Какво е 256-битово криптиране на AES (AES)?

256-битово криптиране Това е техника за сигурност криптиране на данни / файл, който използва 256-битов ключ за криптиране и декриптиране на данни или файлове. Това е един от най-сигурните методи за алгоритъм за криптиране след 128 битовия размер на ключа и шифроване на 192 битов ключ и се използва в повечето съвременни стандартни алгоритми за защита на криптиране, протоколи и технологии, включително AES и SSL.

Разширен стандарт за шифроване, по-известен като AES криптиране е шифров алгоритъм, който гарантира сигурността на вашите онлайн дейности.

Най-познатата версия на Advanced Encryption Standard е криптиране на AES 256-битов ключ за криптиране чрез aes, което се отнася до размера на ключа на стандартното криптиране с помощта на aes. Естествено, колкото по-голям е размерът на ключа, толкова по-сложно е да се отгатне размера на ключовете.

Колко бита е AES Encryption?

Стандартът за разширено шифроване (AES) е вариант на Rijndael, който има фиксиран размер на блока от 128 бита и размер на клавиша от 128 бита, размер на ключа, 192-битова дължина на ключа или 256-битово криптиране. За разлика от тях Rijndael per se се уточнява с размери на блокове и ключове, които могат да бъдат кратни на 32 бита, с минимум 128 и максимум 256-битов стандарт за криптиране.

Колко безопасно е 256 битовото криптиране AES и може ли AES 256 битовото криптиране да се напука?

За по-доброто разбиране на това с прости думи, за разбиване или груба сила AES Advanced стандарти за криптиране симетричен ключов шифър, тъй като AES използва фиксиран размер на блока с 16-байтова дължина на ключа, за да се напука милиарди компютри, отколкото възрастта на Вселената ( 13,8 милиарда години) за разбиване на 256-битов шифров стандартен симетричен ключ.

PureVPN използва най-съвременния стандартен 256-битов симетричен ключ за криптиране, за да защити чувствителните данни на потребителите или тяхната строга тайна, така че никое правителство, агенции и хакери да не могат да проникнат в данните. Дори ако някой иска да изтреби сила, ще са необходими 13,8 милиарда години, за да се пробие стандартният симетричен 256-битов ключ за криптиране на Advanced Encryption Standard за защита на вашите данни.

Осигурете своите онлайн комуникации и дейности с военното криптиране на PureVPN.

Защо трябва да шифровате вашите онлайн данни?

Шифроването е необходимо, защото ви позволява сигурно да защитите данните, до които не искате някой друг да има достъп. Бизнесът го използва за защита на корпоративните тайни, правителството го използва за осигуряване на класифицирана информация за защита на най-пълната тайна, а много хора го използват за защита на лични данни за защита от неща като кражба на самоличност.

Шпионажът използва криптиране за сигурна защита на съдържанието на папките, което може да съдържа имейли, история на чата, данъчна информация, номера на кредитни карти или всяка друга чувствителна информация. По този начин, дори ако компютърът ви бъде откраднат, тези данни са безопасни.

Шифроването е необходимо за всеки, който споделя лична информация онлайн. PureVPN се захранва от самостоятелно проектирани и самооптимизирани сървъри. Тези сървъри са защитени с AES 256-битов кодиращ симетричен ключ, който осигурява на потребителите най-високо ниво на анонимност, за да се избегне грубата сила, тъй като 256-битовото криптиране, известно като AES, използва 14 кръга, така че тези атаки не са ефективни.

• PureVPN маскира вашия IP адрес – Когато сте свързани с PureVPN, вашият истински IP се маскира с виртуален IP, за да ви осигури максимална сигурност при криптиране, за да защитите данните си с 256 бита AES за криптиране. Виртуален IP гарантира анонимността на вашия реален IP адрес, така че вашата цифрова идентичност да остане тайна. След като виртуалният IP поема, вашите онлайн дейности, файлове, които споделяте и много повече, са защитени от любопитни очи.

• Като пациент / лекар – Например, ако сте пациент, който общува с лекаря, бихте искали да използвате 256-битово криптиране за AES, така че никой друг да не може да натисне вашите лични доклади / данни за целите на сигурността като пациент, чиито права са запазени.

• Онлайн пазаруване – Ако купувате стоки онлайн, уверете се, че имате aes 256-битова интернет връзка за криптиране, така че когато извършвате плащането, вашата финансова транзакция / данни е защитена от хакери. Като Netizen имате права, запазени за вашата собствена сигурност.

• правителство – Държавата се нуждае от 256-битово криптиране, за да осигури ключови чувствителни документи / данни и разговори, отнасящи се до националната сигурност срещу ключови глобални кибератаки от хакери и държави.

