Най-добрият VPN за LINE: Достъп до него сигурно & Частно през 2020г

LINE е едно от най-използваните приложения за комуникация в Азия, но е блокирано в някои страни като Китай. За да получите достъп до него, всичко, от което се нуждаете, е PureVPN. Просто се свържете с държава като Япония или Сингапур и ще можете да използвате LINE, за да поддържате връзка с любимите си хора.

. VPN за лого на Line

LINE е приложение за незабавни съобщения, което предлага безплатни текстови съобщения, гласови обаждания, прехвърляне на файлове и тонове стикери и емоджи. Той има милиони потребители по целия свят и е особено популярен избор в азиатски страни като Тайван, Тайланд и Индонезия.

За съжаление, приложението е блокирано в някои региони, като например Китай. Дори и да имате достъп до LINE от мястото, където се намирате, може да попаднете на географско ограничено съдържание. Например някои стикери може да се предлагат в Южна Корея и Япония, но не и другаде.

Не се притеснявайте обаче! В тази статия ще ви покажем стъпките, необходими за достъп до LINE, както и да изтеглите безплатни стикери, независимо от вашето действително местоположение. Всичко, което трябва да направите, е да оборудвате устройството си с VPN за LINE.

Причини, за които имате нужда от VPN за LINE

Ето няколко добри причини, поради които трябва да помислите за използване на VPN с LINE ::

1. Достъпност

Както бе споменато по-горе, LINE е блокиран в Китай и няколко други страни. Въпреки това, той все още е много популярно приложение за комуникация. Ако се опитате да го използвате от ограничен регион, ще бъдете посрещнати със съобщение за грешка. Следователно не е изненада, че много хора използват VPN, за да избегнат тези препятствия и да си върнат достъпа до LINE.

По същия начин може да се окажете, че нямате достъп до определено съдържание, като стикери, от местата, където е налична LINE. С VPN за LINE можете да промените своя IP адрес в държава, в която приложението, както и съдържанието му не е блокирано. В резултат на това имате достъп до LINE и всички нейни функции отвсякъде.

2. Сигурност

А VPN прави много повече от просто победи гео ограниченията. Всъщност това може да ви помогне да запазите личните си данни. LINE вече защитава вашите съобщения за чат с функцията за запечатване на писма, която осигурява криптиране от край до край. Въпреки това може да има заден прозорец, който позволява на разузнавателните агенции и, разбира се, на киберпрестъпниците, да четат вашите комуникации.

През 2013 г. Skype предостави на NSA заден достъп до криптирани съобщения на своите потребители. Примери като този са причина да не оставяте сигурността на вашата информация случайност. Използвайки VPN за LINE, можете да добавите неразрушим слой от криптиране от военна степен към вашите разговори, което ги прави близки до невъзможно прихващане или дешифриране..

PureVPN – най-добрият VPN за LINE!

Ако имате нужда от надежден VPN, за да използвате LINE, не търсете повече от PureVPN! Ние предлагаме повече от 2000 ултра бързи VPN сървъри в над 140 страни, включително Индонезия, Япония, Тайланд, Хонконг, Тайван, Малайзия, Сингапур и Южна Корея.

По-голямата част от потребителската база на LINE пребивава в тези региони, така че можете да получите достъп до приложението или да изтеглите стикерите, които искате, като превключите виртуалното си местоположение към някой от тях. Освен това, поверителността ви е гарантирана с проверена политика без регистрация – ние не съхраняваме записи за връзка или активност!

С интуитивни приложения, достъпни за всички основни настолни и мобилни платформи, можете да настроите VPN и да имате достъп до LINE на почти всяко устройство. Освен това вашите обаждания и съобщения са защитени с 256-битово криптиране AES, защита от течове на DNS и превключвател за убийство.

PureVPN не поставя ограничения в честотната лента, което означава, че не е нужно да се притеснявате дали поддържате разговорите си кратки. Поддръжката на клиенти също е достъпна по всяко време на деня или нощта чрез чат на живо за всякакъв вид проблеми, които може да срещнете.

Ако все още не сте сигурни дали PureVPN е подходящ за вас, добрата новина е 31-дневна гаранция за връщане на парите, която покрива всичките ни планове. Просто се регистрирайте и вземете нашата услуга за тест драйв; можете да поискате пълно възстановяване, ако не сте доволни!

Как да използвате LINE с VPN?

За да получите достъп до LINE частно и сигурно от всяка точка на света, просто следвайте тези прости стъпки, споменати по-долу:

  1. На първо място, отидете на нашата страница за поръчки и се регистрирайте за PureVPN план.
  2. Сега изтеглете и инсталирайте подходящото приложение за вашето устройство.
  3. След като сте готови, използвайте вашите PureVPN идентификационни данни, за да влезете.
  4. Свържете се с местоположение на сървър в Азия като Сингапур, Япония или Южна Корея.
  5. Изчакайте няколко секунди, за да се установи VPN връзката.
  6. Продължете напред и стартирайте приложението LINE. Сега ще можете да го използвате за комуникация с приятелите и семейството си!

Защо не трябва да използвате безплатен VPN за LINE?

В интернет има много безплатни VPN услуги и може да се изкушите да изберете тях, особено ако сте безплатни. Все пак бихме препоръчали да бъдете предпазливи, а не да рискувате, тъй като е известно, че безплатните VPN мрежи вмъкват проследяващи бисквитки и продават вашите данни на най-високия участник.

Тези, уж безплатни услуги, в края на деня също са бизнес. Те също трябва да плащат за свързаните с тях режийни разходи. Казва се, че ако не плащате за продукта, вие сте продуктът, който се продава и това не може да бъде по-вярно.

Просто не можете да очаквате безплатни VPN мрежи да предоставят същото ниво на услуга като платените VPN. Капацитетите на честотна лента, лошите стандарти за криптиране и ограничените местоположения на сървъра са само част от многото причини, поради които трябва да се придържате към първокласни VPN, като PureVPN.

Как да закупя стикер, който не е наличен в моята държава?

Това е прост процес, наистина. С помощта на VPN се свържете със сървър в Азия като Япония, Южна Корея или Сингапур. Следващата стъпка е да стартирате приложението LINE на устройството си, да купите и изтеглете регионално ограничените стикери, и вие сте добри!

Опаковане на нещата

И така, не можете ли да получите достъп до LINE от вашия регион? Или сте се сблъсквали с препятствия, когато става въпрос за изтегляне на безплатни стикери? Това, от което се нуждаете, е високо оценен VPN за LINE! С него ще можете да използвате приложението и цялото му съдържание без препятствия от всякакъв вид.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me