Какво е анонимен VPN


Какво е анонимен VPN

10 февруари 2020 г.


Ако искате да използвате Интернет със слой от анонимност, анонимен VPN е просто инструментът, от който се нуждаете във вашия арсенал. Той съчетава силата на военното ниво на криптиране и маскиране на IP адреси, което ви позволява да провеждате своите онлайн дейности, без да се притеснявате, че те ще бъдат свързани към вас.

анонимен vpn

Анонимността е основното право на всеки нетизен, заедно с днешната основна нужда. Защо така? Това е така, защото трети страни като интернет доставчици съхраняват данни, свързани с вашата онлайн активност.

Какво гледате онлайн, кои уебсайтове разглеждате и какви начини на плащане използвате. Вярвате или не, всичко се съхранява и наблюдава, без вие дори да знаете за това. Тук анонимна VPN услуга може най-добре да ви защити!

Какво е онлайн анонимност?

Да си признаем – огромната част от хората не се интересуват от анонимност, независимо дали е в реалния живот или онлайн. Това е така, защото ние бяхме обусловени да предадем доброволно част от личната си информация всеки път, когато правим бизнес с компании.

анонимен vpn

Пощата ви се доставя до прага ви, като на нея са написани вашето име и адрес. В телефонните книжки са изброени телефонните номера наред с имената ни. И ако искате да купите нещо онлайн, трябва да посочите име, адрес и информация за плащане.

Хората се доверяват на същества по природа, но в това се крие проблемът. Не можете да се доверите на никого сляпо, особено когато става въпрос за вашите данни. Така че, това не е изненада, че някои от нас предприемат мерки, за да бъдат по-анонимни онлайн.

Тъй като това не е точно дума, която ще срещате при всекидневни разговори, позволете ни да обясним малко. Когато получите анонимно писмо от някого, това означава лице, чието име е неизвестно, го изпрати.

Онлайн анонимността, известна още като интернет анонимност, е малко по-различна. В края на краищата, ние искаме да бъде скрито повече от името ни. Това е способността да извършваме действия в Интернет, като същевременно пази всичко, свързано с нас, в тайна.

Как може да помогне анонимният VPN?

Когато използвате интернет, вашия незашифрован трафик и може да бъде прихващан от всеки. След това те могат да го използват за извършване на кражба на самоличност, открадвайки трудно спечелените пари в процеса!

Освен това, вашият истински IP адрес също е оставен изложен на външния свят. Това означава, че вашата онлайн активност се проследява от вас от рекламодатели, интернет доставчици и други агенции. Накратко, всичко, което правите, е видимо за всички.

Ако искате да останете напълно анонимни онлайн, ще трябва да получите анонимна VPN услуга. Присвоява ви анонимен IP адрес. И това защитава вашите данни от край до край с военно криптиране. Резултатът? Можете да разглеждате с наметало за анонимност!

6 причини защо се нуждаете от анонимен VPN

Искате да спрете интернет доставчиците да следят вашата онлайн активност? Омръзнало ви е да събирате личните си данни от някой? Не може да се осъществи достъп до съдържанието, достъпно в американската версия на Netflix?

Като се регистрирате в анонимна VPN услуга, можете да се предпазите от най-лошото в Интернет. Ето някои причини, поради които трябва да се оборудвате с анонимен VPN:

1. Осигурете се на обществен Wi-Fi

Кой не обича публичния Wi-Fi? Тя може да бъде открита почти навсякъде и да ви позволи да останете свързани в движение. Удобството на обществения Wi-Fi е неоспоримо, но заслужава да се отбележи, че тези мрежи не са защитени.

Известен факт е, че повечето обществени Wi-Fi връзки предлагат почти никаква сигурност на потребителите. Това означава, че всеки киберпрестъпник може да ви пресече интернет и да ви открадне данните.

Свържете се с анонимен VPN, преди да използвате обществена Wi-Fi. Това ще гарантира, че сесиите ви за сърфиране са криптирани. По този начин никой не може да получи информация за вашата информация и дори да го направи, дешифрирането не е толкова лесно.

2. Достъп до всеки уебсайт & съдържание

Да предположим, че сте на почивка и искате да предавате телевизионни предавания и филми, достъпни в Netflix в САЩ. Опитвате се да получите достъп до услугата за стрийминг, но не можете поради регионални ограничения.

С други думи, не можете да гледате US Netflix отвсякъде. Тези услуги използват вашия IP адрес, за да идентифицират къде се намирате. Разполагайки вашия IP адрес, те блокират достъпа до сайта им. С анонимен VPN обаче можете да се насладите на пълна достъпност онлайн.

В горния пример ще трябва да се свържете с американски сървър и да получите американски IP адрес. Това ще измами Netflix да мисли, че имате достъп до него от Америка. И ще трябва да гледате предпочитаното от вас съдържание без никакви препятствия!

3. Спестете пари от коли под наем & Полети

Пътуването не трябва да е скъпа афера. И всъщност можете да спестите хиляди долари от коли под наем и резервации на полети. Как? В случай, че не сте знаели, тези компании таксуват цени в зависимост от IP адреса, който използвате.

