Как да получите VPN


Как да получите VPN

10 април 2020 г.


Имате три възможности, когато става въпрос за това как да получите VPN
1. Безплатни VPN мрежи
2. Платени VPN
3. Самостоятелно хоствани VPN
Прочетете, за да разберете кой е подходящ за вас.

Как да получите VPN

Вероятно сте запознати с виртуалните частни мрежи (VPN) и как те могат да подобрят вашата сигурност и поверителност, докато сърфирате в Интернет.

Това, за което може да се объркате, е как можете да получите ръце на един. Но не се притеснявайте – тъй като ние ви покрихме!

По-долу ще научите за основите на VPN мрежите, както и за различните налични опции за това как да получите VPN и да работите на устройството си. Да започваме:

Какво е VPN и защо се нуждаете??

Казано по-точно, VPN е инструмент, който добавя допълнителен слой защита на вашите онлайн дейности, като прикрива вашия IP адрес и осигурява целия ви трафик.

Възможностите за криптиране и IP маскиране на VPN позволяват на потребителите да правят различни неща, които включват, но не се ограничават до:

Бъдете сигурни в обществен Wi-Fi

Общественият Wi-Fi е почти навсякъде днес – от библиотеки и кафенета до летища и търговски центрове. Но знаете ли, че тези мрежи са по своята същност опасни? Тъй като им липсва адекватна сигурност, хакерите наблизо могат да улавят незащитен трафик и да откраднат вашата информация. Когато използвате VPN, всичките ви данни минават през криптиран тунел – това го прави близо до невъзможно прихващане.

Частно сърфиране

Всичко, което правите онлайн, се следи от заинтересовани трети страни като доставчици на интернет услуги (ISP) и рекламодатели. Ако не искате някой да знае какво правите в Интернет, VPN е най-добрият ви залог. Той ще прикрие действителната ви идентичност и местоположение, така че дейностите ви за сърфиране да не могат да бъдат свързани с вас.

Безплатен достъп до Интернет

Цензурирани ли са определени уебсайтове и услуги във вашата страна? Не можете да предавате вашето предпочитано съдържание поради гео ограничения? VPN е чудесен начин за използване на Интернет без ограничения! С глобална мрежа от сървъри на ваше разположение можете да промените вашето виртуално местоположение във всяка страна и да получите достъп до всичко, което искате с лекота.

Как да получите VPN?

А сега, върнете се към въпроса, който се намира, „Как да получите VPN?“ Имате три основни опции за избор. Докато два от тях са сравнително прости, другият е сложен и подходящ за онези, които са в известна степен технологични:

1. Самостоятелно хоствани VPN

Конфигурирането на собствен VPN у дома или офиса е най-взискателният технически вариант. Това каза, ако имате някакво техническо ноу-хау под колана си и сте готови да следвате ръководства за практически инструкции, най-вероятно можете да го изтеглите.

самостоятелно домакин vpn

Не винаги ще ви спести много пари, но ви позволява да имате някакъв контрол върху определени части от настройките на VPN. Но също така трябва да имате предвид, че ако правите VPN сървър неправилно, можете да рискувате да изложите повече информация.

Не само това, но и вие няма да можете да постигнете предимствата на VPN, като заобикаляне на цензурата, например. Поради тези причини трябва да изградите своя VPN само ако разполагате с инструменти и набор от умения за това.

Професионалисти

Вие отговаряте по отношение на VPN процеса и вашите данни
Достъпно решение за отдалечен достъп за малки фирми

Против

Невъзможност за отключване на съдържание от цял ​​свят
Няма споделени IP адреси
Повече караница при конфигуриране на VPN на нови устройства

2. Безплатни VPN

На пазара има множество безплатни VPN услуги и хората често се примамват към тях, мислейки си: „Защо да плащаш за VPN, когато можеш да използваш такава безплатно?“ Е, безплатните VPN мрежи може да струват нищо по отношение на парите – но все пак трябва да плащате по отношение на вашата поверителност и сигурност.

безплатно vpn

Пускането на VPN изисква значителна инвестиция и тези пари се получават от показване на реклами, кражба на честотна лента или продажба на вашите данни. Вие също трябва да вземете предвид ограниченията, които идват с тяхната употреба – липса на задължителни функции, шепа места на сървъра и слабо криптиране и т.н..

Всъщност за някои дори е установено, че са заразени със злонамерен софтуер! Използването на безплатен VPN е добре, стига да търсите достъп до блокирани сайтове. Трябва обаче да се избягвате от тези услуги за всичко друго.

Професионалисти

Безплатно за използване

Против

Регистрация и продажба на данни
Твърде много реклами
Сървъри, притежавани от трети страни
Лоша скорост и сигурност
Склонни към DNS, WebRTC и други течове

3. Платени VPN

Ако искате да се насладите на всички предимства, които един VPN носи на масата, по-добре да се придържате към пълноценни платени VPN услуги. Наистина това ще ви струва няколко долара всеки месец, но поне ще получите това, което плащате!

Опциите с най-висока оценка са доказали политики без регистрация, което означава, че вашите онлайн дейности остават частни, каквито трябва да бъдат. Не по-малко от 256-битово криптиране на AES се използва за защита на личните ви данни от любопитни очи, а поддръжката на клиентите е достъпна денонощно..

Платен vpn

Основните функции като превключвател за убийство, разделно тунелиране, както и защита от течове на DNS и WebRTC, извеждат вашата онлайн защита на следващото ниво. Повечето първокласни VPN мрежи дори са в състояние да работят в Китай и да отключват поточни услуги като Netflix.

Няма ограничения за използване на честотна лента, хиляди сървърни места по целия свят, лесни за използване приложения за всички основни платформи и специализирани сървъри за поточно предаване и споделяне на файлове. Имате и гаранция за връщане на пари в случай, че не сте доволни от услугата.

Професионалисти

Не се съхраняват дневници
Без реклами
Собствени сървъри
Отлична скорост и сигурност
Непропускливи
Поддръжка на клиенти

Против

Не всички от тях са създадени еднакво

Опаковане на нещата

Ако маршрутът „Направи си сам“ („Направи си сам“) не е за теб и безплатен VPN няма да свърши работата, тогава трябва да провериш платена VPN услуга, като PureVPN.

Не само е лесно да настроите и използвате нашата услуга на почти всяко устройство, но и имаме всички функции, които са ви необходими за подобрена онлайн сигурност, поверителност и свобода.

Опитайте нашата безрискова VPN услуга днес и се уверете сами!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map