Най-добрият VPN за WeChat за достъп до него отвсякъде

WeChat е приложение всичко в едно, което предоставя на потребителите широк спектър от услуги. Въпреки това ще откриете, че е забранено в някои страни като Русия. С PureVPN на вашето устройство можете да превключите вашето виртуално местоположение в Китай или САЩ и да получите достъп до WeChat безпроблемно.

. VPN за логото на WeChat

WeChat също наричан Weixin в Китай стартира като приложение за незабавни съобщения през 2011 г. Бързо напред към днес, той се превърна в това, което мнозина сега наричат ​​„супер приложение“, което по същество предоставя на потребителите широк спектър от услуги под един покрив. От мобилни разплащания и пътуване до доставки на храна и социални медии, WeChat е едно гише за повече от 1 милиард души!

Но приложението има и справедлив дял от недостатъци. Като за начало не можете да получите достъп до него отвсякъде. Тогава също се смята, че китайското правителство наблюдава WeChat. Ако искате да получите достъп до приложението „всичко в едно“ безопасно и сигурно, най-добрият ви залог е да използвате VPN с най-висок рейтинг за WeChat. Прочетете, за да научите повече:

Причини се нуждаете от VPN за WeChat

Ето няколко убедителни причини, поради които трябва да помислите за използване на VPN за WeChat:

1.За достъп до нея от всяко място

Някои страни са блокирали WeChat. Например в Русия приложението беше забранено, тъй като не успя да се регистрира правилно в органите. Въпреки че той беше достъпен отново скоро след това, потребителите нямаха покритие през този период.

Ако WeChat не е наличен във вашия регион, можете лесно да получите достъп до използване на VPN. След като се свържете с такъв, можете да направите интернет трафика ви изглежда сякаш идва от отговарящо на условията място за достъп без ограничения до WeChat отвсякъде.

2.За шифроване на вашите разговори

Технологичният гигант Tencent притежава WeChat, но има тесни връзки с китайското правителство. През май 2018 г. властите разкриха, че събират изтрити съобщения от WeChat. Мисълта за вашите разговори да бъдат възстановени и използвани срещу вас наистина може да ви смущава.

Най-лесният начин да спрете това да се случва е да използвате VPN. Всички ваши комуникации от WeChat ще бъдат защитени с помощта на военно криптиране, което означава, че няма да бъде прочетено от никого освен вас и предвидения получател.

PureVPN – най-добрият VPN за WeChat!

За най-добрата WeChat VPN не е нужно да търсите повече от PureVPN. Ние сме проверена VPN услуга без регистрация и не събираме, запазваме или споделяме никакви дневници!

С масивна мрежа от 2000 + VPN сървъри на 180+ места, можете незабавно да получите достъп до WeChat от всяко кътче на света само с няколко кликвания.

Освен това не е нужно да правите компромиси, когато става въпрос за производителност, тъй като ние предлагаме неограничена честотна лента и смяна на сървъра.

IPv6 защита срещу теч, 256-битово криптиране AES, превключвател за интернет убийство и предотвратяване на течове на DNS се използва за защита на вашите WeChat комуникации от любопитни очи.

Има лесни за инсталиране и удобни за приложение приложения както за iOS, така и за Android, така че можете да използвате WeChat с минимални усилия.

Нещо повече, един PureVPN акаунт може да се използва на пет различни устройства наведнъж – няма нужда да купувате отделни акаунти за вашия десктоп, смарт телевизор и т.н..

Все още не сте сигурни дали PureVPN е правилният избор за вас? Всички наши планове са подкрепени с 31-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да изпробвате услугата без риск..

Как да деблокирате WeChat с VPN?

Е, процесът е толкова прост, колкото може да се получи. Не е нужно да сте технически експерт, за да използвате VPN за достъп до WeChat. Просто следвайте стъпките, споменати по-долу, и ще бъдете добри:

 1. Посетете страницата за поръчки и се абонирайте за всеки PureVPN план.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN за вашето мобилно устройство.
 3. Сега влезте с помощта на вашите идентификационни данни.
 4. 4. Свържете се с местоположението на сървъра в страна, където WeChat е достъпен, като САЩ или Китай.
 5. Изчакайте да се установи VPN връзката.
 6. Вървете напред и стартирайте приложението WeChat – ще можете да го използвате без никакви препятствия!

често задавани въпроси

Ето някои от най-често задаваните въпроси за WeChat и VPN:

Защо се цензурирам в WeChat?

Кандидатите за демокрация осигуриха огромна победа в изборите за локация в Хонконг. Много от китайските американски потребители на WeChat обаче не са в състояние да изразят своето одобрение онлайн. Приложението основно цензурира политическата реч и забранява хората да подкрепят движението – въпреки че се намира извън Китай!

Ако се регистрирате с мобилен номер в континентален Китай, ще използвате китайската версия на WeChat, известна като Weixin. Тъй като сървърите му са базирани в Китай, те трябва да се придържат към китайските разпоредби – затова се сблъсквате с цензурата. За да използвате международната версия на WeChat, трябва да се задълбочите в настройките и вместо това да свържете вашия чужд мобилен номер.

Просто следвайте тези стъпки:

 1. Отворете WeChat.
 2. кран мен.
 3. кран Настройки.
 4. кран Сигурност на акаунта.
 5. кран телефон.
 6. кран Промяна на мобилни устройства.
 7. Въведете телефонния номер, който искате да използвате.
 8. кран Следващия.
 9. Ще получите код за потвърждение, въведете го.
 10. След като сте готови, чукнете Следващия, и това са всички хора!

Трябва ли да използвам прокси или безплатен VPN за WeChat?

Не можете да разчитате на безплатни VPN доставчици. В края на краищата те предлагат слабо криптиране, имат по-малко местоположения на сървъра и налагат ограничения при използването на честотна лента. Не само това, но и повечето от тези услуги събират вашите чувствителни данни и ги продават на трети страни, предлагащи най-висока оферта.

Що се отнася до прокси сървърите, те просто прикриват вашия първоначален IP адрес – трафикът се пренасочва в нешифрован формат. Следователно не можете да очаквате от тях да ви предоставят някаква степен на поверителност или сигурност. Поради тези причини е по-добре да използвате първокласни VPN мрежи като PureVPN!

Опаковане на нещата

Оборудвайки устройството си с VPN, можете да използвате WeChat безопасно и спокойно отвътре и извън Китай. Вече няма да ви се налага да се притеснявате от блокажи или заинтересовани трети страни, които се подхлъзват на вашите лични разговори.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me