Как да получите достъп до Reddit, YouTube, Vimeo & Блокирани сайтове в Индонезия

Публикувано: 17 декември 2019 г.

Няколко уебсайтове и услуги са ограничени за достъп в Индонезия. Ето как можете да получите достъп до Reddit, YouTube, Vimeo и други блокирани сайтове в Индонезия с PureVPN.

Много региони са блокирани в региона. Ето защо

Индонезия е една от онези страни, които имат строги закони и разпоредби за всички форми на онлайн съдържание, до което хората му имат достъп. Много услуги и уебсайтове, които правителството на Индонезия счита за неподходящи, са ограничени в страната от регионалните доставчици на интернет услуги.

Как да получите достъп до ограничени услуги в Индонезия?

Отговорът е, VPN. Това е най-сигурният и лесен начин за достъп до всяка ограничена услуга от всяка точка на света, без да нарушава поверителността ви. Важно е да знаете, че има много безплатни VPN услуги, достъпни онлайн, които твърдят, че позволяват достъп до сайтове с ограничен достъп, но не са надеждни. Вместо това те могат да компрометират вашата онлайн безопасност и да ви накарат да станете плячка на киберпрестъпниците.

Това, от което се нуждаете, е премиум VPN, който е оптимизиран за стрийминг и поверителност. Най-добрият VPN за стрийминг, който е рентабилен и надежден, е PureVPN. Тя ви позволява незабавно да промените местоположението си от Индонезия към всеки друг регион по ваш избор и да получите достъп до съдържание, което не е достъпно в региона.

Защо PureVPN?

PureVPN е най-добрият VPN, оптимизиран за стрийминг. Това прави потребителите напълно анонимни онлайн, което им позволява достъп до съдържание без ограничения или ограничения. С повече от 2000 сървъра, разположени по целия свят в 180+ различни градове, PureVPN разполага с най-разширената мрежа от сървъри, която осигурява 99,9% време за работа за всички потребители по света.

Когато се свържете с PureVPN, вашият IP адрес, който скрива текущото ви местоположение, се заменя с нов псевдо IP адрес, присвоен ви от PureVPN. Новият IP адрес може да бъде базиран на всяко място по ваше желание. Ако изберете САЩ, новият ви IP адрес ще бъде базиран в САЩ, което ви позволява да получите достъп до цялото съдържание, което не е достъпно в Индонезия, но е достъпно от САЩ.

Как да получите достъп до Reddit в Индонезия?

Reddit е много популярен форум за социални медии, в който хората могат да коментират теми и да „коментират“ коментари на други полезни потребители. Reddit обаче е прословут за, рядко, но присъстващо, голота и друго неподходящо съдържание.

Индонезийското правителство е избрало да задържи Reddit недостъпно за местните граждани. Въпреки това, с премия VPN за поточно предаване като PureVPN, можете да получите достъп до Reddit само с няколко кликвания. Ето как можете да направите това.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Вземете PureVPN за вашето устройство.
 • Стартирайте приложението PureVPN и влезте с вашето потребителско име и парола.
 • Изберете САЩ от списъка на наличните държави и натиснете Connect.
 • След като сте свързани, посетете Reddit.

Как да получите достъп до YouTube в Индонезия?

Преди няколко години YouTube бе блокиран временно в Индонезия поради противоречиво съдържание, което беше качено в него. Тогава никой нямаше достъп до YouTube. Дори сега има някои региони в Индонезия, където YouTube не работи правилно или често се сблъсква с регионални прекъсвания. Можете обаче да избегнете всички регионални ограничения и да получите достъп до YouTube лесно.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с PureVPN и да промените местоположението си от Индонезия в САЩ. След като сте свързани, вие ще имате достъп до YouTube, както и до многото му тайни функции, като YouTube Music.

Ето как можете да направите това с PureVPN само с няколко кликвания.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Вземете PureVPN за вашето поточно устройство
 • Влезте с вашето PureVPN потребителско име и парола
 • Изберете САЩ като предпочитано място.
 • Свържете и получите достъп до YouTube на вашето стрийминг устройство.

Как да получите достъп до Vimeo в Индонезия?

Vimeo е блокиран в Индонезия от доста месеци. Индонезийските онлайн регулаторни органи заявиха, че съдържанието във Vimeo съдържа голота, сексуални материали и друго неподходящо съдържание и решиха да го блокират в региона.

Този ход на индонезийското правителство създаде много проблеми на хората. Vimeo е най-високо оценена услуга за безплатен видео стрийминг, на която хиляди хора разчитат за уроци, презентации и друго информативно съдържание.

Ако се сблъскате с подобни проблеми поради преобладаващата забрана за видео в Индонезия, можете да използвате PureVPN за незабавен достъп до нея. Ето как можете да направите това.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Вземете PureVPN за вашето поточно устройство
 • Влезте с вашето потребителско име и парола
 • Потърсете САЩ в списъка на наличните държави и се свържете
 • След като свържете, влезте в Vimeo и започнете стрийминг.

Как да получите достъп до други блокирани услуги в Индонезия?

Освен споменатите по-горе услуги, има безброй други уебсайтове и услуги, които са блокирани в Индонезия. Поради различни причини, цитирани за всяко блокиране на уебсайт, има огромна част от интернет, която остава недостъпна в Индонезия.

Ако има уебсайт или услуга, до които искате да получите достъп, но не сте в състояние поради забраните и ограниченията, въведени от правителството на Индонезия, можете да избягате от всички забрани и да получите достъп до желаното от вас съдържание и услуги само с няколко кликвания.

Ето как можете да направите това само с няколко кликвания.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Изтеглете PureVPN за вашето поточно устройство
 • Стартирайте приложението PureVPN на вашето стрийминг устройство
 • Изберете САЩ от списъка на наличните държави и се свържете
 • Веднъж свързан, посетете ограничения уебсайт, до който не сте имали достъп до преди

Заключителен свят

PureVPN не е само инструмент, който ви дава достъп до ограничени услуги и уебсайтове, но е и пълен комплект за защита на киберсигурността, който ще ви държи в безопасност онлайн по всяко време. Той ви предоставя пълна анонимност онлайн, което ви позволява да сте в безопасност от всички киберпрестъпления като хакване, кражба на цифрова идентичност и откуп.

В днешните времена, когато киберпрестъпността е непрекъснато висока, е изключително важно да пазите вашата онлайн репутация и да пазите вашите данни и устройства от злонамерени лица, които искат да ви откраднат данните и да ги използват за лоши средства, против вашата воля и интереси.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me