Как да поправите грешката „Netflix не работи на Chrome“

Публикувано: 03 март 2020 г.

Грешка в Netflix в Chrome съществува от известно време. Ето как ги поправяте:

  1. Изчистване на кеша на Chrome
  2. Опитайте режим „инкогнито“
  3. Деактивиране на разширенията
  4. Превключване към друг профил

Netflix не работи в Chrome

С течение на годините Netflix се превърна в идеята за задоволяване на нуждите на потребителите за онлайн видео стрийминг. Въпреки това, с над 140 милиона потребители, които влизат в системата, е честно само услугата да претърпи няколко проблема тук-там. Съвсем наскоро се появи нова грешка, която напълно ограничава достъпа до услугата. Говорим за грешката „Netflix не работи на Chrome“.

Така че, ако наскоро станахте жертва на тази грешка в Netflix и търсите изход, значи сте попаднали на правилното място. Тук имаме за вас списък на поправки и решения, които ще ви помогнат да се справите с такъв проблем.

Какво представлява грешката „Netflix не работи на Chrome“?

Нова грешка, наречена „Netflix не работи на Chrome“, прави своя кръг в цялата общност. Както подсказва името на грешката, то засяга само тези, които използват интернет браузъра Google Chrome.

Сега това, което прави тази грешка, е същото като всяка друга грешка в Netflix, тя ограничава потребителя да използва влизането. Така че, ако използвате Google Chrome и попаднете на тази грешка, няма да имате достъп до Netflix или която и да е от услугите му, докато не го оправите. Преди обаче да ви кажем как можете да направите това, важно е да разберете какво ви кара да се сблъскате с такъв проблем.

Какви са причините за грешката „Netflix не работи на Chrome“?

Както е посочено в името, тази грешка засяга само онези, които използват интернет браузъра на Google. Тъй като Google Chrome е един от най-популярните браузъри в света, голяма част от общността на Netflix е засегната от тази грешка, която ги оставя да не могат да гледат любимите си предавания и филми.

Тъй като Google Chrome предлага на своите потребители няколко персонализации, които те могат да прилагат към браузъра си, някои от тях са в конфликт с Netflix. Това причинява появата на тази грешка при опит за влизане. Това обаче е само една от причините, за повече информация вижте пълния списък по-долу:

  • Лоши данни от кеша
  • Повредени файлове
  • Разширенията конфликт
  • Проблеми с профила

Как да поправите грешката „Netflix не работи на Chrome“?

След като вече имате представа какво прави тази Netflix Error в Chrome и какви са причините зад нея, сега е време за поправянето. Така че, ако искате да разрешите Netflix Error в Chrome, проверете списъка, споменат по-долу:

Решение 1: Изчистване на кеша на Chrome

Подобно на грешката в кода на Netflix UI-113, грешката „Netflix не работи на Chrome“ също има нещо общо с кеша на браузъра. Изчистването или почистването на тези кеширани файлове ви помага да се отървете от такива проблеми. За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да преминете към настройките и да погледнете опцията, която гласи „Изчистване на кеша“. Пуснете услугата за почистване и да се надяваме, че този проблем ще бъде решен за вас.

Решение 2: Опитайте режим „инкогнито“

Ако опцията за кеширане на изчистване не работи за вас, можете да опитате да преминете към режим инкогнито. В някои случаи това помага на потребителите да разрешат грешката в Netflix в Chrome. Ако обаче имате проблеми с работата на Netflix, докато сте в режим „инкогнито“, можете да разгледате нашето ръководство тук за повече информация.

Решение 3: Деактивиране на разширенията

Има няколко различни разширения на Google Chrome, които могат да противоречат на услугите на Netflix. Така че, ако все още се сблъсквате със същата грешка, дори и след като приложите гореспоменатите решения, тогава можете да опитате да деактивирате разширенията си. Има голям шанс тази промяна да ви помогне да се отървете от грешката веднъж завинаги.

Решение 4: Превключете профили

Станахме свидетели на толкова много случаи, когато повредени профили в Google Chrome доведоха до това, че потребителите се сблъскват с подобни грешки в Netflix. В резултат на това можете да опитате да влезете в Netflix чрез различен профил. Ако работи без проблем, тогава вашият профил е причината. За да го поправите, можете да създадете чисто нов профил и да започнете свеж, но не забравяйте да деактивирате опцията Sync, преди да го направите.

Решение 5: Превключете към друг браузър или приложението Netflix

Ако нито един от горепосочените корекции не работи за вас, тогава не губете сърце. Не забравяйте, че винаги можете да преминете към друг браузър или още по-добре, да изпробвате изцяло новото приложение на Netflix на Windows. Въпреки че няма да можете да гледате Netflix в Chrome, но поне все пак можете да влезете и да гледате любимите си предавания и филми. Това е всичко, което има значение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me