Най-добрият VPN за раздора, така че можете да получите достъп до него отвсякъде

Discord е популярно приложение за гласов и текстов чат в игровата общност, но в някои страни е недостъпно. Можете да заобиколите тези блокади, като получите IP адрес от страна, в която е налице раздора и тук идва PureVPN.

. VPN за лого на Discord

Discord е безплатна, многоплатформена програма за текст и гласов чат, създадена специално за геймърите. Доверен на повече от 250 милиона потребители по целия свят, той опростява комуникацията между съотборниците, докато играе мултиплейър онлайн игри.

Въпреки че Discord предоставя впечатляващи вградени функции за сигурност и поверителност, той не е напълно безопасен за използване. С правилния набор от умения и инструменти киберпрестъпниците все още могат да използват приложението, за да получат достъп до личните ви данни. Раздорът също е забранен в някои региони като Китай и ОАЕ, така че няма да имате достъп до него от там.

Добрата новина е, че и двата проблема могат лесно да бъдат решени чрез инсталиране на VPN за Discord на вашия геймърски компютър. Отнема само няколко минути, за да се настрои и предлага множество други предимства. Прочетете, за да научите повече:

Причини, за които се нуждаете от VPN за раздора

Ето защо трябва да помислите за получаване на VPN за Discord:

1. Сигурност & поверителност

Discord предлага здрава сигурност с IP защита и DDoS защита срещу атака. Налична е и двуфакторна автентификация, която не позволява на лошите да злоупотребяват с вашия акаунт. Освен това комуникациите са защитени от HTTPS, за да ги пазят скрити от интернет доставчиците. Що се отнася до гласовите чатове, те са шифровани от край до край.

Но въпреки тези мерки, не сте 100% сигурни, докато използвате Discord. Текстовите ви чатове са нешифровани и хоствани на техните сървъри. Не само това, но и вашият IP адрес и идентификационният номер на устройството се регистрират според Декларацията за поверителност на Discord. Използвайки VPN за Discord, можете да защитите съдържанието на вашите съобщения и да спрете личната информация да се съхранява.

2. Достъпност

Няма да можете да използвате Discord в училище или на работното си място. Приложението за комуникация се разглежда като разсейване, поради което тези институции често ограничават достъпа до него в своите помещения. По същия начин, ако живеете в държава, която цензурира видеоигри (или нещо свързано с тях), достъпът до Discord може да се окаже предизвикателство.

Ето, VPN за Discord ще спести деня! Можете да се свържете със защитен VPN сървър във всяка страна, която сте избрали, маскирайки вашия реален IP адрес и местоположение в процеса. По този начин можете да заобиколите тези препятствия и да използвате Discord отвсякъде.

PureVPN – най-добрият VPN за раздора!

Ако търсите VPN с най-висок рейтинг, който да използвате с Discord, PureVPN ви покрива. С повече от 2000 високоскоростни сървъри в над 180 места, вие и вашите съотборници можете да се насладите на безпроблемна текстова и гласова комуникация помежду си. Тези впечатляващи скорости обаче идват без компромиси по отношение на сигурността.

PureVPN използва военно криптиране, превключвател за интернет убийства, защита от течове на DNS, както и множество други функции, за да запази личните си съобщения. Освен това, ние не поставяме ограничения за използване на честотна лента, така че нямате никакви квоти, за които да се притеснявате, докато снимате съобщения на фона на всестранна свада за много играчи.

Разрешено е да използвате един PureVPN акаунт на пет различни устройства едновременно, което премахва необходимостта от закупуване на отделни VPN абонаменти. Има лъскави и лесни за използване VPN приложения за всички основни платформи, което прави инсталирането безпроблемен процес. Поддръжката на клиентите е достъпна през денонощния чат на живо в случай, че срещнете проблеми.

Нещо повече, всички наши планове са покрити от 31-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да изпробвате текстови или гласови чатове на Discord с безрисково PureVPN!

Ако все още не сте сигурни дали PureVPN е подходящ за вас, добрата новина е 31-дневна гаранция за връщане на парите, която покрива всичките ни планове. Просто се регистрирайте и вземете нашата услуга за тест драйв; можете да поискате пълно възстановяване, ако не сте доволни!

Как да използвате раздора с VPN?

Ако сте нов в света на VPN и не знаете откъде да започнете, не се притеснявайте! Просто следвайте стъпките, споменати по-долу, и ще можете да получите достъп до Discord безопасно отвсякъде:

  1. Закупете PureVPN абонамент.
  2. Сега изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN за вашето устройство.
  3. Влезте с вашето потребителско име и парола.
  4. Свържете се с всеки VPN сървър. В идеалния случай трябва да изберете едно близо до реалното ви местоположение и в страна, в която е достъпен раздорът.
  5. Стартирайте раздора и разговаряйте безопасно и сигурно!

Забележка: Все още срещате проблеми при използването на Discord? Опитайте да се свържете с друг VPN сървър или се свържете с нашия приятелски екип за поддръжка на клиенти за допълнителна помощ.

Защо не трябва да използвате безплатен VPN за раздора?

Може да се изкушите да се регистрирате за безплатен доставчик на VPN, но има много причини, поради които използването на такъв е лоша идея. Първо, тези услуги имат ограничени / пренаселени сървъри, което се превръща в по-ниска скорост на връзката.

Второ, докато безплатните VPN мрежи не ви таксуват директно, те все още са бизнес в края на деня. Като такива те често прибягват до показване на досадни реклами или по-сенчести тактики като събиране и продажба на вашите данни на трети страни.

И накрая, вие също трябва да вземете предвид рисковете за сигурността на такива услуги. Някои от тях не използват криптиране, а други са податливи на течове на DNS. Имало е и случаи на безплатни VPN приложения, заразени от зловреден софтуер.

често задавани въпроси

Следват отговори на някои от най-често задаваните въпроси за Discord и VPN:

Работи ли раздора с VPN?

Разбира се! За най-добро изживяване препоръчваме да настроите функцията ни за разделяне на тунели, така че да можете да използвате Discord чрез PureVPN, докато целият друг трафик минава през вашия интернет доставчик.

Раздорът е забранен в ОАЕ?

Да. За голямо ужас на геймърите в ОАЕ, Discord е блокиран от Etisalat – което прави изключително трудно за тях да играят и общуват с приятели.

Как мога да използвам раздора в ОАЕ?

Просто е. Трябва да промените IP адреса си в страна, в която приложението е достъпно, а VPN за Discord ви помага да направите точно това.

Как да получа раздора за работа в моето училище?

Както споменахме по-рано, много вероятно е раздорът да е недостъпен в WiFi на вашето училище или колеж. Тези институции ограничават достъпа до такива приложения и услуги, защото искат студентите да използват мрежата само за академични цели. Научете как да настроите VPN за училищния WiFi и да използвате Discord без никакви ограничения!

Опаковане на нещата

Това е всичко, което трябва да знаете за използването на Discord с VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me