Как да използвате iOS VPN Connect при поискване или винаги на vpn iphone на вашия iPhone или iPad?

Вземете най-доброто от двата свята с iOS VPN on Demand. На вашето iOS устройство едновременно насочвайте интернет трафика през шифрования VPN тунел и вашия интернет доставчик. Максимизирайте истинския потенциал и използвайте VPN услугата максимално.

Сигурно маршрутизирайте интернет трафика си през VPN и вашия интернет доставчик едновременно.

Съдържание

Какво означава свързване по поръчка?

VPN при поискване или постоянно включен VPN в Apple ios iphone или ipad устройство е гениална функция / услуга за iOS устройства. Технологията гарантира, че вашият интернет трафик протича едновременно през VPN мрежата и вашата ISP мрежа. В този случай VPN се установява автоматично, когато предварително зададете уебсайтове, които трябва да се отворят с VPN услуга, свързана на вашия Apple ios iphone или ipad устройство чрез постоянно включен VPN.

Как да накарам моя iPhone да се свърже автоматично с VPN?

Например, ако искате да получите достъп до банковите си данни чрез защитена VPN връзка ios iphone, можете да се уверите, че се свързвате, като добавите адреса (адресите) на уебсайта. Всеки път, когато отворите браузъра си и въведете банковия уеб адрес, функционалността за винаги свързване на постоянно включен VPN или при поискване VPN профил на профила ще открие вашата заявка за интернет и ще активира винаги VPN iphone или винаги на ябълка ipad VPN връзка, така че можете безопасно да продължите със своите онлайн дейности.

Как автоматично да свържа отново VPN?

Този метод работи за всеки уебсайт, който изброявате в vpn пряк път ios като винаги, On Demand VPN профил в iphone опция. PureVPN свързването на VPN при поискване подобрява спазването, като намалява всички шансове за кражби на данни и изтичане на данни. Безпроблемната и без фрикция функционалност добавя удобство към ежедневния ви живот в Интернет, без да се налага да използвате мрежовия профил на VPN винаги всеки път физически.

Защо имате нужда от VPN при поискване?

Просто казано, конфигурацията VPN On Demand добавя удобство към вашия интернет живот. Функцията подобрява ефективността и осигурява безупречна сигурност в случай, че забравите да включите VPN. Конфигурацията VPN On Demand особено е полезна, когато:

• Имате отдалечена работна сила: Отдалечената работна сила означава, че имате служители или работници на свободна практика, които може да работят от различни географски места. Гарантирането на техните онлайн дейности е сигурно и предоставянето им на сигурен достъп всеки път може да бъде предизвикателство. VPN On Demand избягва това неудобство.

• Поддържате политика на BYOD: Ако сте една от тези организации, които носят собствена култура на устройството, уверете се, че това може да намали разходите ви за инфраструктура, но определено увеличава рисковете за сигурността. Причината е, че не сте сигурни в устройствата, които служителите имат, тъй като софтуерът им може да е остарял. VPN приложение по заявка гарантира, че вашата онлайн връзка е защитена, дори ако се свързвате с незащитени Wi-Fi мрежи.

• Вашите служители пътуват до клиентски места: Бизнесът е бизнес, тъй като изисква да отидете в други части на света. Докато вашите служители пътуват до местоположения на клиенти, те ще се нуждаят от достъп до вашата частна бизнес мрежа. VPN по поръчка гарантира, че сте свързани с личната мрежа на вашите организации, независимо от географското ви местоположение и регионалните ограничения на уебсайта. Вие също така сте в безопасност на обществени Wi-Fi горещи точки като летища, хотели, кафенета и много други.

• Искате сигурна комуникация и сърфиране: Без съмнение уебсайтовете все повече се надграждат до HTTPS (частично защитени); обаче има много други, които все още разчитат на HTTP (необезпечена връзка). Незащитената Wi-Fi връзка потенциално може да изложи чувствителни данни, като пароли и детайли за бизнеса. Връзката с приложението VPN On Demand на PureVPN (напълно защитена) ви предпазва от кибератаки и крадци на данни..

Ако сте средностатистически потребител в Интернет, който е най-вече вкъщи и използвате собствената си защитена Wi-Fi връзка, VPN при поискване може да не ви е необходим. Това е така, защото най-вероятно сте единственият човек, който използва защитената си Wi-Fi мрежа, така че не е нужно да се притеснявате много от хакерите да откраднат информацията ви.

В същото време не ви боли да използвате допълнителния слой сигурност, който ви е необходим в днешното модерно време, където кибератаките и нарушенията на данни са често срещани. Киберпрестъпниците са известни с това, че са безмилостни и намират подвизи, освен ако нямате криптиране, което ви подкрепя.

PureVPN iOS VPN при поискване

Като цяло, целта на VPN On Demand е да поддържате връзка с интернет по сигурна линия, доколкото е възможно, когато сте на открито и където ще попаднете на обществени Wi-Fi горещи точки, които са известни с това, че са място за размножаване за хакери и подобни.

Ако сте индивид, който пътува много и се свързва с обществени Wi-Fi горещи точки, тогава VPN On Demand е само функцията, от която трябва да се възползвате, защото ви осигурява поверителност в интернет, онлайн сигурност и насърчава спокойствието.

Как да използвате тази функция?

Ето как да активирате тази функция

1.От приложението за меню, докоснете Настройки.

ios6 vpn при поискване

2. Докоснете „VPN по заявка“

iphone vpn

3.Добавете желаните URL адреси и докоснете „Готово“

wifi при поискване

4.Отворете браузъра си

ios vpn

5. Въведете вашия URL адрес, ще видите PureVPN да се свързва автоматично, преди да се зареди желаният от вас URL адрес.

vpn при поискване

PureVPN WiFi Изключителни функции

икона

Сигурен WiFi

Потребителите на Android могат да се свързват с всеки Wi-Fi с пълно доверие и спокойствие

икона

Разделяне на тунели

Получете свободата да разпространявате вашия интернет трафик по ваше желание между PureVPN и вашия интернет доставчик

икона

VPN гореща точка

Преобразувайте вашето Windows устройство в гореща точка, за да защитите всички свързани устройства

икона

Конфигурация на рутера

PureVPN е съвместим с широка гама рутери, за да подсигурите вашата домашна или офисна мрежа

икона

Сигурен WiFi

Потребителите на Android могат да се свързват с всеки Wi-Fi с пълно доверие и спокойствие

икона

Разделяне на тунели

Получете свободата да разпространявате вашия интернет трафик по ваше желание между PureVPN и вашия интернет доставчик

икона

VPN гореща точка

Преобразувайте вашето Windows устройство в гореща точка, за да защитите всички свързани устройства

икона

Конфигурация на рутера

PureVPN е съвместим с широка гама рутери, за да подсигурите вашата домашна или офисна мрежа

Научете повече за функциите на PureVPN

  • Разделяне на тунели
  • AES Шифроване
  • Сигурен WiFi
  • Безопасно споделяне на P2P файлове
  • IPv6 защита от теч
  • Превключвател за Интернет
  • DNS защита от теч
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me