Как да поточим колежа по футбол

Публикувано: 07 август 2019 г.

Сега можете да гледате любимата си колегиална конференция по футбол само в тези три прости стъпки:

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете PureVPN на устройството си и го отворете
 3. Свържете се с ESPN US от списъка с популярни уебсайтове
 4. Влезте в ESPN и започнете да гледате любимите си игри

IMG

В Съединените щати колежният футбол е доста спортът, който трябва да следвате. Не защото има някои от най-добрите предстоящи таланти, които страната може да предложи, но също така е и доста конкурентен и вълнуващ.

Въпреки това, тъй като NFL отнема голяма част от ефирното време, значителна част от общността остава да се чуди къде могат да прехвърлят на живо любимата си конференция в College Football.

Е, тук идваме. Съставихме цяло ръководство, което ви показва колко лесно е да предавате на живо и да гледате своя колеж по футбол, както на телевизора, така и онлайн. Така че, без допълнително обожание, нека да продължим с това.

Колеж по футбол

Повечето играчи от NFL стартираха кариерата си, играейки в College Football. В резултат на това някои смятат, че това е обучението за следващите звезди на NFL. И с над 11 различни конференции, състоящи се от над 130 отбора, разпределени в окръга, колежът по футбол е доста голяма работа, особено ако попаднете в дивизия I.

За да научите повече за NCAA Division I FBS и много конференции и екипи, разгледайте нашата подробна публикация за повече подробности.

Къде мога да гледам колежа по футбол?

Поради масовото нарастване на популярността колежа футбол има през годините, сега има редица различни канали, които ежедневно излъчват този спорт. Въпреки това, с повече от 130 отбора, които играят на FBS, излъчването на всички мачове в College Football по един канал е невъзможно.

В резултат на това някои конференции на FBS създадоха свои собствени мрежи, които излъчват футболните игри от съответната им конференция. Освен това, за конференциите, които нямат собствени мрежи, обикновено разчитат на канали като ABC и ESPN, за да покажат своите съвпадения.

За пълния списък на каналите на College Football вижте списъка по-долу:

 • ABC
 • CBS
 • FOX
 • ESPN
 • NBC
 • SEC мрежа
 • ACC мрежа
 • Мрежа от големи десет (BTN)
 • Pac-12 мрежа

Как да гледате колежа по футбол на живо?

Сега, ако живеете в САЩ, можете да получите достъп до всеки от изброените по-горе канали, включително каналите, притежавани от конференцията. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите канала, който искате да гледате на кабелната си телевизия, и това е свързано с него.

За хората, които живеят на друго място, гледането на мачове в колежа е съвсем друга история, тъй като повечето от каналите, споменати в списъка, са достъпни само в Съединените щати. Ако имате късмет, може да получите достъп до един или два канала в списъка, но шансовете това да се случи са доста ниски. Като се има предвид, все още не е невъзможно да гледате колежа по футбол извън САЩ.

За щастие за вас, има начин да гледате и излъчвате любимите си игри в колежа по футбол, дори ако живеете извън САЩ. За това обаче ще ви е необходима VPN услуга, която ще ви помогне да маскирате местоположението си до всяка точка на света. Така че, ако не живеете в САЩ и искате да стриймвате College Football, изпълнете стъпките, изброени по-долу:

 1. Насочете се към PureVPN
 2. Абонирайте се за един от плановете
 3. Изтеглете и инсталирайте на предпочитаното си поточно устройство
 4. Влезте с данните на акаунта си
 5. Изберете САЩ като регион / сървър
 6. Насочете се към ESPN
 7. Потърсете потока на живо
 8. Погледнете

Как да гледате на живо в колежа на колежа спорт на живо?

College Sports Live е онлайн стрийминг услуга, която позволява на своите абонати да гледат и предават всички спортове в колежа, включително футбола. Има обаче уловка. College Sports Live излъчва само телевизионни събития. Това означава, че ако играта, която искате да гледате, се излъчва, да речем, ESPN, тя няма да бъде достъпна за тази услуга.

За да гледате College Football на College Sports Live, следвайте стъпките, споменати по-долу:

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте
 3. Влезте с вашите идентификационни данни
 4. Свържете се със САЩ
 5. Насочете се към College Sports Live
 6. Вземете поточно предаване

Как да гледате колежа по футбол в FuboTV?

FuboTV е услуга за стрийминг на трети страни, предназначена за хора, които предпочитат да гледат любимите си спортове на живо и онлайн. Услугата се предлага за 45 долара на месец и се предлага с множество различни канали, повечето от които излъчват College Football. Въпреки това, тъй като е наличен само в Съединените щати, ще ви е необходима помощта на PureVPN.

За да използвате FuboTV, следвайте стъпките по-долу:

 1. Абонирайте се за FuboTV и PureVPN
 2. Изтеглете и двете на мобилния си телефон
 3. Отворете PureVPN и се свържете със САЩ
 4. Стартирайте FuboTV и започнете стрийминг

Как да гледате колежа по футбол в YouTube TV?

YouTube TV е услуга за стрийминг на живо от YouTube. В момента има само един абонаментен план, който струва $ 49,99 на месец и се предлага с над 70 различни мрежи и канали, някои от които обхващат College Football. YouTube TV е наличен в момента и може да се използва на повечето стрийминг устройства.

За да гледате College Football на YouTube TV, изпълнете стъпките по-долу:

 1. Изтеглете PureVPN
 2. Влезте с данните на акаунта си
 3. Абонирайте се за Youtube TV
 4. Потърсете потока College Football
 5. Погледнете

Как да гледате колежа по футбол на PlayStation Vue?

PlayStation Vue е услуга за стрийминг на Sony, която позволява на потребителите си да имат достъп до многобройни канали и мрежи онлайн. В момента услугата разполага с три различни плана, вариращи от $ 45 до $ 60. Има още един премиен план, но тъй като той добавя само HBO и Showtime, няма да се фокусираме върху това. За колежа футбол, Access, Core и Elite са най-добрите планове.

За да гледате колежа по футбол в PlayStation Vue, проверете стъпките по-долу:

 1. Абонирайте се и изтеглете PureVPN
 2. Получете достъп до PlayStation Vue
 3. Влезте в VPN и изберете US за свой сървър
 4. Свържете се с PlayStation Vue и вземете стрийминг

Как да гледате колежа по футбол на Hulu Live?

Hulu е една от най-добрите онлайн поточни услуги в момента. Това, което повечето от вас не знаят, е, че Hulu предлага и телевизия на живо. Hulu Live TV е достъпна на повечето стрийминг устройства и разполага с някои от най-добрите канали за стрийминг на College Football. Така че, ако се интересувате от една услуга за всичките си нужди за стрийминг, Hulu може да е най-добрият вариант за вас.

За да гледате колежа по футбол на телевизия Hulu Live, изпълнете следните стъпки по-долу:

 1. Абонирайте се за PureVPN и Hulu TV на живо
 2. Отворете PureVPN и се свържете със САЩ
 3. Влезте в Hulu Live TV и започнете да стриймвате
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me