Как да инсталирате Alluc Addon в Kodi 18

Публикувано: 16 юли 2019 г.

Ако сте запален сървър и искате да опитате добавката на Alluc през 2019 г., това изключително ръководство е всичко, от което се нуждаете. Разделихме го на три различни части, за да го направим изчерпателен за всички:

 1. Как да инсталирате Alluc Addon в Kodi 18
 2. Как да използвате Alluc Addon в Kodi 18
 3. Чести корекции на грешки / грешки за Alluc Addon

Alluc е изключително желана добавка в поточната общност на Kodi от почти десетилетие. Някои от вас сигурно вече са го използвали, а тези, които не са пропуснали много забавление от Kodi.

Какво е Alluc Addon

Alluc не е точно „услуга за стрийминг“ и не е домакин на собствено съдържание. Това е уебсайт, който предлага безплатни поточни връзки от други източници. Към днешна дата Alluc може да се похвали с хиляди филми и телевизионни предавания (нови и стари), всички от други сайтове за стрийминг. Въпреки че може да мислите, че може да бъде потенциално опасно да следвате връзки от неизвестни източници, разработчиците на Alluc не забравяйте да премахнете всички мъртви или злонамерени връзки.

Законно ли е да се използва Alluc Addon?

Тъй като поточното предаване и законността винаги са подложени на сложност; следователно, това е по-скоро сива зона, отколкото черна или бяла. В много страни изтеглянето или хостингът на съдържание, на което зрителят няма права, е незаконно. Но тъй като Alluc не е домакин на свое собствено съдържание и служи като директория от връзки, пренасочващи към други сайтове вместо това, е безопасно да се приеме, че Alluc е законно.
Правните аспекти също зависят от това къде живеете. Например, в повечето страни е законно да гледате съдържание, но изтеглянето или хостингът не е. Докато в някои региони като ЕС, самото предаване на съдържание от неофициални източници е забранено.

Безопасен ли е за употреба Alluc?

Както беше обсъдено по-горе, всички връзки, публикувани на Alluc, първо се проверяват от разработчиците за наличие на злонамерен софтуер, за да се елиминира или най-малкото се сведат до минимум всички рискове за сигурността. Загрижеността за сигурността обаче, че Alluc е трета страна, все още е налице. Така че, ако сте наясно с вашите данни и поверителност, можете да прибягвате до полезен Kodi VPN, за да се насладите на безопасно и лично преживяване на поточно предаване.

Как да инсталирате Alluc на Kodi 18

Следвайте внимателно тези стъпки, за да инсталирате Alluc във версията на Kodi 18 Leia.

 1. Изтеглете версия на Kodi 18 (ако вече не е изтеглена)
 2. Отидете на началния екран на Kodi, след което кликнете върху „добавки“ от менюто „настройки“
 3. Сега проверете раздела „неизвестни източници“, за да може Kodi да инсталира Alluc
 4. Изтеглете zip файла на Alluc и го запишете някъде лесно достъпен
 5. Върнете се на началния екран на Kodi, кликнете върху „добавки“ и изберете „браузър за добавки“.
 6. Изберете „инсталирайте от zip файл“, като локализирате цип файла, който сте запазили преди
 7. Изчакайте уведомлението с активирана добавка
 8. Върнете се на началния екран отново и отворете „настройки“.
 9. Отворете „файлов мениджър“ и след това кликнете върху „добавяне на източник“.
 10. Добавете източници в горната и долната кутия
 11. Отворете началния екран на Kodi отново, изберете „добавки“ и след това „браузър за добавки“.
 12. Кликнете върху „инсталирайте от zip файл“ и изчакайте уведомлението с активирана добавка
 13. Кликнете върху „инсталирайте от хранилище“ и след това изберете „инсталирайте“ и изчакайте известието да се появи
 14. Кликнете върху „инсталирайте от хранилище“ и след това изберете добавки „видео / музика / програма“
 15. Изберете „Alluc“ и изчакайте известието
 16. Alluc вече е готов за употреба

Как да използвате Alluc в Kodi 18

След като Alluc е настроен, ето как можете да го използвате за гледане на любимите си филми и телевизионни предавания.

 1. Отидете на началния екран на Kodi
 2. Отидете на „добавки“ и изберете „видео добавки.“
 3. Изберете „Alluc“
 4. Ще се появи прозорец за добре дошли за най-новата версия на Alluc. Изберете „следващо“, за да започнете
 5. Сега ще се появи отказ от отговорност, щракнете върху „Приемам.“
 6. Сега ще ви бъдат дадени две възможности да стартирате Alluc. „Basic“ и „Advanced“. Можете да използвате „разширения режим“, за да стартирате Transmogrifier или Water Sochak. Но засега нека се придържаме към основния режим, за да поддържаме нещата прости
 7. Сега ще се появи екран със списъка на езиците. Можете да изберете няколко езика, за да предавате съдържание, но тук ще се придържаме само към „Английски“ и ще изберете „Следващ“.
 8. Ако все още нямате Alluc акаунт, регистрирайте се за безплатен акаунт на http://accounts.alluc.com, регистрацията е много проста и ще бъдете задължени да споделяте основна информация, като имейл адреса си.
 9. Сега въведете вашите идентификационни данни за Alluc (потребителско име и парола) в съветника за настройка на Kodi и изберете „следващо“.
 10. Сега изберете „упълномощете“, ако искате да свържете профила си в Trakt.tv с вашата дейност Alluc. Ако не използвате trakt.tv, изберете „завършване на настройката.“
 11. Ще бъдете уведомени, след като настройката приключи. Изберете „затвори“, за да започнете да използвате Alluc

Чести корекции на грешки / грешки за Alluc Addon

Докато използвате Alluc, може да срещнете някои досадни грешки, които да прекъснат вашето поточно преживяване. По-долу ние очертахме някои общи, заедно с бързите им корекции.

Грешки при влизане

След като инсталирате Alluc и приемете отказа от отговорност, може да получите грешка, която ви пречи да влезете, ако се опитате да стартирате Alluc в основен или разширен режим. Решение:
Тази грешка се появява най-вече, когато профилът ви в Alluc не е регистриран успешно. Отидете на http://accounts.alluc.com и се уверете, че сте кликнали върху връзката за потвърждение на акаунта, изпратена до вашата пощенска кутия.

Няма намерени резултати

Когато търсите конкретно предаване във Alluc, ви се представя списък с търсения. Но понякога може да получите грешка „няма намерени резултати“.

Решение:

През повечето време тази грешка няма нищо общо със самия аддон. Има шансове вашето търсене да няма резултати в директорията TheAlluc. Можете да проверите двукратно заявката си тук http://alluc.ee.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me