Как да стигнем до спорт в Kodi

Публикувано: 21 август 2019 г.

Ето начин, чрез който можете да гледате любимите си спортове на живо на Kodi. Всичко, от което се нуждаете, е PureVPN и beIN Sports, и вие сте добре да отидете.

beIN Sports е едно от най-добрите места за стрийминг на любимите ви спортове онлайн. В комбинация с достъпността и свободата, които Kodi предоставя, ще имате перфектните средства за стрийминг на любимите си спортове онлайн. Въпреки това, тъй като официалното хранилище на Kodi е доста ограничено, beIN Sports не е достъпен за инсталиране на потребителите на Kodi.

Но не се подвеждайте, както при други канали като ESPN и NBC, има неофициални хранилища и добавки, които работят също толкова добре, колкото официалните. Като се има предвид, може да се наложи PureVPN да ви преведе през регионалните ограничения на beIN Sports.

Направо към…

Какво е beIN Sports и как можете да го получите Добавката Kodi?

За живеещите в Съединените щати, beIN Sports не е нищо ново, тъй като е една от най-популярните стрийминг услуги, действащи в страната. В него има предавания на живо за почти всяко спортно събитие, което се случва в света. Това включва Висшата лига, Шампионската лига на УЕФА, НБА и много други.

Поради регионални ограничения и ограничения, техните услуги са достъпни само в САЩ. И ако това беше достатъчно лошо, beIN Sports няма официална добавка за Kodi. Но както вече казахме, има неофициални версии, които в комбинация с PureVPN могат да ви помогнат да гледате beIN Sports на Kodi от всяка точка на света..

Как да гледате beIN Sports на Kodi

Сега, когато знаете, че има начин, чрез който можете да гледате и стриймвате от Спорт в Kodi, нека да преминем към това как можете да получите достъп до него. Но преди да преминем към процеса на инсталиране, трябва да изтеглите хранилището, в което има добавката beIN Sports.

Следвайте стъпките по-долу, за да изтеглите хранилището на Matt Huisman Kodi:

 1. Отворете Kodi
 2. Отворете „Настройки“
 3. Изберете Добавки
 4. Уверете се, че опцията „Неизвестни източници“ е зададена на „активирана“
 5. Отидете на „Файлов мениджър“
 6. Изберете „Добавяне на източник“.
 7. Изберете и въведете https://k.mjh.nz
 8. Изберете „OK“
 9. Въведете MJH като име на източник
 10. Изберете „OK“ отново
 11. Отидете в Главното меню и след това Добавки
 12. Изберете „Моите добавки“
 13. Изберете „..“ и „Инсталиране от zip файл“.
 14. Изберете „MJH“ от списъка
 15. Изберете "repository.matthuisman.zip" досие.
 16. Сега хранилището ще започне инсталацията

Сега, когато хранилището е инсталирано, сложният бит е извън пътя. Вече можете лесно да инсталирате добавката beIN Sports от хранилището и да гледате любимите си спортове на живо. За да инсталирате добавката, изпълнете стъпките по-долу:

 1. Отворете Kodi
 2. Отидете в главното меню
 3. Отворете „Добавки“ и след това „Моите добавки“.
 4. Изберете „…“
 5. Изберете „Инсталиране от хранилище“
 6. Изберете "MattHuisman.nz хранилище"
 7. В списъците потърсете „Добавки към видеоклипове“ и след това „beIN Sports Connect“.
 8. Кликнете върху „Инсталиране“ и изчакайте процеса да завърши
 9. Вече имате достъп до BEIN Sports на Kodi.

Защо имате нужда от VPN за спорт в Kodi

Има няколко причини, поради които човек ще се нуждае от VPN, ако иска да има достъп и да гледа в BEIN Sports на Kodi. Първо, beIN Sports се предлага в няколко избрани страни като САЩ и Канада. Така че, за да получите достъп до BEIN Sports в други страни, ще ви е необходима помощта на VPN. Само чрез VPN ще можете да се абонирате за неговата стрийминг услуга.

Второ, споменатата тук добавка beIN Sports Kodi е налична в страни от APAC, които включват няколко Австралия, Нова Зеландия и Индонезия. Така че, за да използвате добавката, отново ще се нуждаете от помощта на VPN. Така че, като цяло, за да гледате beIN Sports на Kodi, ще ви трябва VPN. Няма друг начин.

За да изтеглите и инсталирате PureVPN на Kodi, следвайте тези няколко прости стъпки по-долу:

 1. Изтеглете и инсталирайте хранилището Kodi на PureVPN
 2. Отворете Kodi
 3. Направете своя път към страницата Добавки
 4. Кликнете върху иконата на отвореното поле в горната част
 5. Инсталирайте изтегления zip файл
 6. Инсталирайте хранилището
 7. Отидете на Добавки и след това Програмни добавки
 8. Стартирайте PureVPN
 9. Отворете Настройките
 10. Добавете в профила си данни
 11. Задайте VPN автоматично да се свързва при всяко стартиране
 12. Щракнете върху OK

Заключителни думи

И така, в заключение, ако искате да гледате любимите си спортове на живо и онлайн чрез beIN Sports на Kodi, тогава ще ви трябва PureVPN. Въпреки това, не мислете за това като допълнително препятствие, а за прикриване на благо, тъй като не само ви дава достъп до BEIN Sports и добавката му в Kodi, но също така предпазва вас и вашата идентичност от хиляди онлайн заплахи. Така че по някакъв начин е печеливша, ако използвате PureVPN с beIN Sports на Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me