Как да променим региона на Netflix от всяка страна

Публикувано: 24 март 2020 г.

Най-добрият начин да промените регионите на Netflix и да получите достъп до повече библиотеки е да използвате VPN. С помощта на PureVPN можете лесно да се свържете със сървъра на всяка страна и да гледате любимите си телевизионни предавания. PureVPN предлага 7-дневна пробна версия само за $ 0,99, за да ви помогне да отключите регионите на Netflix и да избегнете стрес по време на блокирането.

Как да промените региона на Netflix

Netflix се връща назад в създаването на фантастични оригинали и филми повече от всякога. В края на краищата сега тя има повече конкуренция, за да се противопостави, като същевременно поддържа зрителите лоялни към нейната услуга.

Въпреки това, чувството на неудовлетвореност настъпва, когато не откриете трептене на блокбастери в библиотеката си, който някой от вашите приятели в САЩ ви е препоръчал. Прескачате пълния каталог и въпреки това не виждате нищо освен съдържанието, което сте гледали десетки пъти.

Чувствате се разбито от сърце? Не е нужно!

Има бърз начин да промените региона си на Netflix и да гледате хиляди повече филми, телевизионни предавания, документални серии и друго съдържание.

Това, от което се нуждаете само е VPN.

Как да променим региона на Netflix във всяка държава отвсякъде

Виртуалната частна мрежа е точно това, което трябва да промените текущия си регион Netflix и да гледате съдържанието от други региони, като САЩ.

Netflix разчита на своите инвеститори и производители, когато решава кое съдържание или библиотека да покаже на коя регионална публика. Тъй като трябва да отговаря на лицензите и правилата за излъчване, той не може просто да излъчва каквото и да е съдържание в която и да е държава.

Следователно Netflix проследява всеки входящ IP чрез различни практики и поставя регионални ограничения.

Тъй като вашият IP е източникът на проблема, можете да накарате този проблем да изчезне незабавно, като използвате VPN. След като сте зад VPN връзка, можете да излъжете или промените вашия IP адрес във всеки регион, който харесвате.

В крайна сметка можете да получите достъп и да гледате съдържанието на желания от вас регион отвсякъде. Ето как можете да промените региона си на Netflix във всяка страна с PureVPN:

 • Изберете желания от вас PureVPN план и се абонирайте
 • Изтеглете желаното приложение за вашето устройство и инсталирайте
 • Стартирайте приложението с помощта на идентификационните данни
 • Отворете раздела Популярни уебсайтове
 • Превъртете, за да намерите Netflix US
 • Натиснете за връзка и променете региона на Netflix в САЩ за миг

Има ли Netflix в други страни?

Да, услугата за стрийминг е достъпна в много страни. Всъщност той е достъпен в повече от 180 региона по целия свят. Това е може би една от малкото редки стрийминг услуги, които имат толкова широко покритие.

Но може да срещнете някои неудобства, ако пътувате до друго място или се преместите. Например, докато пътувате в чужбина, може да нямате достъп до функцията МОЙ СПИСЪК на Netflix.

Ще трябва също да коригирате отново настройките си за родителски насоки.

В случай, че се премествате и планирате да се абонирате за услугата за стрийминг от новото ви местоположение, ще трябва да се съобразите с дискриминацията в цената поради валутни разлики.

Освен това стрийминг гигантът е разделил съдържание според лицензите за излъчване на тези региони. Например, канадският регион има достъп до около 55% от първоначалната библиотека на Netflix.

По същия начин, ако пътувате до или се премествате в Австралия, ще получите достъп само до 35% от телевизионните предавания и филми. По същия начин, всеки регион има донякъде ограничен достъп до пълния каталог на Netflix, с изключение на САЩ.

Следователно може да се наложи да промените региона си на Netflix, ако искате да получите достъп до хиляди повече съдържание с текущия си абонамент.

Защо повечето потребители променят региона на Netflix в САЩ

Както бе споменато по-рано, библиотеката в САЩ съхранява пълния каталог на съдържанието, който Netflix притежава в момента. Именно поради това почти всеки зрител на Netflix в други страни иска да получи достъп до библиотеката на Netflix в САЩ.

Отделно от това, библиотеката в САЩ съдържа огромен списък от невероятни телевизионни предавания, както и филми, които са изключително за този регион. Например, не можете да намерите следните заглавия в други регионални библиотеки на Netflix, като Tremors 5, The Secret Life of Pets 2, Bird Brain, Killer Hurricanes, Sin City и The Rounders, за да назовем няколко.

