Как да поправим кода за грешка в Netflix NW-3-6


Как да поправим кода за грешка в Netflix NW-3-6

Публикувано: 03 март 2020 г.


Като част от такава огромна глобална мрежа, която е разпространена в 180+ страни, има смисъл само потребителите на Netflix да се натъкват на някои грешки от време на време. Например, a прословута грешка което в последно време притеснява поточната фандала е Код на грешка в Netflix NW-3-6. Звучи познато? Ако отговорът е „да“, продължавайте да превъртате надолу за изчерпателно ръководство за решителност това грешка.

Код на грешка в Netflix NW-3-6

Какво е код за грешка в Netflix NW-3-6

Код за грешка в Netflix NW-3-6 възниква най-вече поради проблем, свързан с мрежовата конфигурация, който не позволява на използваното устройство да има достъп до услугата Netflix.

Какво причинява код за грешка в Netflix NW-3-6

Конкретна причина все още не е идентифицирана като шепа фактори може да допринесе за тази грешка. Това включва следното:

Проблеми с конфигурацията

Грешката може да възникне в случай на проблем с конфигурацията на вашия локален интернет доставчик или на устройството, което се използва, което може да го прекъсне при свързване към услугата за стрийминг..

Проблеми с интернет връзката

Тази грешка може също да бъде причинена, ако има проблем със свързаността с вашата локална интернет мрежа.

Ръководство за отстраняване на проблеми за код на грешка в Netflix NW-3-6

По-долу е списък на решения, с които можете да опитате да поправите тази досадна грешка на всичките си устройства. Тези поправки стават прогресивно сложни и продължителни, затова ви препоръчваме да ги изпробвате във възходящ ред, за да избегнете излишни караници.

Решение 1: Рестартирайте устройството си

Този прост метод премахва целия кеш на Netflix от използваното устройство и успешно работи на всеки 3 от 5 пъти. Просто изключете устройството си и го дръжте изключен поне за минута. Сега го включете отново и отворете Netflix. Ако грешката е изчезнала, можете да се отдалечите от тази страница, но ако не е, превъртете надолу за следващото решение.

Решение 2: Проверете вашата интернет връзка

Има три варианта за това.

 • Опция 1: Обновяване на хардуера

Поддържането на устройството за дълго време може да доведе до раздуване на паметта, което по-късно ще изисква мотоциклет. Изключването на устройството за малко и повторното му включване може да освежи устройството ви, като изчистите паметта.

Ако използвате Wi-Fi, проверете дали сигналът е достатъчно силен. Ако е и грешката все още е налице, опитайте да използвате LAN порта на устройството (ако има такъв). Ако грешката изчезне, можете да сте сигурни, че проблемът се крие в Wi-Fi на вашия рутер или устройство.

Ако имате Ethernet кабел, опитайте да го замените. Ако грешката продължава, опитайте друг LAN порт или Wi-Fi връзка. Ако това разреши грешката, трябва да проверите за проблем с Ethernet порта между вашето устройство и вашия рутер.

Ако горният метод се провали, преминете към вариант 2.

 • Вариант 2: Нулирайте модема / рутера

Натиснете малкия бутон на вашия интернет рутер четири последователни пъти. По този начин ще възстановите конфигурацията до настройките по подразбиране.

Забележка: Не забравяйте да говорите с вашия доставчик на интернет услуги, преди да нулирате, ако не знаете потребителското си име и парола.

 • Вариант 3: Свържете устройството към модема

Ако имате отделен рутер и модем, свържете устройството си директно към модема. Ако тя реши грешката, избягвайте използването на Netflix с вашия рутер.

Забележка: За PlayStation и Xbox преминете към решение 3.

Ако всички горепосочени методи се провалят, може да искате да се свържете с вашия интернет доставчик за проблеми с рутера. След като потвърдите, че маршрутизаторът работи добре, трябва да проверите вашия VPN (ако използвате такъв). Проблеми с връзката често възникват, ако използвате ненадеждна VPN услуга. Уверете се, че използвате надеждна и платена Netflix VPN, която е добре оптимизирана за стрийминг като PureVPN.

Решение 3: Проверете настройките на DNS на игровите конзоли

Понякога тази грешка възниква поради проблем с конфигурацията на мрежата на вашата игрална конзола или неправилна / повредена информация, свързана с вашето име на домейн и IP адрес. Повторното конфигуриране на настройките на DNS за конзолите може да помогне за разрешаването на кода за грешка NW-3-6.

 • За PlayStation
  • Към „Настройки’ от главното меню
  • Избирам ‘Мрежови настройки’ > „Настройки за интернет връзка“ > “Персонализиран’
  • Избирам ‘Кабелна връзка “ или ‘WiFi.
  • Изберете „Автоматичен ” за Настройка на IP адрес > “Не задавайте “ за DHCP име на хоста > “Автоматичен “ за Настройка на DNS > “Автоматичен “ за MTU и тогава ‘Не използвай’ за Прокси сървър
  • Кликнете върху „Х’ бутон за запазване на промените
  • Изберете „Тест връзка. “
 • За Xbox
  • Натисни ‘Ръководство “ бутон на вашия контролер
  • Към „Настройки’ > избирам ‘Настройка на системата. “
  • Избирам Настройки на мрежата.
  • Избирам ‘мрежа “ > изберете „Конфигурирайте мрежата. “
  • Към „Настройки на DNS “ и изберете „Автоматично.
  • Рестартирайте вашия Xbox
  • Опитайте Netflix

  Решение 4: Задайте IP адрес на статичен за Smart TV

  Нестабилната връзка между модема / рутера и вашето устройство може също да причини код за грешка в Netflix NW-3-6. Можете да опитате да нулирате IP адреса до статичен, за да разрешите проблема, като използвате тези прости стъпки.

  • Към „Настройки,’ тогава ‘Мрежа “ тогава ‘Състояние на мрежата. “
  • Копирайте или запазете снимка на ‘IP адрес,’Подмрежа “ и „Gateway.
  • Сега се върнете към „Мрежа “.
  • Отидете на „Задайте мрежа ръчно.“
  • Въведете информацията, която сте копирали или снимали

  За DNS, вход ‘Обществен DNS сървър на Google 8.8.8.8 ‘ и опитайте да използвате Netflix

  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map