Как да инсталирате Hulu на Kodi?

Искате ли да инсталирате Hulu на Kodi извън САЩ? След това използвайте PureVPN на вашето устройство, IOS, Android, Linux или Amazon Fire TV. PureVPN предлага 7-дневен пробен период само $ 0,99 за първи път. Използвайте тази сделка с отстъпка, за да получите няколко добавки от Kodi и да предотвратите скуката у дома.

Как се забавляваме с видео съдържание се промени значително през последното десетилетие. Конвенционалните телевизори и телевизионни кабелни оператори бяха изцяло заменени с новата тенденция за рязане на кабелите и записване за стрийминг услуги като Hulu.

Услугите за стрийминг са голямо удобство за конвенционалната телевизионна кабелна система. Те осигуряват много по-добро качество, далеч по-добра поддръжка на клиенти и безумни количества ново съдържание. Ето защо стрийминг услугите обхванаха развлекателната индустрия за толкова кратко време.

Какво е Hulu?

Чудесен пример за стрийминг услуга е Hulu. Тази американска стрийминг услуга е на второ място само в Netflix. Той има много страхотни функции, повечето от които са много по-добри от Netflix. Например, той има много оригинални телевизионни предавания и филми и е много по-евтин от Netflix. Заслужава да се отбележи, че много оригинали, произведени от Hulu, са спечелили награди. Те включват Приказката на слугинята, Напластяващата кула, Бъдещият човек, Беглеците на Марвел, Пътят и Замъчната скала.

Най-добрата част от Hulu е, че той актуализира най-новите епизоди на продължаващи телевизионни предавания само 24 часа след излъчването им. За разлика от Netflix, където потребителите често трябва да чакат с месеци, за да получат своите нови епизоди, потребителите на Hulu винаги са първите, които получават прясно съдържание.

За съжаление тази невероятна услуга за стрийминг е достъпна само в САЩ. Почти невъзможно е да получите достъп до Hulu извън САЩ без конкретен хак.

Как да гледате Hulu отвсякъде

Можете да гледате Hulu от всяка точка на света с PureVPN. Въпреки че Hulu е недостъпен в страни освен САЩ, все още можете да получите достъп до него с VPN, като промените местоположението си в САЩ. След като промените местоположението си, можете да получите достъп до всеки уебсайт или услуга за стрийминг, недостъпни във вашия регион.

Местоположението ви се определя от вашия IP адрес, който представлява низ от числа, които съобщават на мрежовите сървъри за вашето местоположение, устройство и друга лична информация. С PureVPN вашият истински IP адрес се маскира от нов псевдо IP адрес, който е базиран в САЩ. Това ви позволява да получите достъп до каквото и да било от библиотеката на онлайн съдържанието в САЩ, без да сте физически присъстващи в САЩ.

Как да получите Hulu Addon за Kodi?

 1. Отворете Kodi.
 2. Отидете на системи > досие мениджър.
 3. Кликнете Добави източник >Изберете Нито един.
 4. В полето URL въведете http://fusion.tvaddons.org
 5. Hit Свършен.
 6. Кликнете Въведете името на източника на медия.
 7. Тип синтез и щракнете Свършен > Hit Добре.
 8. Отидете на системи > Настройки > Addons.
 9. Изберете Инсталиране от zipping файл.
 10. Изберете синтез за да знам как да стигна до Hulu на Kodi.
 11. Кликнете xmbc-доклади > Английски > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Изчакайте известието, което гласи Развлечения Репо е инсталиран.
 13. От началния екран отидете на системи > Настройки > Добавки.
 14. Избирам Инсталиране от хранилище > Развлечения Репо > Видео добавки.
 15. Изберете Hulu Movie TV и щракнете Инсталирай.

Как да гледате Hulu на Kodi след инсталацията?

След като добавката Hulu бъде успешно инсталирана, отидете на началния екран на Kodi. След това отидете на Видео > Добавки. Изберете добавката на Hulu, която току-що сте инсталирали. Започнете да се наслаждавате на безплатно съдържание в Hulu.

Kodi VPN – Наистина ли имам нужда от това?

Използването на VPN с Kodi или Kodi VPN се превърна в необходимост за стримерите. Не е скрита тайна, че стрийдърите са най-атакуваната онлайн общност, когато става въпрос за кражба на самоличност, откупуващ софтуер и хакове. Просто обяснение на такъв модел е фактът, че стриймърите винаги са в търсене на нови платформи, откъдето могат да получат достъп до безплатно видео съдържание.

Намирането на подходящата платформа, която предлага стабилни скорости и съдържание, които искате да гледате, е уморително и изисква стриймъри да проверят няколко десетки уебсайтове, преди най-накрая да получите добър мач. По време на процеса на лов е естествено да щракнете върху няколко злонамерени връзки, които могат да доведат до заразяване на устройството със злонамерен софтуер или други злонамерени програми.

Освен това, съдържанието на Kodi, без съмнение, не е лицензирано. Той е достъпен за Kodi от пиратски източник и продължава да изпълнява целта си, въпреки многократните усилия на производителите и мониторинговите органи да го изключат. Следователно, стриймърите също понякога се сблъскват с проблеми, ако бъдат открити, че консумират пиратско съдържание чрез Kodi.

Най-добрият начин да бъдете в безопасност от всички подобни онлайн проблеми е с помощта на PureVPN. Това е страхотен VPN, оптимизиран за стрийминг и осигурява всички необходими функции и функции, които само подобряват вашето поточно преживяване, но също така ви осигуряват цифровата сигурност, от която се нуждаете, за да сте сигурни онлайн по всяко време.

PureVPN – Най-добрият избор на стриймърите

PureVPN е най-популярният VPN сред стриймърите. Той има повече от 750+ сървъра, оптимизирани за стрийминг, които позволяват на потребителите да се наслаждават на непрекъснато и без буфер поточно изживяване от всяка точка на света. Тя дава възможност на стриймърите да избягват най-често срещаните проблеми, като съдържание, заключено в региона и заглушаване на ISP чрез анонимно идентифициране на тяхната идентичност и криптиране на техните данни.

Ако сте обикновен стример, който използва много стрийминг платформи много често, трябва да знаете, че сте изложени на много висок риск. Всеки хакер или онлайн натрапник може лесно да получи достъп до вашето устройство и данни и да ги използва за злонамерени цели, които могат да компрометират вашата репутация или да причинят финансова загуба.

Винаги е по-добре да сте на сигурна страна и да използвате PureVPN всеки път, когато се свържете с интернет.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me