Най-добрият VPN за Messenger: Лесен достъп до него навсякъде през 2020 г.

Facebook Messenger е блокиран в някои страни като Китай, Турция и Русия. Превключете вашия IP адрес и местоположение във всяка страна, където Messenger е наличен, и получете достъп до него за няколко секунди с PureVPN.

. VPN за Messenger

Facebook Messenger е едно от най-популярните приложения за съобщения по целия свят, с повече от милиард активни потребители месечно. Това прави общуването с приятелите и семейството ви полъх чрез безплатни текстови съобщения, както и чрез гласови и видео разговори. Не само това, но и можете лесно да споделяте снимки, видеоклипове, стикери и GIF файлове.

Messenger не може да бъде достъпен отвсякъде. Някои авторитарни държави го забраниха изцяло. Много работодатели и образователни институции също ограничават достъпа до приложението за съобщения в своята Wi-Fi мрежа. Ако искате да го отключите, ще трябва да използвате VPN за Messenger. Прочетете, за да научите повече:

Как VPN отключва Messenger?

Виртуалната частна мрежа (VPN) е инструмент, който прави две основни неща. Първо, тя ви дава възможност да се преструвате, че сте в друга държава, за да можете да заобикаляте блокове. Второ, тя добавя слой на защита към целия ви трафик, което не позволява на никой да разбере какво правите онлайн. Като такъв, вие имате достъп до Messenger отвсякъде, без да повдигате червени знамена!

Причини се нуждаете от VPN за Messenger

Като избягваме това, нека разгледаме защо трябва да помислите за използване на Messenger VPN:

1.За заобикаляне на цензурата онлайн

Ако пътувате до или живеете в страни като Иран, Турция, Саудитска Арабия, Русия, Обединени арабски емирства и Китай, няма да можете да говорите в Messenger. В крайна сметка те имат някои от най-строгите закони за цензура на Интернет.

Това обаче не означава, че трябва да се справите без Messenger. С помощта на VPN можете незабавно да получите IP адрес на друг регион без цензура и да получите достъп до него, независимо от вашето реално местоположение.

2.До избягване на мрежовите ограничения

Шансовете са, че Messenger не е достъпен във вашето училище или работната мрежа. Повечето образователни институции и работодатели смятат, че това може да разсее учениците и служителите да вършат работа, а именно те блокират Messenger и други подобни приложения за съобщения.

За щастие, VPN ви дава възможност за достъп до Messenger, дори когато администраторът на вашата локална мрежа го ограничава. Той подправя местоположението ви, така че да не изглежда вече да сте в училище или на работното си място. Резултатът? Ограниченията на Wi-Fi вече няма да се прилагат за вас!

PureVPN – Най-добрият VPN за Messenger

Ако търсите надежден VPN, който да използвате с Messenger, PureVPN ви връща гърба. Ето няколко фактора, които ни правят най-добрата VPN опция за тази цел:

 1. Глобална сървърна мрежа: С масивна мрежа от 2 000+ VPN сървъра и 300 000+ IP на 180+ места на ваше разположение, бъдете сигурни, че няма да срещнете проблеми при намирането на такъв, за да отключите Messenger.
 2. Няма регистрация на връзки или дейности: Използването на VPN означава да се доверите на доставчика с вашите данни. Нашите искания без регистрация се потвърждават от независим одитор – не можем да споделяме никакви данни, просто защото нямаме никакви.
 3. Съвместимост между платформите: Тъй като ще използвате Messenger на мобилния си телефон, е наложително да изберете доставчик на VPN с приложения както за iOS, така и за Android, като вашите наистина, PureVPN!
 4. Сигурност & Функции за поверителност: Не бихте искали някой да разбере, че имате достъп до Messenger. PureVPN използва превключвател за интернет убийства, защита от течове на DNS и 256-битово криптиране AES за защита на вашите данни и идентичност.
 5. Бързи скорости: Когато се свържете с VPN, това до известна степен влияе на скоростта ви в Интернет. За да се преборят с това и да ви осигурят пламтящи скорости, нашите сървъри са постоянно оптимизирани от вътрешни специалисти.

Все още не сте сигурни дали PureVPN е за вас? Не се притеснявайте! Всички наши планове са подкрепени с 31-дневна гаранция за връщане на парите, така че да можете да изпробвате нашата услуга без риск.

Как да получите достъп до Messenger с помощта на VPN?

За достъп до Messenger сигурен и частен от всяко място за секунди, просто следвайте тези прости стъпки, споменати по-долу:

 1. Абонирайте се за PureVPN план, който работи за вас.
 2. изтеглете и инсталирайте подходящото приложение за вашето устройство.
 3. Изберете OpenVPN като свой VPN протокол
 4. Активирайте Internet Kill Switch и DNS защита от теч.
 5. Изберете VPN сървър във всяка страна, където Messenger е достъпен.
 6. Отворете Facebook Messenger и се свържете с любимите си хора!

често задавани въпроси

Следват някои често задавани въпроси за Messenger и VPN:

Как да използвам VPN на Messenger?

Това е толкова лесно, колкото 1, 2 и 3, наистина. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите надеждна VPN услуга като PureVPN на предпочитаното от вас устройство, да се свържете с всяко място на сървъра, където Messenger е наличен, и е добре да отидете!

Можете ли да използвате VPN във Facebook?

Абсолютно можете да използвате VPN за достъп до Facebook от всяка точка на света. Ако пътувате до държава, в която платформата за социални медии е блокирана, съветваме да се регистрирате в PureVPN, преди да тръгнете.

Блокиран ли е FB Messenger в ОАЕ?

Частично! Въпреки че ще можете да използвате Messenger за изпращане на текстови съобщения, това няма да можете да се възползвате от възможностите за обаждания. Можете обаче да заобиколите тези ограничения и да извършвате гласови / видео разговори с помощта на VPN.

Трябва ли да използвам безплатен VPN за Messenger?

Може да се изкушите да използвате безплатен VPN за достъп до Messenger, но това далеч не е добра идея. Тези „безплатни“ услуги са скандални за събиране и продажба на вашите данни на трети страни с цел печалба. Освен това повечето от тях предлагат лошо криптиране и шепа сървърни места. Ако искате да извлечете всички предимства на VPN, по-добре ще използвате платените опции.

Опаковане на нещата

И това е всичко! VPN е всичко, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на неограничен достъп до Messenger от всяка точка на света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me