Как да инсталирате Kodi на Android устройство и смартфон

Публикувано: 02 юли 2019 г.

Научете как да инсталирате Kodi на Android и да използвате VPN, за да получите правилните добавки в това ръководство. Абонатите на Kodi могат да получат PureVPN за едва $ 0,99 за достъп до няколко добавки и поток повече канали. Предотвратете скуката на блокиране у дома и започнете да предавате най-добрите канали на Kodi.

** Update: По-нова, по-добра версия на нашето приложение Kodi е аут! Поправихме някои грешки & въведе големи подобрения в производителността. Моля, надстройте съществуващото приложение до версия 1.8.0 (ако още не сте го) от тук.**

Kodi не се нуждае от въведение. В крайна сметка това е широко използвано приложение за медийни развлечения по целия свят.

Процесът на инсталиране или настройка на Kodi обаче не е подобен на различни устройства или операционни системи. Например, същият процес на iOS не може да бъде последван, когато става въпрос за операционна система Android.

Тъй като сте тук, за да научите как да инсталирате и използвате Kodi за Android, ние създадохме това лесно ръководство, в което можете да научите точно това.

Но преди да продължите към процеса на инсталиране, няма да ви навреди да отделите няколко минути, за да научите първо защо имате нужда от Kodi и защо трябва да настроите Kodi на вашия Android с VPN.

Защо имате нужда от Kodi за Android?

Тъй като тези решения за медийни развлечения идват десетките днес, това може да ви накара да се чудите защо имате нужда от Kodi, а не от всяка друга услуга.

Знаете ли, че има повече от 10 милиона инсталации на Kodi в Google Play Store? Статистиката ясно показва доминирането на Kodi като водещо развлекателно решение. Статистиката настрана, има някои по-валидни причини, които подкрепят нуждата на Kodi за Android устройства.

Безпроблемно стрийминг опит

Освен с няколко първокласни канала, Kodi ви предлага безплатно решение за стрийминг, което може да задоволи вашите подтиквания за гледане на перфектни отличия. Плейърът е доста прост за навигация и предлага високо качество на потока. Всъщност има определени канали, които осигуряват висока разделителна способност, свръхвисока разделителна способност и 4K стрийминг на резолюция.

Неограничени добавки

Kodi е нищо без своите добавки. Нещо повече, това не е официалният набор от добавки на Kodi, които го правят невероятно, а наличието на стотици други добавки на трети страни. Можете да намерите добавката на Netflix в Kodi, добавка Hulu на Kodi и други популярни добавки като Exodus и Covenant. Всяка добавка има богата галерия от съдържание, която включва филми, телевизионни предавания, спортове на живо и др.

Защо се нуждаете от VPN за Kodi?

Както споменахме по-рано, добавките са това, което превръща Kodi в един от най-популярните и търсени развлекателни центрове. Но какво става, когато изобщо нямате достъп до някои добавки? Или какво ще стане, ако някои добавки не са достъпни, въпреки че сте първокласен потребител на този канал като Hulu или Netflix?

В такива ситуации се нуждаете от VPN за Kodi. Виртуалната частна мрежа (VPN) е единственото последно средство, към което можете да се обърнете, когато става въпрос за достъп до ограничените добавки на Kodi. Тези добавки не са ограничени от самия Kodi, а от доставчиците на канали.

Поради проблеми с авторските права услугите на някои канали като Hulu са ограничени до страната, която има лиценз за показване на конкретно съдържание. Например, дори ако имате членство в първокласен канал, нямате достъп до локалното съдържание на този канал, освен ако не сте в тази държава.

За да преодолеете подобни абсурдни ограничения за съдържание, се нуждаете от помощта на виртуална частна мрежа като PureVPN.

Как да настроите Kodi на Android с VPN?

Когато искате да използвате Kodi за Android устройства, ще ви е необходим PureVPN, за да се възползвате максимално от центъра за развлечения. VPN ще ви оборудва с различен IP адрес, като ви позволява да заобиколите цифровите препятствия, които имат някои добавки или канали. Получаването на PureVPN за Kodi е доста лесно. Просто следвайте тези стъпки:

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Изтеглете PureVPN за Android
 • Отворете приложението PureVPN, след като сте инсталирали Kodi за Android
 • Изберете местоположението на сървъра по ваш избор
 • Насладете се на пълен достъп до всички добавки на Kodi
 • Как да използвате Kodi за Android?

  Инсталирайте Kodi на Android

  Няма да се нуждаете от голямо ръководство за това как да изтеглите Kodi на устройство с Android, тъй като процесът е доста лесен.

  1. Регистрирайте се за PureVPN
  2. Изтеглете PureVPN за Android
  3. Отворете приложението PureVPN, след като сте инсталирали Kodi за Android
  4. Изберете местоположението на сървъра по ваш избор
  5. Насладете се на пълен достъп до всички добавки на Kodi

  Просто, нали? Въпреки че процесът на инсталиране е лесен, но за да започнете да гледате любимите си предавания на Kodi, първо трябва да направите следните стъпки:

  Стъпка # 1 – Как да активирате опцията за неизвестен източник

  Тъй като повечето популярни добавки са създадени от разработчици на трети страни, трябва да активирате опцията с неизвестен източник в Kodi, за да накарате добавките и хранилищата да работят

  1. Отидете на Настройки от вашия Kodi (горе вляво)
  2. Сега докоснете Системни настройки
  3. Навигирайте и докоснете Експерт (долу вляво)
  4. Под енергоспестяващ меню, чукнете Добавки
  5. Превключване на на Неизвестни източници
  6. Ако се появи предупредително поле, чукнете да за да потвърдите

  Стъпка # 2 – Как да инсталирате добавки на Kodi на Android устройство

  Сега, когато сте активирали опцията с неизвестен източник, вече можете да изтеглите и инсталирате хранилища на Kodi, както и добавки. Следното ръководство ще ви научи как да инсталирате добавка Kodi на устройството си с Android.

  За да изясним нещата, ние ще използваме XvBMC хранилището и добавката на Covenant, например тук.

  1. Отворете приложението си Kodi и отидете на Настройки
  2. Сега отидете на Файлов мениджър за да продължите
  3. кран Добавяне на източник и ще се появи кутия
  4. кран Нито един и въведете http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. В Въведете име поле, маркирайте репо с всяко име, което искате, като името на репо, XvBMC
  6. кран Добре за да продължите
  7. Върнете се към Меню и докоснете Добавки
  8. Чукнете Инсталатор на пакети икона. Ще го намерите в горния ляв ъгъл
  9. кран Инсталиране от zip файл
  10. Когато се отвори нова кутия, навигирайте и докоснете XvBMC
  11. Докоснете .zip файла и натиснете Добре
  12. След като хранилището е инсталирано, докоснете Инсталиране от хранилище
  13. Чукнете XvBMC репо
  14. Сега отидете на Видео добавки
  15. Чукнете завет добавка
  16. В следващия екран чукнете Инсталирай
  17. Върнете се към Видео добавки меню за достъп до добавката на Съглашението и да се насладите на любимите си предавания

  Така,

  Вече знаете как можете да настроите Kodi на устройството си с Android и да използвате добавките. Време е да затворите вратите, да изключите светлината и да се насладите на нощта, гуляйки, гледайки всички онези предавания, които сте пропуснали.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me