Най-добрите Netflix алтернативи: безплатно & Платени услуги като Netflix (но по-добре!)

Публикувано: 15 юли 2019 г.

Netflix има твърда позиция в поточната индустрия OTT с огромни 139+ милиона абонати, но в никакъв случай не притежава монопол. Има редица други услуги за стрийминг, които биха свършили еднакво добра работа за задоволяване на вашите нужди за стрийминг. Долу долу споделихме изключителен списък от алтернативи на Netflix (безплатни и платени), които си заслужават вниманието ви през 2019 г..

Netflix няма нужда от въвеждане в поточната индустрия. Американската стрийминг услуга е толкова популярна, че името се използва буквално като глагол. „Нека тази вечер Netflix“, „Време за някои Netflix и Chill“, са само няколко примера за това как „Netflix“ е заменил думата „стрийминг“ в съзнанието на потребителите. Обаче изглежда, че пейзажът на онлайн стрийминг се променя, тъй като новите състезатели са се включили, което дава на Netflix сериозна конкуренция.
Така че, ако ви липсва джобните пари, търсите промяна в каталога на медиите или просто се нуждаете от почивка от Netflix, опитайте тези алтернативи на Netflix.

Най-добрите платени алтернативи на Netflix

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video е друг ключов играч в поточната индустрия OTT. Налична в 100+ страни, услугата струва около 8,99 долара на месец или 99 долара за година. Той предлага голямо съотношение цена / качество, тъй като се предлага в комплект с много Prime абонаменти, предлагани от Amazon.
Докато Amazon предлага сравнително по-малък медиен каталог от Netflix, едва чувате потребителите на Amazon да се оплакват. Следвайки стъпките на Netflix, Amazon Prime Video също предлага оригинална продукция, включваща известни телевизионни предавания като „Американски богове“ и „Човекът във високия замък“. Друга забележителна характеристика е, че видеоклипът на Amazon Prime ви позволява да получите сравнително по-евтин достъп до други сайтове за стрийминг на медии като HBO и Showtime под формата на добавки.

Hulu

Родом от САЩ, Hulu е най-близкият конкурент на Netflix в региона, предлагащ хиляди филми и телевизионни предавания от водещи мрежи като AMC, PBS, 21st Century Fox и т.н. Въпреки това, Hulu изостава от Netflix по популярност, тъй като услугата е ограничена до Само за САЩ, докато Netflix е наличен в почти всяка друга страна на света. Въпреки че не се препоръчва, но потребителите могат също така да изберат надежден Hulu VPN за достъп до услугата извън САЩ.
Подобно на Netflix и Amazon Prime Video, Hulu също предлага колекцията си от оригинални програми, включително критично признати телевизионни предавания като The Tale of The Handmaid’s Tale и The Act. Услугата струва 8 долара на месец, но може да получите достъп и до други стрийминг услуги като HBO Cinemax и Showtime за няколко допълнителни долара. Нещо, което Netflix никога не би ви позволило да направите.
В Хулу има друга зона, която лесно бие Netflix. Той също така предлага поточно предаване на телевизионни канали на живо и Cloud DVR поддръжка, така че в случай, че искате да се откажете от добрия си абонаментен TV абонамент, Hulu е начинът да вървите.

HBO сега

HBO създаде някои от най-добрите телевизионни предавания в развлекателната индустрия, но те наистина са трудни за хващане по канала за кабелна телевизия, докато се излъчват. Така че, ако искате да пиете да гледате популярни предавания за HBO като „Игра на тронове“ и „Westworld“, както е удобно, абонирайте се за HBO сега.
Колкото и съблазнително да звучи, HBO Now идва с тежка цена от 14,99 долара на месец по уважителни причини. Той дава достъп с едно кликване до всички филми, телевизионни предавания на HBO, документални филми, спортни потоци и какво ли още не. Освен това можете да предавате услугата едновременно на неограничен брой поддържани устройства.
Потребителите могат също да изберат HBO Go, който се предлага с абонамент за HBO кабел по подразбиране. Той предлага всичко, което HBO Now предлага, но все пак трябва да платите абонамента за кабелна телевизия.

