; Международен трансфер

Защитата на данните и други закони на други страни може да не са толкова изчерпателни, колкото тези във вашата страна. Моля, бъдете сигурни, че предприемаме разумни стъпки, за да гарантираме, че вашата поверителност е защитена. Използвайки Уебсайта и / или Услугите, вие се съгласявате информацията ви да се събира, използва и прехвърля, както е посочено в http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Власт

Всяка страна представлява и гарантира на другата, че има пълна власт и правомощия да сключва настоящото споразумение и че е обвързваща за тази страна и изпълнима в съответствие с нейните условия.

Отказ

Всяко отказване от право съгласно тези условия е в сила само ако е уговорено или декларирано писмено. Забавянето с упражняването на правото или неизползването на право не се счита за отказ и не пречи на една страна да упражни това право в бъдеще. Предоставените тук права и средства за защита са кумулативни и не изключват права и средства за защита, предвидени в закона.

форсмажор

Ние няма да бъдем задължени да изпълняваме никакви задължения, ако сме възпрепятствани да го направим в резултат на действия от бог или непреодолима сила, включително, но не само, мерки, предприети или наложени от което и да е правителство или публична власт, или в случай на друго събитие извън нашия контрол включително, но не само природни бедствия (като буря, ураган, пожар, наводнение, земетресение), война, граждански вълнения, терористични дейности, извънредни ситуации, правителствени санкции, ембарго, национализации, стачки и сривове на обществени комунални услуги (като например на електричество или телекомуникационни услуги). Ще използваме всички разумни усилия, за да Ви уведомим за обстоятелствата, причиняващи забавянето, и да възобновим изпълнението възможно най-скоро, и двете без ненужно забавяне.

назначение

Ние имаме право да възлагаме и / или прехвърляме тези Условия и нашите права и задължения на която и да е трета страна, след като Ви уведомим, както е предвидено тук. Вие се съгласявате и потвърждавате, че няма да възлагате или прехвърляте неговите права или поддоговор или делегирате изпълнението на което и да е от задълженията си по тези Условия, без предварително писмено съгласие по наша собствена и изключителна преценка.

Права на трети страни

Тези Условия не дават никакво право на никоя трета страна, освен която и да е разпоредба в тези Условия.

Отношения на страните

Страните са независими изпълнители по тези условия и нищо тук не се тълкува за създаване на партньорство, съвместно предприятие или агенция отношения между тях. Нито една от страните няма право да сключва всякакви условия от името на другата страна.

делимост

Ако някоя част от настоящото споразумение бъде определена като невалидна или неприложима съгласно приложимото законодателство, тогава невалидната или неприложима разпоредба ще се счита за заменена от валидна, приложима разпоредба, която най-точно съответства на намерението на първоначалната разпоредба, а останалата част от настоящото споразумение ще продължават в сила.

Актуализациите & Дата на влизане в сила

Действителната дата на настоящите Условия е 14 октомври 2016 г. От време на време можем да актуализираме тези Общи условия, като публикуваме видно съобщение за актуализация в Уебсайта или Района на члена или да се свържем с вас на имейла, който сте предоставили при регистрацията, така че насърчаваме да ги преглеждате често.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map