Как да коригираме Hotstar VPN открита грешка


Как да коригираме Hotstar VPN открита грешка

Публикувано: Ноември 2, 2019


Ако бъдете помолени да изключите прокси услугата, това означава, че трябва да включите VPN. Осигурете PureVPN само на $ 0,99 и заобикаляйте лесно откритата грешка на Hotstar VPN.

IMG

Всеки индийски интернет потребител знае за местната популярна стрийминг услуга Hotstar. Тя позволява на потребителите да наваксат любимите си сапуни, риалити шоута и дори хинди и други филми на една платформа.

Като цяло Hotstar елиминира необходимостта от търсене на онлайн съдържание на различни платформи, което е доста удобство. Единственият недостатък на услугата е нейната недостъпност извън Индия.

Hotstar VPN обаче може да ви помогне да заобиколите „проблема с недостъпност“. Въпреки това, не всеки VPN е в състояние да си свърши работата, без да бъде хванат от любопитни очи на стрийминг услугата.

Защо приложението Hotstar дава грешка при откриване на прокси или VPN?

Ако използвате VPN и получавате следната грешка,

„Изглежда използвате блокирано или прокси. Моля, изключете тези услуги и опитайте отново. Ако продължите да виждате това след изключване на проксито, моля … ”

Това означава, че изобщо не използвате правилната услуга. В крайна сметка Hotstar е в състояние да блокира услугата лесно и по този начин блокира достъпа ви до любимите ви предавания, дори ако сте абонат.

Грешката „Открит VPN“ грешка не се ограничава до безплатни VPN услуги. Всъщност може да се натъкнете на грешката, дори ако използвате платена услуга.

Като се има предвид, че не цената на услугата е важна, а функцията и функционалността. Например, ако на услугата липсва добър IP пул, тя няма да може да заобиколи грешката.

Следователно, за да коригирате откритата грешка в Hotstar VPN, ще ви е необходим VPN, който предлага

 • Добра функционалност, когато става въпрос за заобикаляне на подобни блокади.
 • Голям обем сървъри и IP адреси, така че черният списък с IP няма да навреди на услугите на VPN.
 • Неограничена честотна лента, така че да можете да предавате поточно през целия ден.

Как Hotstar открива VPN?

В наши дни откриването на всяка услуга, свързваща се с мрежа или друга услуга, не е толкова трудно. В крайна сметка, най-бързият начин за проследяване на услугата е чрез нейния IP адрес.

Практиките за откриване на IP се превръщат в норма сред онлайн услугите, по-специално стрийминг услугите, които са обвързани с регионални политики за ограничаване на излъчването като Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer и т.н..

Hotstar също използва същата практика за откриване на VPN услуги или VPN IP адреси, за да го изчерпи и да забрани на нежеланите потребители да имат достъп до съдържанието.

Така че, дори ако използвате прокси услуга, за да заобиколите механизма за откриване на IP на Hotstar, няма да можете да го направите, освен ако услугата не опакова по-добра скрит функционалност.

Fix Hotstar VPN открита грешка с PureVPN

Няма да е нужно да се притеснявате за открита грешка в Hotstar VPN, когато имате PureVPN на устройството си.

PureVPN ви предоставя максимална възможност да заобиколите ограниченията на съдържанието, наложени от Hotstar и дори неговия механизъм за откриване на IP с голяма лекота.

Добрата новина за вас е, че това не е само Hotstar, но десетки други популярни услуги също са достъпни с PureVPN.

Получавате достъп до 300 000+ IP адреса, което означава, че не е нужно да се притеснявате за IP черни списъци или забрана за VPN.

Освен това, с десетки VPN сървъри в Индия, сте гарантирали безпроблемна връзка, както и скорости през целия ден.

Така че, ако искате да поправите откритата грешка на Hotstar VPN и бърз достъп до услугата и нейната огромна библиотека със съдържание, трябва да вземете предвид следните стъпки:

 • Вземете VPN връзка: Отидете на страницата за поръчка и се абонирайте за желания от вас PureVPN план.
 • Изтеглете и инсталирайте: След като абонаментът приключи, отидете на страницата за изтегляне и изтеглете и инсталирайте приложението.
 • Свързване с местоположение на сървъра: Отидете в режим на поточно предаване и се свържете към индийския VPN сървър.
 • Настройте се на услугата: Отидете на уебсайта или приложението Hotstar на любимото си устройство и се насладете на него извън Индия.

Фиксирана Hotstar VPN открита грешка & Насладете се на неограничено индийско съдържание

Ако сте фен на услугата за стрийминг, ще се радвате да имате PureVPN на вашето устройство. След като имате достъп до услугата, можете да се насладите не само на индийското съдържание, но и на всички други предавания и филми по целия свят.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map