Насладете се на стрийминг с VPN на Disney Plus

Използването на VPN е най-добрият начин да гледате Disney Plus, тъй като е наличен само в САЩ. За щастие, PureVPN предлага потресаваща 7-дневна пробна версия само $ 0,99 за първи път, за да ви помогне да отключите Disney Plus отвсякъде. Access Disney Plus показва лесно и де-стрес на мозъка ви по време на блокирането.

Вземете PureVPN

31-дневна гаранция за връщане на парите

Как да поточно с VPN на Disney Plus

Disney Plus е географско ограничен. Ето как можете да получите достъп до него с Disney Plus VPN:

регистрация в Disney плюс vpn

Изтегли

Инсталирайте PureVPN на вашето устройство

свържете се с Disney плюс с purevpn

Влизане

И се свържете с американски сървър

достъп до Disney плюс с vpn

Свършен!

Започнете да стриймвате на Disney Plus

Къде е на разположение Disney Plus?

САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Холандия са единствените щастливи региони, в които Disney Plus стартира своята услуга. Disney има планове постепенно да се разшири до Европа до март 2020 г. и до Индия и Близкия изток някъде по-късно, за които Disney не пое ангажименти..

disney + налични държави

Как да се регистрирате за Disney Plus от чужбина

Засега Disney Plus поддържа само опции за плащане, които са местни за страните, в които услугата е стартирана. Международната процедура за плащане като PayPal или кредитните карти, които не са регистрирани на адреси в тези страни, няма да работи.

Но има малък хак, чрез който можете да се регистрирате за Disney от чужбина. Помолете приятелите или семейството си в САЩ, Канада или Австралия да плащат от ваше име. Вземете идентификационните данни, използвайте VPN на Disney Plus и се свържете с US, CA или AU сървър и започнете да стриймвате Disney Plus.

Друг начин за абониране и гледане на Disney Plus е чрез извършване на плащане чрез карти за подаръци в iTunes, Google Play Store, PS4 и Amazon. Просто се нуждаете от VPN, за да подправите местоположението си, тъй като услугата е ограничена гео.

Какво мога да гледам на Disney Plus?

Дисни + телевизионни предавания

Дисни + телевизионни предавания

Как човек не обича телевизионни предавания на Дисни? Те са популярни от края на 90-те, а сега включват някои от най-актуалните телевизионни предавания като Big Hero 6 и Star Wars Resistance. Сега, когато Disney създаде свои собствени стрийминг услуги, които са насочени към гледачите на binge, скоро могат да се очакват много добри неща.

Дисни + филми

Дисни + Филми

Анимационният филм на Дисни е бил обичан от хора на всякаква възраст и произход. Стрийминг услугата Disney Plus е домакин на десетки страхотни филми на Disney, които може би не сте гледали. Ще намерите и всички филми, които сте гледали преди, и ги обичате всички, като например Междузвездни войни и филми Marvel.

Дисни + Класика

Дисни + Класика

Какво ще кажете за класиците като Краля на лъвовете, Аладин, Питър Пан и Книгата за джунглата? Disney Plus също ги има. Всички страхотни класики от приказките, които Disney анимира в дължината на играта, са достъпни в стрийминг услугата Disney Plus.

Гледайте Hulu и ESPN с пакет Disney Plus

disneyplusbundle

Можете да получите съотношение цена / качество, като се абонирате за пакет Disney + Bundle, който включва Hulu и ESPN + само за $ 12.99. Ако вече имате абонамент за Hulu или ESPN +, можете да използвате същия имейл адрес, за да се абонирате за Disney Plus и сумата за плащане ще бъде съответно коригирана.

С Hulu ще получите популярни американски телевизионни предавания, както и оригинали. ESPN + ще ви позволи да гледате футбол, бейзбол, баскетбол, тенис или колежи, много от които няма да се излъчват по кабелен канал.

