Как да получите достъп до KuGou Music извън Китай

Публикувано: 17 февруари 2019 г.

KuGou е популярно китайско приложение за стрийминг и изтегляне на музика с най-пълната библиотека от аудио съдържание. За да получите достъп до него извън Китай, ще трябва да следвате тези четири прости стъпки по-долу:

 1. Вземете PureVPN акаунт.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN за вашето устройство.
 3. Изберете Китай като предпочитано от вас място за сървър.
 4. Отидете в KuGou и започнете да предавате любимите си мелодии!

С повече от 450 милиона активни потребители на месец, KuGou е една от най-големите услуги за стрийминг на музика в света. Притежавана от музика Tencent, това е и най-голямата онлайн музикална платформа в Китай, притежаваща пазарен дял от 28 процента.

KuGou предлага богата музикална библиотека, която можете да предавате или изтегляте БЕЗПЛАТНО. Той разполага с търсачка за улесняване на откриването на музика и позволява на потребителите да коментират, да следват изпълнители, да печелят монети от песни и да създават плейлисти.

За съжаление, KuGou е достъпен само за тези, които живеят в континентален Китай. Няма да можете да го използвате отвсякъде, освен ако не се свързвате от китайски IP адрес – и тук виртуалната частна мрежа може да ви помогне!

Но преди да стигнем до това, нека да обсъдим защо KuGou не е наличен извън Китай:

Защо KuGou не работи в САЩ?

Няма да срещнете проблеми при достъпа до уебсайта на KuGou, независимо къде се намирате. В момента, в който се опитате да възпроизведете песен, ще получите грешка, според която услугата не е налична във вашата страна.

Защо обаче това се случва? Поради споразуменията за авторски права KuGou използва технологията за блокиране на географски цели, за да ограничи съдържанието си до слушателите в Китай. Това означава, че няма да можете да предавате музика на KuGou, ако сте от САЩ или друга държава.

Как да получите достъп до KuGou извън Китай?

Така че може би се питате: „Как да накарате KuGou да работи извън Китай?“ Е, това не е ракетна наука.

За да получите достъп до него отвсякъде, ще ви трябва VPN, за да получите китайски IP адрес и да заобиколите тези блокади.

Като измамите KuGou да смята, че се намирате в Китай, вие получавате право да предавате аудио съдържание на него.

VPN е чудесен начин да защитите личните си данни, но също така се оказва полезен за сърфиране в Интернет без ограничения!

Просто следвайте тези лесни стъпки, за да деблокирате KuGou от чужбина:

 • Абонирайте се за PureVPN.
 • Изтеглете и инсталирайте PureVPN за вашето устройство.
 • Отворете приложението / клиента и влезте с вашите идентификационни данни.
 • Изберете Китай като ваше желано местоположение на сървъра.
 • Поток KuGou без никакви препятствия!

Как да отблокирате KuGou на iPhone?

Ако искате да получите достъп до KuGou на вашия iPhone, трябва да инсталирате тяхното специално приложение, достъпно в App Store. Въпреки това, тъй като той няма да бъде наличен във вашата страна, е важно да промените региона си на App Store на Китай.

След като направите това, изпълнете следните прости стъпки, за да отблокирате KuGou на iPhone:

 • Изтеглете приложението KuGou iPhone.
 • Влезте в PureVPN с вашето потребителско име и парола.
 • Свържете се със сървър в Китай.
 • Стартирайте KuGou и слушайте далеч!

Как да отблокирате KuGou на Android?

Ако искате да получите достъп до KuGou на устройството си с Android, услугата за стрийминг на музика има специално приложение, достъпно в Play Store. Но за да го инсталирате от вашата страна, ще трябва да промените региона си на Play Store в Китай.

След като направите това, изпълнете следните прости стъпки, за да отблокирате KuGou за Android:

 • Изтеглете приложението KuGou Android.
 • Влезте в PureVPN с вашето потребителско име и парола.
 • Свържете се със сървър в Китай.
 • Стартирайте KuGou и слушайте далеч!

Достъп до други приложения за китайска музика за стрийминг с PureVPN!

Не можете да намерите музиката, която искате в KuGou? Няма проблем! Има множество други услуги за стрийминг на китайска музика, като QQ Music, Baidu и Xiami Music. Използвайки PureVPN на вашето устройство, можете да промените виртуалното си местоположение в Китай и да получите достъп до тях.

Ние можем да се похвалим с непрекъснато нарастваща мрежа от повече от 2000 VPN сървъри и 300 000 IP в над 140 страни по целия свят, включително Китай. Освен това винаги ще изпитвате най-бързите скорости, тъй като ние предлагаме стотици специализирани поточни сървъри.

След свързване към нашата услуга, целият ви трафик се защитава с помощта на най-добрите алгоритми за криптиране. Това прави близо до невъзможно за трети страни като интернет доставчици, хакери и правителства да знаят какво правите онлайн.

PureVPN предлага лесни за използване приложения за всички основни десктоп и мобилни платформи, които пакетират задължително функции като превключвател за Internet убийство, разлято тунелиране, както и IPv6, DNS и WebRTC защита от теч.

Нещо повече, всички наши планове са обхванати от щедра 31-дневна политика за възстановяване. Това ви дава възможност да изпробвате PureVPN за достъп до KuGou и други китайски услуги за стрийминг на музика, напълно безрискови.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me