Научете как да изтриете или деактивирате акаунта си в Instagram

Ако сте изпитали кибертормоз или се нуждаете от почивка от Social Media или се притеснявате за вашата поверителност, тогава сте на правилното място, защото изглежда, че намирате начин да се отървете от профила си в Instagram.

Причината може да бъде всичко, но ще ви помогнем да деактивирате и изтриете акаунта си в Instagram,

Как да изтриете акаунта в Instagram?

Как да деактивирате акаунта в Instagram?

Уморихте се да се притеснявате от хората в fb? Ето как можете да блокирате някого във Facebook.

Как да изтриете акаунта в Instagram

ВАЖНО!

Някои точки са необходими, за да бъдат разгледани, преди да продължите стъпка по-нататък

Ако сте решили да предприемете тази временна мярка (деактивирайте временно акаунта си в Instagram), вашият потребителски профил, коментари и харесвания ще бъдат скрити изцяло, но когато влезете обратно, цялата активност ще бъде възстановена сама.

Ако сте решили да вземете постоянната мярка (изтрийте профила си в Instagram завинаги), вашият потребителски профил, коментари и харесвания ще отидат както никога досега. Имайте предвид, че няма да можете да се възстановите.

Опитайте да архивирате всичките си данни, качени в Instagram, преди да кажете довиждане завинаги и изтеглете цялата активност в Instagram, като следвате връзката.

Най-важното е, ако решите да регистрирате отново своя акаунт, потребителското ви име ще изчезне и има вероятност някой да е използвал това потребителско име.

Също така, Instagram не може да активира отново изтритите акаунти, така че помислете два пъти, преди да го изтриете завинаги.

Вземете преглед на политиката за поверителност на Instagram от тук.

Как да деактивирате акаунта в Instagram временно?

Може да не искате да деактивирате вашия акаунт в Instagram за сега. Ако е така, можете да изтриете временно акаунта си в Instagram, като изпълните следните стъпки:

 1. Влезте в акаунта си в Instagram от уебсайта му чрез браузър, тъй като акаунтът ви не може да бъде деактивиран чрез приложението.
 2. След това кликнете върху „Редактирай профил.”
 3. Изберете причината за деактивирането на акаунта си от падащото меню до "Защо деактивирате акаунта си".
 4. Повторно въведете паролата си, за да потвърдите, и да деактивирате акаунта си.
 5. Кликнете "Временно деактивиране на акаунта".
  Забележка: Всичките ви данни и последователи в профила остават скрити, докато не ги активирате отново, като влезете отново.

Как да изтриете профила в Instagram за постоянно?

 1. Достъп до „Изтриване на страницата на акаунта ви“ на вашия работен плот. страница.
  Забележка: Не можете да изтриете акаунта си в Instagram в приложението Instagram.
 2. След като посетите, влезте в акаунта си, ако вече не сте влезли.
  изтрийте вашия инстаграм акаунт
 3. До “Защо изтривате акаунта си“, Изберете причината, поради която искате да изтриете акаунта си в Instagram от опциите в„ падащото меню “.
  как да изтриете инстаграм акаунта
 4. Въведете отново паролата си в Instagram.
  деактивирайте инстаграм акаунта
 5. Накрая кликнете върху „Изтрийте трайно акаунта ми“.
  как да премахнете инстаграм акаунта

Как да архивирате всички данни, качени в акаунта в Instagram:

 1. Влезте в акаунта си в Instagram и отидете в профила си.
 2. Кликнете върху иконата на хамбургер и отворете настройките.
 3. Кликнете "Изтегляне на данни" той ще поиска вашия имейл адрес и парола. Можете също да щракнете тук, за да видите страницата за изтегляне на данни.
 4. След като сте готови, вашите данни ще бъдат изпратени на вашия имейл адрес в рамките на 24 часа.

Заключителни думи

Update: През март 2019 г. бе съобщено, че служителите на Facebook имат достъп до пароли на 600 милиона потребители на Instagram. Компанията проведе вътрешно разследване, което заключи, че запазените пароли са не се злоупотребява или тече на която и да е трета страна. Това обаче е тревожен знак за потребителите, които са загрижени за своята неприкосновеност на интернет и свободата онлайн.

Кой трябва да каже, че данните на вашия акаунт не са били или не могат да бъдат злоупотребявани? Експертите по сигурността съветват всички потребители да вземат предпазни мерки, преди да е станало твърде късно!

Явно Instagram е безопасен за употреба. Платформата обаче компрометира вашата поверителност и сигурност, като ви прави уязвими от външни заплахи от хакери и киберпрестъпници. Например напр. хакер може да научи много повече за вас, като проверите снимките си в Instagram. Те могат да използват тази информация, за да ви навредят и да проникнат във вашите акаунти или устройства.

Киберсталкерите също използват тази информация, за да наблюдават ежедневните ви дейности и да събират достатъчно информация, така че да могат да ви изнудват или да ви навредят по какъвто и да е начин.

Искате да възстановите онлайн поверителността си? Може да искате да проверите по-долу ръководства:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me