Как да инсталирате Fusion Addon на Kodi?

Публикувано: 02 юли 2019 г.

За щастие, има лесен начин да инсталирате fusion на Kodi на своите стрийминг устройства, стига да използвате VPN. Вземете PureVPN на устройството си или първо настройте VPN рутер, за да инсталирате лесно Fusion на Kodi лесно. PureVPN предлага 7-дневна пробна отстъпка със само $ 0,99 за първи път, така че можете да получите толкова много добавки на Kodi, колкото искате да избегнете стреса при блокиране.

** Актуализация: По-нова, по-добра версия на нашето приложение Kodi е аут! Поправихме някои грешки & въведе големи подобрения в производителността. Моля, надстройте съществуващото приложение до версия 1.8.0 (ако още не сте го направили) от тук. **
Разработен от TVAddons.co, Fusion хранилище ви позволява да инсталирате множество добавки за гледане на любимото ви съдържание. Fusion също така ви дава достъп до Indigo, универсален инструмент, който ви позволява да търсите и управлявате неофициални добавки на Kodi. Изключването му в началото на юли 2017 г. обаче остави много потребители на Kodi без начин да актуализират или инсталират добавка kodi fusion.
Докато Fusion се върна към сцената на Kodi след два месеца, когато беше M.I.A, хранилището не е същото, както преди. Независимо от това, ние не само ще ви покажем как да инсталирате Fusion на Kodi в това ръководство, но също така ще споменем някои топ алтернативи за хранилището само в случай, че искате някои добавени аромати.
Но преди да стигнем до това, нека разгледаме по-подробно защо трябва да използвате VPN за Kodi.

Как да инсталирате Fusion на Kodi

инсталирайте fusion на Kodi

Сега, след като най-накрая разберете какво е Fusion и защо имате нужда от VPN, ето стъпките, които ще трябва да следвате, за да инсталирате добавка kodi fusion, известна още като индиго:

 1. Отидете на Икона на зъбно колело в горния ляв ъгъл на началния екран за достъп до Настройки.
 2. Кликнете Системни настройки.
 3. От вертикалната лента на менюто щракнете Добавки.
 4. Щракнете върху Неизвестни източници плъзгач.
 5. След като се появи изскачащ прозорец, изберете „Да “ за да потвърдите, че упълномощавате инсталирането на добавки от неофициални източници.
 6. Върнете се в предишното меню след Неизвестни източници е активиран.
 7. Изберете Файлов мениджър.
 8. Кликнете Добавяне на източник.
 9. В областта ‘Нито един“, Въведете следното: http://fusion.tvaddons.co и щракнете Добре.
 10. Изберете полето за въвеждане в долната част, въведете синтез с помощта на екранната клавиатура и щракнете Добре.
 11. Кликнете Добре в долната част на прозореца.
 12. Сега, когато сте добавили източника на Fusion, върнете се на началния екран.
 13. От вертикалната лента на менюто щракнете Добавки.
 14. Кликнете Въведете браузър за добавки.
 15. Кликнете Инсталиране от zip файл опция.
 16. Намерете Fusion Installer, посочен като синтез.
 17. Най- Започни тук или започнем-тук папката инсталира Indigo, the Kodi-репо сделки папка се състои от няколко хранилища, докато Kodi-скриптове папка се състои от зависимости като Meta Handler и URL Resolver.

Топ 5 алтернативи на Fusion Addon

Както споменахме по-рано, хранилището на Fusion не е толкова добро, колкото преди. Вече не идва с любимите ви добавки Kodi и следователно има малко, което вероятно можете да направите с него. За щастие има много алтернативи, които бихте могли да използвате. По същия начин, ако не искате да инсталирате fusion на kodi и търсите алтернативи, проверете най-добрите добавки, които сме изброили тук:

1. NoobsandNerds Repo

NoobsandNerds е многоцелево хранилище, което не предлага хиляди опции като SuperRepo, но това, което го отличава, е невероятното му качество и вниманието към детайлите. Не само ще намерите URL адреси за филми и телевизионни предавания, но също така ще попаднете на връзки за спорт, съдържание на BBC, филми за ниши и няколко регионални ирландски телевизионни канала.

2. Smash Repo

Едно от най-новите хранилища на сцената в Kodi, Smash Repo е домакин на богат избор от най-популярните неофициални добавки за Kodi. Има всичко необходимо, за да стане любим на всички и да замени Fusion напред, но само времето ще покаже. Освен хостинг на тонове добавки, Smash Repo съхранява и много други хранилища, така че да можете лесно да инсталирате каквото искате от един източник.
*** Забележка: Връзката е прекъсната от няколко седмици, ще ви актуализираме веднага щом се запознаем с повече информация за нея ***

3. SuperRepo

SuperRepo е едно от най-големите хранилища на Kodi там, където ще намерите повече от 2000 добавки на Kodi. Масивното хранилище също съдържа разширения, за да промени облика на Kodi, да предава телевизия на живо, да хваща най-новите филми и да гледате спорт. Съдържанието се актуализира редовно и имате на разположение широк избор от опции. Ако искате да инсталирате добавки от едно хранилище, SuperRepo е това, от което се нуждаете!

4. Просто Caz Repo

Просто Caz, наричан още хранилище на Cazwall, предлага най-малката колекция от добавки Kodi в този списък. Въпреки това, тя компенсира това с високо качество, тъй като може да се похвали с множество спортни канали и други. Най-хубавото е, че той разполага с плейлисти Elysium и UK Turks, които са чудесни магазини на едно гише за всякакви филмови и телевизионни потоци, независимо дали е по заявка или на живо. Репозиторият също редовно актуализира своите добавки.

5. Kodi Israel Repo

KodiIsrael, известен още като Kodil или Kodi Israel, е един от най-старите хранилища на Kodi, но и един от най-добрите. Той предлага огромни добавки за колекция за Kodi и много от тях са доста интересни. Със изключването на хранилища като Echo и Fusion, това е едно от малкото места, където можете да намерите по-стари, работещи версии на любимите си добавки Kodi.

Защо трябва да използвате Kodi VPN?

Ако сте запален потребител на Kodi, трябва да си осигурите надеждна VPN услуга, за да останете анонимни онлайн. В крайна сметка доставчиците на интернет услуги (ISP) наблюдават вашата активност и дроселират вашата честотна лента, което се отразява на способността ви да предавате предпочитаното си съдържание на Kodi.
Освен това гео ограниченията могат да ви попречат да получите достъп до определени добавки и съдържание. Например, дори да научите как да инсталирате добавка kodi fusion, няма да имате достъп до нея без VPN, ако тя е ограничена във вашия регион.
С PureVPN можете да предавате поточно това, което искате отвсякъде с пълна поверителност и следователно да се отървете от досадни проблеми с буферирането, които възникват от дроселирането на ISP. Плюс това, тъй като вашият истински IP адрес е заменен с един от нашите 88 000+ IP адреси, можете да получите неограничен достъп до добавка на Kodi Fusion – плюс стотици други добавки на Kodi – без да се сблъсквате с никакви излишни.

Заключителна дума

Ако искате да опитате някоя от алтернативите на Fusion, които сме изброили в това ръководство, всичко, което трябва да направите, е да следвате същите инструкции, споменати по-горе (с изключение на стъпки от 1 до 6, ако вече сте готови с това, разбира се) и да замените изходния URL адрес с избрания от вас.
Насладете се да гледате желаното от вас съдържание в Kodi с любимите си добавки!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me