Как да инсталирате Kodi на Amazon Fire Stick и Fire TV


Как да инсталирате Kodi на Amazon Fire Stick и Fire TV

Публикувано: 17 октомври 2019 г.


Обичате да гледате Коди? След това научете как да инсталирате Kodi на Amazon Fire Stick и Fire TV в това ръководство. На всичкото отгоре, вземете PureVPN само за $ 0,99, за да получите достъп до най-добрите добавки на Kodi и да се отървете от скуката у дома.

Amazon Fire Stick е отлична услуга за стрийминг за хора, които винаги са в движение и искат да вземат цялото си забавление всеки път, когато отидат на ново място. В него има разнообразно съдържание като телевизионни предавания, филми и документални филми от различни жанрове. Имате на разположение много, но можете да подправите живота си с безкрайно съдържание, като вземете Kodi на Fire Stick.

За съжаление, Amazon Fire Stick в момента е по-фокусиран върху насочване към потребители в САЩ, които имат акаунт в Amazon Prime. Ако нямате такъв, можете да получите достъп само до основна версия на Amazon Fire Stick, която предлага много малко съдържание.

Междувременно Kodi е страхотен медиен плейър, който има отворен код, който ви позволява да използвате неограничен брой добавки и достъп до неограничено съдържание в приложението на Kodi media player. Тъй като Kodi е приложение на трета страна, то не може да бъде инсталирано на вашия Fire Stick, освен ако не активирате устройството си да позволява изтегляния и инсталиране от неизвестни източници – повече за това по-късно.

Това е, което хората правят напоследък и точно тази статия има за цел да обясни: „Как да използваме Amazon Fire Stick с Kodi“.

Как да получите Amazon акаунт във вашия регион

за жалост, Amazon TV Fire Stick е ограничен само до няколко страни като САЩ, Великобритания, Германия, Австралия и Япония. Извън тези страни не можете да получите достъп до Amazon Prime поради регионални ограничения.

Amazon Fire Stick ограничава достъпа ви въз основа на вашия регион, така че ако се намирате във всеки друг регион, например във Франция, Испания или където и да е другаде в Азия, ще продължите да се сблъсквате с блокиране и липса на услуги. За достъп до услугата извън регионите, споменати по-горе, ще трябва да промените своя IP адрес, а най-добрият начин да направите това е чрез използване на VPN.

Как да инсталирате Kodi на Amazon Fire Stick

Инсталирането на Kodi на Fire Stick е изключително лесно. Ако преди това сте инсталирали приложение на вашия Amazon Fire Stick или Amazon Fire TV, инсталирането на Kodi няма да е проблем за вас. Ако обаче не сте инсталирали някое приложение преди, можете да следвате инструкциите, дадени по-долу и лесно да се движите през процеса на настройка:

Достъп до настройките на устройството

Отворете менюто с настройки на вашия Amazon Fire Stick и кликнете върху Устройство

Активиране на приложения от неизвестни източници

От менюто Device отворете Опции за програмисти. Потърсете опцията, която казва „Приложения от неизвестни източници“ и се уверете, че тя е активирана.

Вземете приложение за изтегляне

Има много страхотни приложения за изтегляне, достъпни за безплатно изтегляне. Можете да изберете един, за който намирате по-добри отзиви и използваемост.

Изтеглете Kodi с помощта на Downloader

След като изтеглите Downloader на вашия Amazon Fire Stick, продължете с инсталирането на Kodi. Стартирайте своя изтеглятел и въведете следния URL адрес за насочване на изтеглящия файл към файла за настройка на Kodi.

Вземете предпочитаните от вас Kodi добавки

Инсталирането на добавки в Kodi е просто. Просто трябва да сте сигурни за правилната добавка, от която се нуждаете. Това е така, защото има хиляди добавки за видео, достъпни за безплатно изтегляне, и всяка от тях предлага разнообразно съдържание. За да научите повече за това как да инсталирате видео добавки, за да гледате Kodi на Fire Stick.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Напоследък Kodi е в центъра на разгорещени дебати между производители и разпространители на съдържание. Мнозина твърдят, че Kodi прави пиратството на съдържанието лесно и затова трябва да бъде забранено. Следователно, много страни са регулирали използването на Kodi в демографските си данни, като често шамарят потребителите на Kodi с огромни глоби.

Това не е единственият недостатък на използването на Kodi без VPN. Повечето добавки на Kodi, достъпни онлайн, са с отворен код. Следователно, автентичността и прозрачността на тези добавки никога не могат да бъдат гарантирани. В миналото за много добавки на Kodi се съобщава, че крадат поверителни потребителски данни без тяхното съгласие или знание.

За да запазите данните си в интернет и да запазите сигурността си от глобите, налагани от вашето правителство за използване на Kodi, използвайте премиум VPN като PureVPN. При свързване вашият истински IP адрес, който съдържа вашата информация за местоположение, се маскира и заменя с нов псевдо IP адрес. Това ви дава нова онлайн идентичност, която ви позволява да избягвате всички ограничения и да получите достъп до любимото си съдържание в Kodi с пълно спокойствие.

Ето как можете да инсталирате PureVPN на Amazon Fire Stick,

 1. Регистрирайте се за PureVPN
 2. Вземете PureVPN за Fire Stick
 3. Инсталирайте, влезте с вашето потребителско име и парола и след това се свържете
 4. Изберете САЩ като предпочитан сървър
 5. Насладете се на услугите на Amazon от цял ​​свят

След като успешно инсталирате PureVPN, ще имате достъп до всички услуги на Amazon, които преди това бяха блокирани във вашия регион. Настройката и гледането на Kodi на Fire Stick е толкова лесно, колкото се получава.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map