Как да инсталирате Amazon Prime Video на Kodi

Актуализирано: 01 ноември 2019 г.

Amazon Prime е наличен на Kodi и можете да използвате добавка, Amazon Prime Instant Video, за да получите достъп до него. Но как можете да отключите този аддон? Използвайте PureVPN, за да отключите и инсталирате Amazon Prime Video на Kodi отвсякъде. PureVPN предлага 7-дневна пробна версия само за $ 0,99, за да помогне на абонатите на Kodi да спестят пари и да избегнат стрес при блокиране.

Какво е Amazon Prime?

Amazon Prime Video

Тъй като тенденцията за рязане на кабели завладя света с буря, се появиха много стрийминг услуги, сред които много популярно име е Amazon Prime. Въпреки че не е наличен във всяка държава, това е услуга, която си струва да се заемете. Това е отлична алтернатива на Netflix и ако сте сред онези, които остават незабелязани с предложенията и новото съдържание на Netflix, Amazon Prime е услугата за стрийминг, за която незабавно трябва да се регистрирате..

Защо да вземете Amazon Prime на Kodi?

От късно Kodi е най-популярният медиен плейър с отворен код сред поточното население. Толкова много, че сега цели уебсайтове са посветени на добавки за Kodi. Точно както приложенията са това, което превръща смартфона в продуктивно устройство, добавките превръщат Kodi в страхотен плейър за стрийминг.

С добавка на Amazon Prime за Kodi, нещата станаха много лесни и удобни. Вече не е необходимо да се регистрирате в Amazon или да преминавате през всеки процес на регистрация по този въпрос. Просто инсталирайте Kodi, вземете добавката Amazon Prime и започнете веднага да гледате съдържание на Amazon Prime на всяко смарт устройство, което има екран. Той е ефективен, евтин и работи чудесно.

Как да получите Amazon Prime на Kodi?

Ето как да инсталирате Amazon Prime на Kodi.

 • Започнете с отварянето на Kodi.
 • От началния екран изберете Добавки. Трябва да видите иконата на отворена кутия със стрелка, сочеща вътре. Продължете и щракнете върху него. Това е екрана на браузъра за добавки. Изберете Инсталиране от zip файл.
 • Кликнете върху файла, който току-що записахте. Тя трябва да бъде обозначена repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Сега щракнете върху Инсталиране от хранилището.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Изберете XLordX Repo.
 • След това изберете Добавки за видео.Amazon Prime за Kodi 3
 • Изберете Amazon Prime Instant Videos и след това инсталирайте.Amazon Prime за Kodi 4
 • Изчакайте уведомлението с активирана добавка.
 • Достъп, като отидете на Добавки > Видео > Amazon Prime Instant Video.

Как да гледате Amazon Prime на Kodi след инсталацията?

Използването на Kodi за гледане на Amazon Prime е много просто. Ето как работи:

 1. Стартирайте Kodi
 2. Отидете на Добавки за видео
 3. Потърсете Amazon Prime Instant, този, който сте инсталирали в предишната стъпка.
 4. Прегледайте наличното съдържание и поток на поточно това, което харесвате.

За разлика от абонамента на Amazon Prime, който таксува своите потребители месечна премия, гледането на Amazon Prime на Kodi е абсолютно безплатно.

Най-добър VPN за Kodi

Въпреки че Kodi е невероятна услуга, която има много предимства, има и няколко кратки пристигания. Като за начало ви прави предразположени към хакове и кибератаки. Това е така, защото поточната общност е най-атакуваната общност онлайн. Тъй като техните устройства са предимно онлайн и изпращат / получават данни без много контрол, злонамереният софтуер и софтуерът, използван за извличане, често са насочени към стримери. Те винаги са лесна мишена.

Освен това при Kodi цялото съдържание е безплатно за гледане, тъй като е медиен плейър с отворен код, но има няколко последствия. В крайна сметка съдържанието не е безплатно; тя е пиратска и излъчвана по незаконни канали, което може да накара потребителите на Kodi да се озоват в горещи води.

Най-добрият начин да бъдете в безопасност от всички подобни заплахи онлайн е с помощта на PureVPN. Това е високо стабилен VPN, оптимизиран за стрийминг. Това не прави компромиси с скоростта на потока ви и ви осигурява достъп до хиляди блокирани канали и уебсайтове. Най-хубавото е, че анонимизира вашата самоличност, което прави невъзможно хакерите и онлайн полицията да ви идентифицират и преследват.

Заключителна дума

PureVPN е най-добрият защитник на вашите онлайн поверителност и цифрови права. Използвайки PureVPN, можете да възстановите всичките си цифрови права, които заслужавате; вашето право на свобода на словото, свобода на достъп и анонимност вече са на една ръка разстояние с тази страхотна VPN.

PureVPN е разположил сървърите си на повече от 750 места по целия свят. Той ви осигурява максимална безопасност на вашите данни, като предлага 256-битово криптиране на AES, което е невъзможно да се пробие от всеки хакер или онлайн орган за наблюдение. Ако се интересувате от правата си онлайн и искате да запазите личните си данни защитени, вземете PureVPN сега.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me