Как да поправим проблем при свързването с Netflix Error

Публикувано: 05 септември 2019 г.

Netflix не е новост за досадни технически препятствия, с които потребителите често се сблъскват, докато стриймират. Докато поточният гигант продължава да пуска решения или поправки за отчетените грешки, все повече и повече продължавайте да добавяте към списъка. Знаем колко изнервящо може да получи, когато се приберете вкъщи от дълъг уморителен ден, готов да гледате любимото си телевизионно шоу, само за да откриете, че е известна грешка, която да ви съсипе поточното изживяване. Ако и вие сте жертва на скандално известната грешка в Netflix „Има проблем с свързването с Netflix“, наборът от решения по-долу може да направи трика за вас.

Какво причинява Netflix „Има проблем с свързването с Netflix“ Грешка

Тъй като самото съобщение за грешка подсказва, че този проблем е свързан най-вече с интернет връзката между устройството и приложението Netflix. Той обаче може да се появи и поради:

 • Проблеми с интернет връзката с устройството
 • Повредени или остарели данни в приложението Netflix

Как да поправите „Има проблем с свързването с Netflix“ Грешка

Макар че няма нито едно поправяне на грешката, а по-скоро поредица от решения, които трябва да изпробвате и да видите кое от тях работи за вас. Продължете да превъртате за стъпка по стъпка уроците и се уверете, че ги изпробвате във възходящ ред.

Решение 1: Проверете интернет връзката си

Тъй като тази досадна грешка възниква, когато приложението Netflix не успее да се свърже с мрежата, всеки 8 пъти се дължи на грешна или лоша интернет връзка. Лошото не само се отнася до бавна или изоставаща скорост на връзката, но и други фактори, споменати по-долу, също могат да причинят грешката.

 • Използвате или прокси услуга или VPN за достъп до Netflix. Netflix презира всяка технология, която прикрива IP адреса на потребителите, така че най-добре е да използвате Netflix без тях. Ако обаче искате да гледате Netflix в движение, използвайки обществени Wi-Fi мрежи, и сте загрижени за вашата поверителност и сигурност в интернет, тогава изберете надежден Netflix VPN, който действително работи.
 • Имате вградени защитни стени за вашата домашна мрежа, предотвратяващи достъпа до определени уебсайтове, включително Netflix
 • Използвате обществена Wi-Fi мрежа като училище или болница за достъп до Netflix, което ограничава определени видове интернет трафик до маршрута

Опитайте да превключите към друга мрежа, като например мобилните ви данни. Ако това реши проблема, проблемът е в текущата ви мрежа. Ако грешката продължава да съществува, може също да захранвате цикъл на вашия смартфон и интернет рутер, за да видите дали работи сега. Дори ако това не поправи грешката, можете да опитате решението по-долу.

Решение 2: Нулирайте приложението Netflix

Понякога тази грешка може да възникне и поради повредени данни или модули, зададени в лоша конфигурация в приложението Netflix. Това често поведение се случва най-вече със смартфони, които наскоро се коренят. В такъв случай можете да коригирате досадната грешка, като нулирате приложението Netflix, като изпълните следните стъпки.

Забележка: Стъпките по-долу са за Android. Потребителите на iOS могат да ги възпроизведат според своите iOS устройства.

 • Отидете до вашия смартфон ‘Настройки’ и след това отидете на “Приложения”
 • Търся ‘Нетфликс’ в списъка с приложения и щракнете “Отваряне” да отидеш до ‘Имоти’ След това кликнете върху “Съхранение”
 • След като влезете в хранилището, натиснете „Изчистване на данните“ или ‘Изтрий кеш-памет’ и това ще върне Netflix обратно към неговата конфигурация по подразбиране
 • Стартирайте отново Netflix, въведете вашите идентификационни данни и вижте дали грешката е изчезнала. Ако е така, не се колебайте да оставите тази страница, но ако все още няма, опитайте решението по-долу.

Решение 3: Инсталирайте отново приложението Netflix

Ако горните два метода не успеят да разрешат грешката, можете да опитате да инсталирате отново приложението Netflix на устройството си с Android. Преинсталирането ще премахне всички съществуващи модули на приложението от устройството, което може да поправи грешката. Ето как можете да го направите:

 • Отворете началния екран на устройството си, където се намират приложенията и отидете до ‘Нетфликс’. Дръжте иконата на Netflix докосвана, докато не видите прозорец с “Деинсталиране” и щракнете върху него
 • След като Netflix бъде премахнат от устройството, бързайте към Google Play Store или App Store, търся Нетфликс и кликнете върху ‘Инсталирай’
 • След като приложението е инсталирано, влезте с вашите идентификационни данни и ще се радвате да видите Netflix и да работи
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me