Най-добрият VPN на Viber: Достъп до него отвсякъде през 2020 г.


Най-добрият VPN на Viber: Достъп до него отвсякъде през 2020 г.

Достъп до Viber не може да бъде осъществен в Китай, докато някои страни от Близкия изток са ограничили функцията му за гласови разговори. PureVPN ви позволява да получите IP адрес от приятелска за VoIP държава, което ви позволява да получите достъп до Viber отвсякъде.


. Лого на Viber VPN

С повече от 260 милиона активни потребители в над 190 страни, Viber е едно от най-популярните приложения за VoIP и незабавни съобщения след WhatsApp. Много хора използват неговите функции, за да общуват с приятели и семейство от цял ​​свят.

Въпреки това Viber не е достъпен отвсякъде. Вземете например Китай, където услугата е блокирана направо. Плюс това има и други страни, като тези в Близкия изток, които ограничават VoIP функционалността.

Има обаче просто решение за достъп до него отвсякъде. С Viber VPN можете незабавно да заобиколите тези препятствия, като същевременно пазите данните си от киберпрестъпници и други любопитни очи. Прочетете, за да научите повече:

Причини, от които се нуждаете от VPN на Viber

Ето няколко добри причини, поради които трябва да помислите за използване на VPN за Viber:

1. За достъп до нея от недостъпни региони

Viber е забранен в някои страни, защото техните правителства искат да контролират данните, които неговите граждани изпращат и получават. Те притискат интернет доставчиците, за да блокират достъпа до услугата в цялата страна, оставяйки местните жители и експатрите да не могат да го използват, за да поддържат връзка с близки хора. Следва списък на държавите, които са частично или изцяло ограничили Viber:

 • Йемен
 • Катар
 • Китай
 • Оман
 • Северна Корея
 • Саудитска Арабия
 • Йордания
 • ОАЕ
 • Иран
 • Катар

Важно е да се отбележи, че някои от тях продължават да блокират приложението и до днес, докато други го правят само временно. С използването на VPN обаче не е нужно да се примирявате с тези препятствия. Всичко, което трябва да направите, е да промените виртуалното си местоположение в страна, в която Viber е наличен и ще можете да получите достъп до него за нула време.

2. За да осигурите вашия интернет трафик

Viber осигурява добра сигурност, тъй като криптирането от край до край предпазва вашите разговори да не бъдат видени или чути от никого. Така че, може би се чудите: „защо изобщо се нуждая от VPN, за да защитя данните си?“ Е, преди всичко зависи от това къде и кога използвате услугата. Например изпращането на Viber съобщения през обществен Wi-Fi ще компрометира част от поверителността ви.

Въпреки че приложението използва криптиране, много е вероятно Wi-Fi горещата точка, с която сте свързан – това улеснява киберпрестъпниците да наблюдават вашия трафик! Ако те успеят да го пресекат по някакъв начин, вашите лични данни могат да останат уязвими за кражба. VPN ще предложи допълнителен слой за криптиране на вашия трафик, така че да можете да използвате Viber с пълно спокойствие.

3. За заобикаляне на трафик на честотната лента

Повечето доставчици на интернет услуги прибягват до ограничаване на честотната лента, когато се занимавате с определени дейности, като например използване на VoIP услуги, стрийминг на видеоклипове, игра на онлайн игри и изтегляне на файлове. Въпреки че те намаляват скоростта на вашия интернет, за да управляват задръстванията в мрежата, това също може да бъде принуждаване на потребителите да купуват по-ценен абонамент за стабилни скорости.

Ако се свържете с VPN услуга, преди да използвате Viber, вашият интернет доставчик няма да може да каже какво правите онлайн. Единственото, което ще видят, е гъвкав код, любезност на процеса на тунелиране и криптиране, който се осъществява. В резултат на това можете да изпитате скорости без дросели при извършване на VoIP разговори до всяко кътче на света.

PureVPN – Най-добрият VPN за Viber!

Ако сте на пазара за надеждна Viber VPN, не търсете повече. PureVPN се предлага с всичко, което искате в VPN за достъп до Viber, което включва:

 • Тествана политика без регистрация: Вашата поверителност е от първостепенно значение за нас, затова не съхраняваме журнали от всякакъв вид. Не приемайте думата си за това – скорошен независим одит доказва, че твърденията ни не са само дим и огледала!
 • Подходяща за поверителност юрисдикция: Седалището ни е в Хонконг, където няма закони за запазване на данни от какъвто и да е вид. PureVPN също е далеч от наблюдението на 5, 9 и 14 очи, което означава, че няма от какво да се притеснявате, докато използвате нашата услуга.
 • Глобална сървърна мрежа: С разширена мрежа от повече от 2000 VPN сървъра в над 180 места, имате голям избор, когато става въпрос за избора на държави, които не са забранили използването на Viber.
 • Бързи скорости: Обикновено свързването към VPN ще забави до известна степен скоростта ви в Интернет. Ще се радвате обаче да знаете, че ние непрекъснато оптимизираме сървърите си за бързина, така че да имате бързи и стабилни връзки, независимо от времето на деня.
 • Неограничена честотна лента: PureVPN осъзнава, че ограниченията на честотната лента не само намаляват качеството на вашата Viber връзка, но и колко дълго можете да останете свързани. Следователно ние не поставяме никакви ограничения при използването на честотна лента.
 • Съвместимост с мобилни устройства: Въпреки че Viber работи както на настолни, така и на мобилни платформи, той най-често се използва на последната. За щастие, PureVPN предлага лесни за използване и интуитивни приложения за iOS, както и за Android.
 • Сигурност & Функции за поверителност: Ние предлагаме AES 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство, за да защитим вашите Viber разговори. Освен това, вие също сте разделили тунели за сигурен достъп до Viber и едновременно с това да използвате локални услуги.

Как да получите достъп до Viber с помощта на VPN?

Процесът е лесен като 1, 2 и 3. Просто следвайте стъпките, споменати по-долу, и ще можете да получите достъп до Viber отвсякъде за няколко минути:

 1. Отидете на нашата страница за поръчки и закупете PureVPN абонамент, който е подходящ за вас.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението за вашето устройство.
 3. След като сте готови, влезте с вашето потребителско име и парола.
 4. Свържете се с местоположение на сървъра, където не се налагат ограничения за използване на Viber, като например САЩ.
 5. Изчакайте да се установи VPN връзката.
 6. Сега стартирайте приложението Viber и чатете!

често задавани въпроси

Следват някои от най-често задаваните въпроси за Viber и VPN:

Мога ли да използвам Viber в Дубай?

Освен ако не използвате Viber VPN, тъй като приложението е блокирано в ОАЕ. Просто вземете IP адрес от друга държава, в която Viber е достъпен, и ще бъдете добре да отидете!

Мога ли да използвам Viber в Китай?

Без VPN за Viber като PureVPN, не можете! Ние сме един от малкото VPN доставчици, които все още са в състояние да заобиколят Голямата защитна стена на Китай.

Опаковане на нещата

Имате го. Сега знаете как да получите достъп до Viber с VPN, можете да започнете и да разговаряте с приятелите и семейството си без никакви излишни. Ако имате някакви въпроси или притеснения, не се колебайте да използвате секцията за коментари по-долу и ще се свържем с вас веднага щом можем!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map