Ако се интересувате от проучване на съдържание от чуждестранни студия, можете да го направите и като се абонирате за VPN, който предлага достъп до множество региони на Netflix. (Повече за него напред)

Как да промените регионите на Netflix на популярно използвани устройства

Ако това е вашият Android, Windows, iOS или Mac, настройката на VPN и промяната на региона на Netflix е лесна. Както споменахме по-рано, трябва само да настроите приложението PureVPN и да проверите раздела Популярни уебсайтове, за да промените държавата си в Netflix.

Но не можете да очаквате същото за устройства, които не са съвместими с VPN. Но не се притеснявайте Има лесно решение, чрез което можете да промените вашия регион Netflix на предпочитаните от вас устройства.

Ето следните стъпки, които трябва да предприемете, за да промените вашия регион на Netflix на PS4, Xbox One, Samsung Smart TV и LG Smart TV:

 • Инсталирайте PureVPN на предпочитания от вас рутер
 • Свържете вашата игрална конзола или Smart TV към маршрутизатора с активиран VPN
 • Използвайте някой от следните сървъри, за да се свържете с нашия специализиран сървър на Netflix US:
 • abc1.ptoserver.com или abcgo.pointtoserver.com или netflix-us.pointtoserver.com
 • Достъп и гледайте Netflix на желаните от вас устройства

често задавани въпроси

Безплатни VPN мрежи ли са добри за промяна на вашия Netflix регион във всяка държава?

Безплатните VPN услуги често са първият избор на VPN потребители. В крайна сметка, кой не иска безплатен? Независимо от популярността си, безплатните услуги изобщо не са толкова надеждни в сравнение с платените услуги.

Като начало, безплатна услуга може да ви помогне да промените региона на Netflix днес, но никога не можете да бъдете сигурни за утре. Netflix е доста строг, що се отнася до наблюдение на VPN услуги и забрана на IP пула.

Тъй като безплатните услуги нямат добра инфраструктура и огромен IP пул, те никога не могат да се възстановят от забрани. Освен това безплатните услуги също са предразположени към проблеми с грешки в прокси сървъра на Netflix, които платените VPN-та могат лесно да се коригират.

Има и друга причина, поради която може да не искате да избирате никакви безплатни VPN услуги, а това са проблеми с регистрирането на данни. Безплатните услуги съхраняват данните на потребителите и ги продават на трети страни като рекламодатели.

Логичният избор за всеки е да избере първокласна VPN услуга като PureVPN и да получи безпроблемен достъп до Netflix US и други библиотеки през цялата година.

Версиите на Netflix за кои държави са достъпни в PureVPN?

PureVPN предлага достъп до седем библиотеки на Netflix, до които зрителите могат да имат достъп от всяка точка на света. Нашето приложение може да ви позволи да използвате Netflix САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Япония, Франция и Германия.

Можете лесно да получите достъп до регионалните библиотеки на Netflix на вашето устройство чрез нашите приложения. И ако използвате някое устройство, като например игрална конзола, където първо трябва да инсталирате VPN на вашия рутер, можете да промените региона на Netflix със сървърите на страните, посочени тук:

За Netflix US:

abc1.ptoserver.com

abcgo.pointtoserver.com

netflix-us.pointtoserver.com

За Netflix Australia:

streaming-au-tcp2.ptoserver.com

streaming-au-udp2.ptoserver.com

За Netflix Canada:

ca2-ovpn-tcp.pointtoserver.com

ca2-ovpn-udp.pointtoserver.com

За Netflix Германия:

streaming-de-tcp2.ptoserver.com

streaming-de-udp2.ptoserver.com

За Netflix Япония:

jp2-ovpn.pointtoserver.com

За Netflix Франция:

streaming-fr-tcp2.ptoserver.com

streaming-fr-udp2.ptoserver.com

Защо Netflix е по-добър в други страни?

САЩ не е единствената библиотека, в която можете да гледате невероятни телевизионни предавания и филми. Всъщност чуждестранните изследвания също заемат централно място, като предлагат страхотно съдържание.

Можете да добавите още към списъка си за гледане на binge, като получите достъп до чуждото съдържание на Netflix, което не е достъпно във вашия регион.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me