Как да изтриете Pokémon Go акаунта за постоянно

8.7.19

Пикачу, избирам те! Това със сигурност връща бараба спомени!

За да запази тези заветни, детски спомени за следващите векове, Niantic разработи най-популярната мобилна игра, Pokémon Go! Сигурно сте го играли с вашите приятели, семейство или напълно соло, като самотен вълк. Излишно е да казвам, че може би сте се блъснали в стълб или два, докато го играете.

Той наистина е оказал дълготрайно въздействие в индустрията на Augmented Reality (AR) със своя реалистичен и умопомрачителен геймплей. Но колкото и да е изумителна тази AR игра, не можете да пренебрегнете факта, че тя идва с цена, която не всеки потребител може да си позволи. И, цената е, ВАШАТА ЛИЧНОСТ!

Ако сте потребител, съобразен с поверителността, може би сте се опитали да изтриете приложението от устройството си. Премахването му от устройството не би ви помогнало, освен че ще ви държи далеч от смъртни опасности. Единственият начин да предпазите данните си от погрешни ръце е като научите как да изтриете акаунта или профила на Pokémon Go завинаги.

Прочетете, за да научите повече за пълния урок за изтриването на акаунта и допълнителните мерки за защита на вашата поверителност.

IMG

Профил на Pokemon Go: Защо трябва да го изтриете?

Поверителността е не само гореща тема на века, но и истинска грижа за милиарди хора, свързани с цифровото пространство. А Pokémon Go е просто още един зъб в зъбното колело, който ескалира притесненията на друго ниво.

Като за начало, предимствата на вашите данни не може да е само компанията. Има и разработчици на трети страни, участващи в създаването на фалшиви Pokémon Go приложения, които да примамват неподозиращи потребители.

На второ място и по-важното е, че има проблемните политики за събиране на данни, разработени от компанията.

Например, местоположението ви на GPS и камерата не са единствените компоненти, до които компанията има достъп. Ето информацията, която компанията запазва, когато се съгласявате да приемате техните правила при регистрация:

 1. Той събира и съхранява вашето име, дата на раждане, имейл на имейл от Google, идентификационен номер на имейл във Facebook и вашия идентификационен номер на Pokémon Trainer Club. Ако създавате акаунта от името на непълнолетно дете, ще трябва да предоставите на компанията допълнителна информация като първата и последната цифра на вашия социалноосигурителен номер.
 2. Програмистът си запазва правата да използва бисквитки и подобни технологии за проследяване, за да следи поведението ви по време на игра, което включва не само вашия геймплей или поведение, но и съобщенията, които изпращате на приятелите си. Добавената информация, която събира, включва вашия IP, OS версия и тип браузър. Освен разработчика на игри, други компании на трети страни също могат да запазват бисквитки на вашето устройство.

Как може да се компрометира личната ви информация за идентификатор (PII)?

При голям обем от потребителски данни, като седнала патица, няма начин киберпрестъпниците – включително и опортюнисти – да го оставят недокоснат.

 • За начало хакерите вече умеят да нарушават проследяващите местоположението на устройството, за да определят действителното местоположение на всеки потребител.
 • Второ, играта непрекъснато използва камерата, за да достави AR играта. В резултат на това механизмът има потенциална възможност да записва видеото на потребителите, което всеки прословут киберпрестъпник би могъл да хакне с лекота.
 • Освен това предприемачът и компанията имат пълните права да използват информацията, както сметнат за добре. Например, в случай на сливане или придобиване, компанията вероятно ще предаде съкровищницата на данни, без да залага око..
 • Съществува и потенциален риск от атаки на разпределено отказано обслужване (DDoS). Всъщност центърът за данни на платформата за игри в миналото е бил DDoSed от две известни хакерски групи. Една група дори заяви, че са го нападнали, за да покажат слабата сигурност на сървърите и ще го направят отново, ако уязвимостта не е фиксирана.

Как да изтриете Покемон Go профила за постоянно

При толкова много залог няма да ви остава друг избор, освен да изтриете профила на Pokémon Go и да предотвратите злоупотребата с вашите данни от киберпрестъпници..

Изтриването на потребителския профил и акаунта на Pokémon Go не е толкова лесно, колкото бихте очаквали от други услуги, т.е. няма бутон за „изтриване на акаунт“. За да премахнете акаунта, ще трябва да попълните формуляра за заявка за изтриване, който е достъпен на официалния уебсайт за поддръжка.

След като попълните и изпратите формата, обработката ще отнеме няколко седмици. След одобрението всичките ви данни ще бъдат премахнати за постоянно. В резултат на това ще ви трябва нов идентификационен номер, ако искате да играете отново играта в бъдеще.

Ръководство стъпка по стъпка

 1. Отидете на Уебсайт за поддръжка на Pokémon Go като щракнете върху това връзка.
 2. как да изтриете Pokémon Go акаунт стъпка 1

 3. Въведете своето имейл адрес и потребителско име във формуляра за заявка.
 4. как да изтриете Pokémon Go акаунт стъпка 2

 5. Изберете Изтрий моя акаунт в Pokémon Go: Тип на издаване падащо меню.
 6. как да изтриете Pokémon Go акаунт стъпка 3

 7. Напиши причини за закриване на акаунта.
 8. как да изтриете Pokémon Go акаунт стъпка 4

 9. Влез в Captcha след това щракнете върху Изпращане до изтрийте профила за постоянно.
 10. как да изтриете Pokémon Go акаунт стъпка 5

Отидете отвъд, за да защитите вашата поверителност

Тъй като поверителността е и винаги ще бъде основната грижа за подобни драстични стъпки, изтриването на едно приложение няма да спре натрапници или киберпрестъпници по този въпрос. Винаги се препоръчва да предприемете допълнителни необходими мерки за защита на вашата поверителност, като например инсталиране на VPN (виртуална частна мрежа).

PureVPN ви въоръжава със силата на военното криптиране и абсолютната анонимност. С нашата 256-битова технология за криптиране вие ​​гарантирано получавате максимална защита на данните срещу всеки принуден или неоторизиран достъп. Освен това, с добавените функции за анонимност и функционалности, вие ще бъдете в състояние да поддържате всички видове нарушения на поверителността.

Така че, вземете PureVPN и осигурете вашите данни, както и поверителността си веднъж завинаги!

Искате да възстановите онлайн поверителността си? Може да искате да проверите по-долу ръководства:

не-дневник IMG

PureVPN не е сертифициран без регистрация!

Политиката за без регистрация на PureVPN е утвърдена от един от водещите независим одитор, базиран в САЩ. PureVPN е не само най-бързият, но и проверен доставчик на VPN без регистрация!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me