• Човешки активист – Ако се застъпвате за кауза, получавате нежелано внимание от групи, които искат да навредят на личния ви дневен ред. Използването на 256-битово криптиране на Aes като криптиране Aes може да осигури вашия ключов напредък и комуникация с хора и групи онлайн, тъй като тези права са запазени.

• Журналист – Като журналист, за целите на сигурността, вашата основна грижа е да осигурите своите източници. 256-битовото криптиране като криптиране aes 256 битовия ключ се оказва полезно при защитата на вашите изследвания, разкрития и източници от нежелано внимание.

• Пътешественици Пътуването е забавно, докато не бъдете изключени от социалните си акаунти или не станете жертва на хак. Вашите основни права за сигурност запазени, Когато пътувате в чужбина, 256-битово криптиране като 256 битово криптиране aes гарантира вашите онлайн дейности в обществени Wi-Fi мрежи. Всичко, което е необходимо, за да свържете PureVPN и да се насладите на сърфиране и стрийминг.

Как вашите данни могат да бъдат изложени?

Данните са крехки и много ценни по отношение на вашата ключова сигурност. Данните дават печалба за мнозина, поради което тя винаги е търсена от ключови компании за извличане на данни. Тъй като ключовите данни привличат много партии, често се насочват и излагат в широката мрежа за популярност или се продават на най-високия ключов кандидат за финансови печалби.

Когато си взаимодействате в интернет, натрапник, всичко, което би отнело, който е хакнал пътя си към вашата мрежа, може лесно да получи достъп до ключовите ви онлайн дейности, да прочете вашите разговори и да види кои уебсайтове, които посещавате и по-лошо, да знае за вашия ключ финансови детайли.

256-битово криптиране, съчетано с VPN

VPN използва наземната технология на AES 256 ключ за криптиране на AES, за да защити вашата онлайн връзка срещу кибератаки, която включва вашата сигурност. В същото време VPN предлага стабилни протоколи, съчетани с 256 криптиращи AES за вашата сигурност, които се борят със злонамерени атаки и подсилват вашата онлайн идентичност.

А VPN е като бронирано превозно средство, че да задържа водача сигурно през цялото време за сигурността на пътниците. Той работи като маскира истинския ви IP и ви присвоява виртуален IP от различно местоположение. Идеята за истинската ви идентичност да се прикрива от виртуална идентичност се оказва, че запазвате физическото си местоположение и дейности в безопасност в мрежата чрез AES 256 сигурност.

Как работи AES криптирането с PureVPN?

Шифроването е движещата сила за анонимността онлайн и без процеса на кодиране на съобщение концепцията за онлайн поверителност и сигурност ще бъде изложена на риск. За да останете сигурни всичко, което е необходимо, за да се свържете с интернет чрез шифрованите сървъри на Aes 256 от PureVPN, цялата ви комуникация, чувствителни дейности или данни остават защитени.

Всъщност, дори и да има неоторизиран достъп, натрапникът няма да може да пропусне криптирани данни на AES 256, за да остане в безопасност всичко, което е необходимо за свързване на PureVPN. В края на деня целостта на вашите данни и поверителност остава непроменена. Шифроването AES 256 е широко използвано от фирми и лица по целия свят.

IMG

PureVPN избира най-доброто криптиране, което ви подхожда

PureVPN автоматично ще избере най-доброто криптиране, като използва стандартния за вас AES, така че да не се налага да се притеснявате за това. Освен това PureVPN предлага множество протоколи за тунелиране и използва aes 256-битово криптиране на OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP и L2TP / IPSec. PureVPN осигурява криптиране с помощта на aes на всички свои VPN сървъри.

След като се свържете с VPN, получавате криптиране на aes по подразбиране. Независимо дали става дума за настолен компютър, смартфон, таблет или, състоянието на най-съвременните 256-битово криптиране PureVPN си чрез AES посветени на защитена връзка със сървъра VPN и гарантира, че вашите данни се предават сигурно. Всичко, което е необходимо, за да свържете нашия VPN.

Макар че няма абсолютно никакъв начин да навлезете, но ако хакер успее да докосне връзката ви с AES, всичко, което те ще видят, е безсмислена информация, която преминава през мрежата. Следователно, вашите AES криптирани онлайн комуникации и други дейности са изцяло защитени.

Шифроването е необходимост

В днешното модерно време кибератаките и нарушенията на данни са станали често срещани. С огромни хакове за данни и лични данни на открито, криптирането на AES е най-добрият ви приятел. Шифроването с помощта на aes ще запази личните ви имейли, медицински записи защитени, банкови транзакции защитени, социалноосигурителен номер, маскиран далеч от крадци за самоличност и много други.

PureVPN е признат от водещи публикации като PCMag и други за своя отдаден ангажимент и изключителни мерки за сигурност. Веднъж свързани с PureVPN, вашите данни са защитени чрез AES от всички трети страни и групи за наблюдение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me