Как да изтриете Facebook Messenger?

Тук може да има десетки причини, поради които бихте искали да изтриете приложението си за Facebook Messenger.

Забележка: Моля, обърнете внимание, че деинсталирането на Facebook Messenger няма да изтрие вашите съобщения, освен ако не ги изтриете ръчно предварително. Освен това не е възможно да изтриете съобщенията, които сте изпратили от входящата поща на вашия приятел.

Как да изтриете фейсбук месинджър

Как да изтриете Facebook Messenger на Android?

За да изтриете Facebook Messenger от Android, изпълнете следните стъпки:

 1. достъп Facebook Messenger в Google Play Store, като щракнете тук.
 2. Докоснете Деинсталиране.
 3. Докоснете OK, за да потвърдите процеса на деинсталиране.

Как да изтриете Facebook Messenger на iOS?

За да изтриете Facebook Messenger от iOS, изпълнете следните стъпки:

 1. Докоснете и задръжте Facebook Messenger икона.
 2. Чукнете “х” в горния ляв ъгъл на иконата.
 3. Докоснете Изтриване, за да потвърдите процеса на деинсталиране.

Преди да изтриете: Изтеглете историята на вашите Facebook Messenger Chat

Ето как можете да изтеглите Facebook Data:

 1. Достъп до страницата с информация във Facebook, като щракнете тук.
 2. Кликнете "изглед" точно до "Изтеглете вашата информация".
 3. Facebook ви дава възможност да изберете кои данни искате да изтеглите. Можете да изтеглите всички данни, споделени във Facebook, или само месинджър данни. За да изтеглите всички данни, споделени във Facebook, щракнете "Създайте файл". Ако искате да изтеглите само данни от Messenger премахнете отметката от всички квадратчета с изключение на пратеник.
 4. След като го направите, Facebook ще ви изпраща известия, когато вашите данни са готови за изтегляне.

Как да премахнете импортираните контакти от Facebook Messenger?

Не можете да преглеждате или изтривате импортирани контакти на мобилното си устройство и ще трябва да посетите страницата „Управление на импортираните контакти за Messenger“ на компютър.

Просто следвайте тези стъпки, за да премахнете импортираните контакти от приложението:

 1. Влезте във вашия Facebook акаунт от компютър.
 2. Посетете страницата Управление на импортираните контакти за Messenger.
 3. Кликнете Изтриване на всички контакти.

Политика за поверителност на Facebook Messenger

Докато Messenger на Facebook вече е достъпен като специализирано приложение за мобилни устройства, той все още следва същата политика за поверителност като самия Facebook. Докато използвате услугите на Facebook, тази информация се събира от вас:

 • Обща информация за акаунта – Facebook събира вашето име, имейл адрес, телефонен номер, потребителско име, местоположение и парола.
 • Информация за връзка – Информация за връзка – Групите и хората, с които сте свързани, както и всяка информация за контакт, която импортирате, синхронизирате или качвате от личното си устройство.
 • Информация за плащане – Информация за съдържанието – Facebook съхранява информация, свързана със съдържанието, което споделяте и създавате. Това също така съдържа информация за това, което споделяте, заедно с кого споделяте. По същия начин, ако вашият приятел сподели информация за вас, Facebook също ще събере тази информация.
 • звена & Бисквитки – Facebook може да проследи начина, по който взаимодействате с връзките, докато използвате неговите услуги и може да научи за вашите предпочитания чрез използването на бисквитки. Той ще наблюдава и уеб браузъра, операционната система и устройството, което използвате за достъп до услугите на Facebook.

Какви разрешения иска Facebook Messenger?

Ако искате да използвате Facebook месинджър с всичките му функции, трябва да предоставите следните разрешения:

 • Контакт – Ако искате да се обадите на контакти чрез Facebook Messenger или да добавите контакти на Messenger от списъка с контакти на вашия телефон.
 • Камера – Ще трябва да разрешите на приложението да има достъп до вашата камера, за да можете да изпращате снимки директно до приятели чрез Facebook Messenger.
 • микрофон – По същия начин Facebook Messenger ще поиска достъп до вашия микрофон, за да можете да правите гласови разговори с приятели.

Безопасен и личен ли е Facebook Messenger?

Facebook Messenger не е криптиран от край до край по подразбиране, така че подслушвателите или дори Facebook могат да слушат в разговорите ви.

Въпреки това, „таен разговор“ във Facebook Messenger е шифрован от край до край. Това означава, че никой не може да чете съобщенията, освен подателя и получателя!

Въпреки това е важно да бъдете предпазливи, когато става дума за щракване върху връзки / прикачени файлове и съдържание, което споделяте.

Направете повече, за да останете анонимни и частни онлайн!

Ако се чудите какво можете да направите, за да подобрите поверителността и анонимността си онлайн, ето няколко начина:

1. Използвайте PureVPN – Въпреки че можете да намалите количеството данни, които Google и Facebook събират върху вас, това все още не спира вашия интернет доставчик да следи какво правите в интернет и да го споделя с тези много корпорации и правителството , За да направите онлайн дейностите си наистина частни, използването на VPN като PureVPN е от съществено значение.

2. Ограничете разрешенията за приложения – Чрез периодична проверка и ограничаване на разрешенията за приложения на вашето интелигентно устройство можете да се защитите от ненадеждни разработчици на приложения и да спечелите повече контрол върху поверителността си в Интернет.

3. Инсталирайте разширение и търсачка, фокусирано върху поверителността – HTTPS Навсякъде ще гарантира, че комуникацията между вас и сайтовете винаги е криптирана, докато DuckDuckGo пази вашите търсения в мрежата в тайна и не показва насочени реклами.

Искате да възстановите онлайн поверителността си? Може да искате да проверите по-долу ръководства:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me