С помощта на анонимен VPN можете да промените своя IP адрес, да проверите цените, които получавате от различни региони, и да закупите от най-евтиния. Същата концепция може да се приложи и при резервация на хотелски стаи. Готини неща, нали?

4. Вземете правителствен надзор

Има много правителства по света, които проследяват използването на Интернет на своите граждани в името на националната сигурност. В страни като Иран, Русия, Северна Корея и Китай тази практика се провежда открито. Дори правителствата на някои западни сили събират информация за това, което правите онлайн.

Независимо дали сте подали сигнал или някой, който иска да остане анонимен, получете анонимен VPN! Той криптира вашата интернет връзка, което прави невъзможно правителствата да ви проследят.

5. Увеличете вашата онлайн сигурност

Знаете ли, че кражбата на самоличност е един от най-разпространените киберпрестъпления в САЩ? Според проучване на Javelin Strategy & Изследване, огромен 14,4 милиона американски граждани стана жертва на кражба на самоличност миналата година.

Въпреки че тези числа са по-ниски в сравнение с 2017 г., това не променя факта, че кражбата на самоличност е смущаващо преживяване за жертвите. За щастие, анонимен VPN осигурява много необходимата сигурност и спокойствие. Това става чрез използване на сложни алгоритми за криптиране.

6. Избягвайте насочените реклами

Може би сте разбрали как рекламите, които виждате онлайн, са свързани с вашите интереси. Това не е случайност! Компаниите използват бисквитки, наред с други методи, за да проследят поведението ви в уебсайтове и да ви показват насочени реклами.

Ако търсите без тези досадни реклами, които ви следват навсякъде, където се намирате, това, което ви трябва, е VPN връзка. С вашия истински IP скрит, за рекламодателите става трудно да повлияят на вашите решения за покупка.

PureVPN – най-добрият анонимен VPN наоколо

Ако и вие, като много други интернет потребители, сте загрижени за вашата анонимност, няма по-добро решение от PureVPN. Той предлага страхотна комбинация от функции, които ще революционизират как защитавате вашата анонимност онлайн.

IPv6 защита от теч

Течовете на IPv6 могат да компрометират поверителността ви, дори ако сте свързани с анонимен VPN. За щастие приложението на PureVPN за Windows се предлага с защита от теч IPv6!

Глобална сървърна мрежа

Някои държави имат закони за поверителност, докато някои имат закони за защита на личните данни. С повече от 2000+ VPN сървъри на ваше разположение, можете да преминете към страни за защита на личните данни.

Достъп до всеки уебсайт

Вкусете пълна свобода в Интернет с нашата анонимна VPN услуга, която ви предоставя неограничен достъп до 300 000+ анонимни IP адреси.

DNS защита от теч

Изтичанията на DNS са заплаха за вашата поверителност онлайн. Най-добрият анонимен VPN винаги ще се предлага с DNS гаранция за защита от теч.

Множество протоколи

Когато използвате VPN, искате не само анонимност, но и скорост. Достъпът до множество VPN протоколи ще ви даде най-доброто от двата свята.

Маскиране на IP адреси

Нашите VPN потребители могат да използват маскиране на IP адреси, за да продължат ежедневната си онлайн активност с пълна анонимност.

Превключвател за Интернет

Надежден анонимен VPN като PureVPN предлага IKS функция, която прекратява всички дейности на потребителя в случай на изтичане на DNS или спад в връзката.

Защита от течове на WebRTC

Предотвратете истинския си IP адрес и идентичност да изтичат онлайн с нашата безупречна защита от течове на WebRTC.

Шифроване на военна степен

Той се предлага в много форми, като 256-битовото е най-високото ниво. Шифроването ви позволява да се свързвате с интернет чрез защитен тунел, който поддържа неразрешен достъп в непосредствена близост.

Разделяне на тунели

Разделеното тунелиране включва канали за чувствителни данни през нашия VPN тунел, а останалата част се предава през сървърите на вашия интернет доставчик.

Как да бъдем анонимни в Интернет, използвайки PureVPN

С PureVPN можете да бъдете анонимни онлайн в 4 прости стъпки:

1. Купете VPN абонамент, който е най-подходящ

2. Изтеглете приложението VPN на предпочитаното от вас устройство.

3. Сега изберете местоположение на VPN сървър, към който да се свържете.

4. Натиснете бутона „Connect“, за да активирате VPN тунел и да прегледате анонимно!

Вземете анонимен VPN днес!

Днес да имаш анонимен VPN вече не е възможност, а необходимост. Това означава, че можете да сърфирате в Интернет, знаейки, че вашата онлайн идентичност е защитена. Той също така гарантира, че имате достъп до Интернет без ограничения.

Регистрирайте се за надеждна анонимна VPN услуга като PureVPN. Отключете уебсайтове и съдържание, използвайте обществени Wi-Fi мрежи безопасно, избягвайте правителствения надзор и извличайте всички предимства отвсякъде.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map