Sling TV

Предлага се само в САЩ, Sling TV е услуга за стрийминг на кабели, създадена през 2015 г. Тя позволява на потребителите да предават всички телевизионни канали, които традиционно са достъпни в кабелна мрежа, без DISH абонамент или договор. На сравнително по-ниска цена от 25 долара, Sling TV също ви спестява разходите за висококачествени устройства / съоръжения, като консумира пространство под вашето телевизионно устройство. Освен това услугата ви позволява да изберете пет или шест канала за допълнителни $ 4,99. Можете също така да похарчите малко повече, за да получите достъп до премиум канали като HBO, STARZ и EPIX.
Подобно на Netflix или Hulu, Sling TV е услуга за стриймиране на медия с интернет и можете да я гледате на всяко поддържано устройство като Roku, Xbox, Android TV, Chromecast и т.н..

Fandor

Fandor е по-малко известна стрийминг услуга, но предлага видео съдържание, което никога не бихте направили на никой друг сайт. Често наричан „Soundcloud“ на видео стрийминг, той включва множество филми, телевизионни предавания и документални филми, които се продуцират независимо. Fandor може да не е добра опция за онези, които харесват холивудските филми, но ако сте в инди филмовата сцена, Fandor е най-добрият ви залог.
Понастоящем услугата е домакин на огромна медийна библиотека от 6000+ филма, заедно с лесен за използване интерфейс за удобно търсене. Fandor струва около 10 долара на месец, но ако не сте сигурни дали си струва разходите за поточно предаване, можете първо да изберете безплатно 14-дневна пробна версия

Най-добрите безплатни алтернативи на Netflix

Ако искате да се спестите напълно от поточните разходи, можете да прибягвате до някои от тези безплатни алтернативи на Netflix. Въпреки че офертите им дори не са близки до нито една от платените, те все още са доста страхотни за използване, тъй като не е нужно да плащате и стотинка.

пукане

Собственост на Sony, Crackle е БЕЗПЛАТНА услуга за стрийминг на медии, която предлага широка колекция от филми, телевизионни предавания (нови и стари) на въртяща се основа. Това означава, че цялото съдържание е достъпно временно и няма да можете да изберете какво искате да гледате.
Crackle също има своя колекция от оригинално съдържание. Това не изисква регистрация, поточното изживяване е доста добро и няма съществена разлика в качеството на видеото в сравнение с платените алтернативи като Amazon Prime. Рекламите обаче могат да станат досадни на моменти, но не можем да се оплачем от безплатна услуга. Друго възможно предимство е, че Crackle е регионално ограничен само до САЩ, но съществуват решения, които потребителите могат да прилагат

Snag Films

Snag Films е още една чудесна безплатна алтернатива на Netflix за стрийминг. Той може да се похвали с огромна медийна библиотека от 10000+ филма и телевизионни предавания, които, няма нужда да казвам, не са актуализирани като никоя от платените алтернативи на Netflix, обсъдени по-горе.
Имайки предвид факта, че е безплатна услуга за стрийминг, потребителите не биха имали нищо против сравнително ниското качество на видеото 720p или дори по-ниско за стари филми и телевизионни предавания. Част от съдържанието е достъпно с 1020p качество с висока разделителна способност, но най-вече е хит или пропуск. Поставянето на реклами не е прекалено натрапчиво и понякога потребителите може да не виждат никакви реклами.

Popcornflix

Popcorn flix разполага с разнообразни безплатни филми и телевизионни предавания от всички жанрове, които са готови за стрийминг, без дори да се налага да се регистрирате за акаунт. Интерфейсът на уебсайта е лесен за навигиране и го прави много лесен за достъп до видео съдържание от различни жанрове, като комедия, екшън, драма, фамилия, чужди филми, стенд-комедия, документални филми и др..
Недостатък е, че качеството на видеото не е толкова голямо и предлага почти същото качество като принтирането на DVD. Рекламите не са твърде инвазивни, но видеоплейърът няма други опции освен регулиране на силата на звука. За разлика от медийния плейър на Sony Crakcle, който предлага и субтитри.
Изборът на филми е малко хит и пропускайте също, с много по-стари и по-малко известни заглавия. Лесно е да прегледате жанровете, така че винаги си струва да проверите какво виждате. Поне с филмите, ние често се борехме да пускаме телевизионните предавания да играят.
Дори и при всичко, което е взето под внимание, е трудно да мърморите безплатно и ако сте изчерпали всичките си платени за стрийминг услуги и все още излизате с нищо за гледане, може да си струва да проверите каталога на Snag. Може просто да намерите скрит скъпоценен камък.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me