Къде мога да намеря безплатен Wi-Fi в Лос Анджелис?

Лос Анджелис, Калифорния, е красив град с много хипнотизиращи и спокойни места. Градът също е богат на технологии и безплатни Wi-Fi горещи точки. Ако обаче мислите, че всеки ъгъл е безплатен Wi-Fi гореща точка, тогава бихте сбъркали във вашето предположение. Като се заемем с вас, за да улесним нещата, ние създадохме това ръководство за това как и къде можете да намерите безплатен Wi-Fi в Лос Анджелис. Плюс това, вие също ще получите, за да научите как можете безопасно да провеждате работата си в тези отворени мрежи, без да привличате вниманието на кибер гоните.

IMG

Направо към …

Публичните Wi-Fi горещи точки не трябва да се вярват. Това са отворени мрежи, където всеки може да се присъедини, включително хакери и снайпери. В резултат на това не са изложени на риск само профилите ви в социалните медии или имейл адресите, но и данните за банковата ви сметка и друга чувствителна информация.

Винаги нарастващите рискове на обществената Wi-Fi мрежа

За да се борите с враг, първо трябва да научите повече за врага и неговите тактики. Разбирайки повече за врага, вие ще бъдете в състояние да се защитите и да предприемете ефективни мерки за противодействие. В нашия случай врагът е невидим и може да присъства на всеки обществен Wi-Fi. Нека да разгледаме някои често срещани заплахи, свързани с обществения Wi-Fis.

Възприемчиви към атаки:

Ако смятате, че протоколите за сигурност на Wi-Fi като WPA, WPA 2 и WPA 3 са достатъчни, за да осигурите вашите дейности в мрежата, няма да можете да сбъркате. Минали инциденти доказаха, че тези протоколи за сигурност не са толкова твърди, колкото някога се смятаха. Все пак ако имате някакви съмнения по въпроса, прочетете повече за уязвимостта на KRACK Wi-Fi.

Налични комплекти за хакване:

Пробивът на слабата сигурност на Wi-Fi мрежа не е ракетна наука. В крайна сметка сега имаме достъпни безплатни и платени инструменти в цифровото пространство, които могат да позволят дори на нетехнологичен потребител на Wi-Fi да компрометира мрежата и да получи пълен достъп до нея.

Атаките на мъжете в средата са подли:

Ако сте нетехнологичен човек, никога няма да можете да откриете нито един опит за хакване, камо ли нарушение на сигурността. Всъщност дори и на потребителите, които имат достатъчно технически познания, е трудно да идентифицират подла атака като MITM, известна още като атака Men-in-the-Middle. При този тип атака, нападателят получава достъп до мрежата и седи между два комуникатора, т.е. вие и Wi-Fi, за да наблюдава вашия интернет трафик и в някои случаи да го модифицира.

Не всички горещи точки са реални:

Хакерите и снайперистите знаят как да заобикалят уязвимостите и мрежовите подвизи. За тях не е трудно да измислят начини да нарушат всяка мрежа. Една от най-често срещаните, но ефективни практики, които използват е създаването на фалшиви горещи точки. Хакерите могат да създават злонамерени горещи точки, които могат да наблюдават и записват данните на потребителите.

Продължете да използвате безплатен Wi-Fi в Лас Анджелис с този контролен списък за сигурност

Сега, когато разбирате опасностите от обществените или безплатните точки за интернет, е важно да предприемете строги мерки, за да ги избегнете:

Винаги се свързвайте с истински Wi-Fis

Wi-Fi мрежите идват от десетката, след като попаднете на улица за храна, парк и отдих или друго обществено място. И тъй като хакерите знаят колко отчаяни са потребителите за безплатна връзка с интернет, те намират чудесна възможност да примамват такива потребители, като създават фалшив или злонамерен хотспот. В такива злонамерени мрежи хакерът може не само да шпионира частните дейности на всеки потребител, свързан към мрежата, но и да променя заявките и щетите по много други начини.

Затова винаги се препоръчва да се свързвате само с автентични мрежи. За злонамерена или фалшива мрежа има много улики, като мрежово име, подобно на звук, но с изписана или добавена печатна грешка или друга буква. Освен това винаги трябва да питате персонала за истинността на точката за достъп до Wi-Fi.

Винаги проверявайте двукратно мрежовото споделяне

Имайте предвид, че ако дадете на хакерите дори и най-малка възможност да проникнат в устройството ви, те ще го направят. Автоматичното споделяне на мрежа е една такава възможност, която може да доведе до нарушаване на поверителността ви. Това може да причини още повече щети, ако не сте запознати с споделянето, което може да е настроено да се отваря автоматично, когато е свързано с нова мрежа. Следователно е задължително да проверите дали функцията за споделяне на мрежа е деактивирана или не.

Никога не провеждайте поверителни дейности в обществен Wi-Fi

Публичните интернет точки са най-малко идеалните мрежи за плащания на сметки, банкови транзакции или онлайн пазаруване. В края на краищата, ние обсъдихме по-горе множеството опасности, които идват с такива мрежи. Така че, винаги стойте настрана от извършването на всяка чувствителна към личен живот работа на обществена гореща точка.

Укрепете вашата интернет сигурност на безплатен Wi-Fi в Лос Анджелис с VPN

Тъй като не можете да се спрете да се присъедините към безплатен Wi-Fi и, разбира се, кой може, можете поне да намалите риска до нула, като настроите виртуална частна мрежа, известна още като VPN на устройството си.

PureVPN ви предлага както решение за конфиденциалност, така и за сигурността на всичките си проблеми, независимо дали е несигурен Wi-Fi или други онлайн заплахи. Ние подсилваме защитата и анонимността на вашите данни с нашето военно криптиране, т.е. 256-битов алгоритъм за криптиране AES. Така че, независимо дали се присъединявате към Интернет от домашна мрежа, офис мрежа или обществена гореща точка, ние ви гарантираме целостта на вашите данни и поверителността на вашите интернет дейности.

За да удвоим увереността си за сигурност от най-високо ниво, ние дори предлагаме специална функция за Wi-Fi, Secure Wi-Fi. Необходимо е само да включите функцията и да разгледате своите онлайн дейности във всяка мрежа с пълно спокойствие.

Освен защита на данните и конфиденциалност, можете да използвате и нашата VPN услуга за няколко други цели. Например, можете да облъчите местоположението си, за да получите достъп до съдържание или услуга, специфична за съответната държава. Можете да получите достъп на ранни птици до любимите си онлайн игри. Освен това можете дори да резервирате полети на сравнително по-ниска цена.

Намерете безплатен WiFi в

  • Съединени щати
  • Ню Йорк
  • Феникс
  • Сан Диего
  • Филаделфия
  • Чикаго
  • Хюстън
  • Флорида
  • Мак донълдс
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me