Гледайте Disney Plus на различни устройства

purevpndisneyplusdevices

На компютър или Mac, Disney Plus може да бъде намерен от официалния му уебсайт. Освен това можете да изтеглите приложението на вашия iOS или Android смартфон. Disney Plus се предлага и на някои смарт телевизори като тези, направени от Samsung и LG.

Ако сте извън САЩ, има вероятност да нямате достъп до Disney + директно. Вземете PureVPN за всяко ваше стрийминг устройство и го свържете за достъп до Disney + отвсякъде. Хората в ScreenBinge тестваха нашия VPN с много устройства и те обичат изживяването!

Защо да използвате VPN с Disney Plus?

Добрият VPN на Disney Plus може да ви помогне по толкова много начини, за да извлечете максимума от своето преживяване.

  • пътешественик

  • Експат

  • Уникално съдържание

  • Разделяне на тунели

  • Поверителност онлайн

Ако живеете в САЩ и вече сте се влюбили в новата стрийминг услуга на Disney, трябва да получите премиум Disney + VPN, ако имате намерение да пътувате скоро. Важно е, защото когато излезете извън страната си, ще загубите достъп до всичките си любими филми и телевизионни предавания, тъй като Disney Plus е географски ограничен.

С VPN свързан на вашето стрийминг устройство можете незабавно да промените местоположението си, като маскирате реалния си IP адрес с псевдо IP адрес. За целта просто променете местоположението си в САЩ и ще можете да получите достъп до Disney Plus незабавно.

Ако живеете в чужда държава поради вашите изисквания за работа или бизнес, трябва да пропускате да гледате цялото страхотно съдържание, което сте обичали да си бъркате у дома. С VPN на Disney Plus можете да получите достъп до всичко това в Disney Plus от всяка точка на света.

Когато се свържете с VPN, можете да изберете всяко местоположение въз основа на вашите предпочитания. Просто изберете местоположение, където е на разположение Disney Plus, например в САЩ. Веднъж свързан, гледането на Disney plus от други страни вече няма да бъде трудна задача.

За повечето стрийминг услуги, като Netflix или Amazon Prime, идва момент, в който стрийдърите се чувстват сякаш няма нищо ново за гледане в платформата. Това обикновено се случва през самотни времена, които искате да използвате за гледане на нещо добро. Но сега го няма.

Гледането на Disney + може да подправи нещата за вас, тъй като има много нови телевизионни предавания и филми. По-голямата част от съдържанието, което преди беше разпръснато по конкурентните платформи, като Netflix и Amazon Prime, сега беше изтеглено и предоставено на услугата на Disney. Има товари за всички, които могат да се насладят!

За разлика от други VPN, които могат да забавят скоростта на вашите буфери и да ви дразнят, нашата VPN използва разделяне на тунели, изключително сложен механизъм, насочен към оптимизиране на скоростите на потока ви. С разделянето на тунели можете да зададете предварително кои уебсайтове, които искате да имате достъп с VPN и кои искате да получите достъп без него.

Разделеното тунелиране е това, което прави VPN чудесен инструмент за стрийминг. Предаването на съдържание на Disney Plus в HD и 4K съдържание е възможно от други страни, като се има предвид, че сте свързани с VPN.

Нашата VPN е най-добрата VPN за стрийминг, която ви прави напълно анонимни и сигурни онлайн. Вашият интернет доставчик и вашите регионални органи за онлайн мониторинг блокират достъпа ви до гео ограничени услуги, поради което нямате достъп до Disney Plus от вашия регион.

Освен това множество информационни бюлетини съобщават, че хиляди акаунти на DisneyPlus са били хакнати и вече са продадени. Ако сте против подобни нарушения на личните акаунти и сте за поверителност, трябва да получите VPN. Когато се свържете с VPN, вие ставате напълно анонимни онлайн, което ви предпазва от всички кибер заплахи.

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси за използването на VPN с Disney Plus.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me