Най-добрият телеграмен VPN за отключване отвсякъде


Най-добрият телеграмен VPN за отключване отвсякъде

Ако живеете в страни като Русия и Египет, няма да имате достъп до Telegram. С PureVPN е лесно да заобиколите тези препятствия. Просто подправете местоположението си в друга държава, където работи Telegram, и вие сте добре да отидете.


Telegram VPN лого

Telegram е облачна VoIP и услуга за незабавни съобщения с повече от 200 милиона активни потребители. Позволява ви да провеждате разговори, да изпращате съобщения, да споделяте снимки и видеоклипове, както и големи файлове с размер до 1,5 гигабайта (GB). Има елегантни и интуитивни приложения, достъпни както за настолни, така и за мобилни платформи, които се предлагат с богат набор от впечатляващи функции.

Те включват, но не се ограничават до каналите на Telegram, анимирани стикери, тайни чатове и споделяне на местоположение на живо. Въпреки че Telegram придоби огромна популярност сред потребителите по целия свят, някои правителства не го харесват особено. Ако живеете в някой от тези региони, няма да имате достъп до него, освен ако не инсталирате надеждно VPN на Telegram на устройството си.

Прочетете, за да научите повече:

Причини, от които се нуждаете от телеграмен VPN

Следват няколко добри причини, поради които трябва да обмислите използването на VPN за Telegram:

1. За достъп до него отвсякъде

Едно от най-хубавите неща на Telegram безспорно са неговите защитни функции, които дават възможност на потребителите да общуват помежду си безопасно. Освен това многократният им отказ да предоставят на правителствата достъп до ключовете за криптиране бързо направи приложението най-предпочитаният избор за хората, които не са в поверителност.

Репутацията на услугата като сигурно място за разговори обаче доведе до блокирането й изцяло или частично в авторитарни страни като Китай, Иран, Русия и Египет. С VPN можете да заобиколите тази цензура, като насочите трафика си през сървър в друга държава, в която Telegram не е забранен.

2. За да заобиколите дроселирането на честотната лента

Заглушаването на честотната лента е основно, когато доставчиците на интернет услуги (ISP) умишлено забавят вашата интернет връзка. Те най-често прибягват до тази практика, когато потребителите консумират прекомерно количество данни поради поточно видео или използване на VoIP приложения. Както очаквате, това се отразява неблагоприятно на качеството на вашите разговори!

Ако установите VPN връзка, преди да използвате Telegram, ще го направите невъзможно за вашия интернет доставчик да определи какво искате да направите онлайн. Всички ваши данни ще се появят като глупости поради приложеното към него военно ниво. Тъй като те няма да могат да наблюдават вашите онлайн дейности, те не могат да заглушат вашите VoIP комуникации.

Свързано четене: Какво е VoIP VPN и защо ви трябва такъв?

PureVPN – Най-добрата телеграмна VPN!

За най-добрата VPN услуга на Telegram, не търсете повече от PureVPN. Ние сме базирани в юрисдикцията на Хонконг за поверителност и затова нямаме задължителни закони за запазване на данни, които да следваме. Нито една от вашите онлайн дейности не се регистрира и на нашите сървъри.

PureVPN е сертифициран като VPN услуга без регистрация, което означава, че не се съхраняват журнали за връзка или активност. Дори да бъде отправено правно искане, няма да имаме какво да споделим с никого! Предлагат се и различни функции за сигурност и поверителност, така че да можете да Telegram, без да вдигате червени знамена.

Превключвател Internet kill, AES 256-битово криптиране и защита от течове на DNS се използват за защита на вашите комуникации в Telegram. Освен това, ние управляваме глобална мрежа от 2 000+ сървъра и 300 000+ IP на 180+ места, което ви позволява лесно да получите достъп до Telegram от където и да е блокиран.

Удобни за потребителя приложения са достъпни за всички основни мобилни и десктоп платформи, което улеснява използването на PureVPN за достъп до Telegram на всяко устройство. Плюс това, неограничената честотна лента ви дава свободата да чатите колкото искате.

Все още объркани дали PureVPN е подходящият за вас? Ще се радвате да знаете, че ние предлагаме 31-дневна гаранция за връщане на парите за всички наши планове. Това ви предоставя достатъчно време, за да проверите услугата без риск!

Как да използвате Telegram с VPN?

Това е лесен процес. Просто следвайте посочените по-долу стъпки и се наслаждавайте на безпроблемен достъп до Telegram от всяко кътче на света:

 1. Закупете абонамент за PureVPN, като отидете на нашата страница за поръчки.
 2. Изтеглете и инсталирайте предпочитаното от вас приложение.
 3. След като сте готови, влезте с вашите PureVPN идентификационни данни.
 4. Свържете се с местоположението на сървъра във всяка страна, където е достъпна Telegram.
 5. Изчакайте да се установи VPN връзката.
 6. Сега стартирайте приложението Telegram и поддържайте връзка с любимите си хора

често задавани въпроси

Ето някои от най-често задаваните въпроси за Telegram и VPN:

Защо Telegram не работи в Китай, дори с VPN?

Ако не можете да отключите Telegram в Китай, въпреки че използвате VPN, има вероятност вашият доставчик да не е в състояние да заобиколи Great Firewall. Освен това не всички VPN услуги работят в Китай, дори и да твърдят, че го правят.

PureVPN, за разлика от някои от конкуренцията, всъщност изпълнява своите обещания. Ние сме напълно оптимизирани за Китай и няма да ви разочароваме, когато става въпрос за достъп до Telegram – или почти до друга блокирана услуга – от там!

Трябва ли да използвам безплатен VPN за Telegram?

Ако искате да получите достъп до Telegram от страна, в която е блокирана, важно е да гарантирате, че вашите лични данни са защитени независимо от всичко. Чудите се защо? Това е така, защото се опитвате да заобиколите ограниченията, наложени от вашето правителство, което може да доведе до правни последици, ако нещата се объркат.

Безплатните VPN мрежи обаче идват със сериозни недостатъци като лоша скорост и слабо криптиране. Те твърдят, че са безплатни, но не се различават от всеки друг бизнес. В края на краищата, такива услуги също трябва да печелят пари, за да останат в плаване. За повечето от тях е известно, че събират и продават данните на своите потребители на трети страни като рекламодатели с цел печалба.

По тези причини и много други е много вероятно да не получите първокласното изживяване, което търсите, ако използвате безплатен VPN. За да получите достъп до Telegram частно и спокойно, препоръчваме да се придържате към платени VPN услуги.

Опаковане на нещата

Достъпът до Telegram отвсякъде е лесен и бърз с правилния VPN и точно там идват имена като PureVPN!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map