Как да коригираме Hulu PlayBack Failure

Грешките при неуспешно възпроизвеждане на Hulu са гадни, повтарящи се и е трудно да се разберат. В някои случаи Hulu ви изпраща съобщение за грешка, което улеснява интерпретацията на проблема. Останалото време, което получавате, е просто съобщение за неуспех при възпроизвеждане, което е най-малко полезно. Не е специфично за всяко устройство, но потребителите на Hulu, които използват стрийминг устройства като Roku и Amazon Fire TV и конзоли като Xbox и Playstation, са по-предразположени към него. Ако и вие срещате същия проблем, прочетете за неговите вероятни причини и няколко прости трика за отстраняването му.

Hulu е всичко забавно и игри, докато не попаднете на неочакван код за грешка, който не ви позволява да стриймирате. Въпреки че подобни проблеми са често срещано явление при почти всички основни онлайн стрийминг услуги, потребителите на Hulu трябва да положат малко допълнителни усилия за разрешаването им поради неясни инструкции на екрана и липса на налична онлайн информация. Един такъв пример е скандалната грешка в Hulu PlayBack Failure, която често идва без конкретен код за грешка, за да ви помогне да стесните проблема.

Какво причинява неуспех на Hulu PlayBack?

Грешките при неуспешно възпроизвеждане на Hulu се появяват най-вече поради затруднена комуникация между приложението на вашето устройство и сървърите на Hulu. Проблемът може да се крие навсякъде между вашето устройство, софтуер или домашна мрежа и има няколко решения, които можете да опитате да го поправите.

Обаче понякога грешката е причинена от смущения в самата услуга на Hulu. След като проверите всичко от вашия край и все още не можете да се отървете от грешката, докладвайте въпроса на клиентите на Hulu. Освен това можете бързо да проверите официалните канали на социалните медии на Hulu за актуализация. Услугата не е непозната за внезапни прекъсвания на услугата, но проблемът обикновено се решава за минути.

Как да коригираме Hulu PlayBack Failure

Ако проблемът е в края ви, ето няколко решения, които можете да приложите, за да го разрешите лесно. Ние сме изложили всичко с прости думи, за да го направим разбираемо за всички. В повечето случаи тази грешка е причинена за проблеми със свързаността с интернет, така че нека започнем оттам.

Решение 1: Проверете интернет връзката си за проблеми

Изпълнете скоростна скорост:

Освен, че заекването на видеоклипове, лошата интернет връзка може също да доведе до неуспех при възпроизвеждане на Hulu. Hulu препоръчва стабилна скорост от 3 Mbps за редовен стрийминг и 8 Mbps за телевизия на живо, така че стартирайте вашия интернет чрез скорост, за да видите дали съответства на това. Ако установите, че вашият интернет е малко бавен, опитайте да предавате поточно съдържание с ниско качество. Изключването на други устройства от мрежата може също да накара Hulu да работи. Ако обаче установите, че вашата интернет връзка е изоставаща изоставаща, това може да е още един случай на пропускане на ISP. Ако това е така при вас, тогава надеждна VPN услуга като PureVPN може лесно да свърши работа за вас.

Цикъл на захранване на вашето поточно устройство и мрежово оборудване:

Изключете напълно захранващото устройство, изчакайте една минута и след това го включете отново. Сега повторете същия процес с вашия рутер или модем, за да проверите дали грешката е изчезнала. Ако тя все още стои, можете да опитате да превключите към кабелна връзка, ако използвате Wi-Fi, за да видите дали това помага.

Промяна на настройките на DNS на рутера:

Някои рутери имат функция по подразбиране, която позволява на потребителите да дават приоритет на трафика, идващ от конкретно устройство. Можете да го използвате и да настроите устройството, което използвате, за да предава Hulu по приоритет, като промените настройките на DNS във вашия Wi-Fi рутер.

Решение 2: Изчистване на кеша на Hulu

Изчистването на паметта и кеша прави устройството много по-гладко, особено когато става въпрос за онлайн стрийминг, където се изразходва толкова голямо количество честотна лента. В резултат на това може всъщност да направи трика и да върне Hulu в режим на поточно предаване. Можете да следвате това официално ръководство и да научите как да изчистите кеш от съответното устройство.

Решение 3: Проверете приложението Hulu за актуализация

Ако използвате по-стара версия на приложението, Hulu PlayBack Failure би трябвало да бъде най-малкото от притесненията ви, когато станете предразположени към дузина повече грешки, свързани с потока, като Hulu Error 3 и 5. Спестете си неприятностите. Отидете в съответния магазин за приложения, намерете Hulu и вижте актуализация до по-нова версия, ако видите такава на разположение. Дори ако това не води до грешка, можете също да опитате да инсталирате приложението в краен случай.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me