Как да гледате ZEE5 в САЩ

Публикувано: 02 юли 2019 г.

Искате да гледате индийски телевизионни предавания и филми по време на заключването? Можете да изпробвате PureVPN само за $ 0,99 и да се насладите на ZEE5 във всяка страна.

Гледайте Zee5 в САЩ

ZEE5, известен по-рано като OZEE, се превърна в една от най-популярните услуги за стрийминг на видео по поръчка в Индия.

Осигуряващ до 100 000+ часа забавление на 12 различни индийски езика, той предлага комбинация от премиум и безплатно съдържание. Въпреки това, ще трябва да се регистрирате за абонамент за ZEE5, ако искате да гледате пълния набор от изключително съдържание, което стрийминг услугата може да предложи.

Дава ви неограничен достъп до оригинали на ZEE5, телевизия на живо, блокбастър Боливуд и холивудски филми, документални филми, музика, както и стотици телевизионни предавания, за да назовете няколко.

Освен това цялото съдържание може да се наслаждава на вашето стрийминг устройство без досадни реклами. Единственият проблем е, че ZEE5 не може да бъде достъпен извън Индия, но има решение за това.

Направо към…

Защо ZEE5 е блокиран в САЩ?

Ако се опитате да достъп до ZEE5 в САЩ, ще се покаже следното съобщение:

„Забавленията скоро ще имат нова дестинация. Очаквайте скоро във вашата страна. “

Чудите ли се защо? Е, това е заради регионалните ограничения. Съдържанието, което искате да видите, е ограничено до държавата, в която е базирана, и не може да бъде достъпно отвън.

За щастие, има един прост метод за заобикаляне на тези цифрови пътни блокове и гледане на ZEE5 в САЩ със свръхбързи скорости.

Как да гледате ZEE5 в САЩ с VPN?

С помощта на виртуална частна мрежа можете незабавно да получите индийски IP адрес и да получите достъп до наличното съдържание.

Услугата за стрийминг ще помисли, че се намирате в Индия и в резултат на това ще получите право да гледате съдържанието, налично в нея.

VPN мрежите са чудесен начин да повишите сигурността и поверителността си, но също така се оказват невероятно полезни, когато става въпрос за достъп до Интернет без ограничения..

Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате такъв на устройството по ваш избор, да изберете индийски VPN сървър и ще можете да гледате ZEE5 в САЩ! Просто следвайте тези лесни стъпки:

 • Абонирайте се за PureVPN
 • Изтеглете и инсталирайте приложението или софтуера на предпочитаното от вас устройство
 • Стартирайте VPN и използвайте вашите идентификационни данни, за да влезете
 • Използвайте режима на поточно предаване
 • Изберете Индия като предпочитано местоположение на сървъра
 • С индийски IP адрес вече можете гледайте ZEE5 в САЩ с лекота!

Как да гледате ZEE5 на Android?

Ако искате да стриймвате ZEE5 на устройството си с Android, стрийминг услугата предлага специално приложение в Google Play. Трябва да се сблъскате с проблеми при изтеглянето му, но регионалните ограничения ще ви попречат да гледате видеоклипове. В този сценарий VPN е полезен. Следвай тези стъпки:

 • Абонирайте се за PureVPN
 • Посетете Google Play Store
 • Изтеглете и инсталирайте приложение за VPN Android
 • Сега изтеглете и инсталирайте приложението ZEE5
 • Стартирайте VPN и изберете режима на поточно предаване
 • Изберете Индия като ваше желано местоположение на сървъра
 • Стартирайте и поточно!

Достъп до други индийски стрийминг сайтове с VPN!

Не можете да намерите съдържанието, което искате да гледате в ZEE5? Не се притеснявайте. Има много други индийски стрийминг услуги, които можете да опитате, включително Hotstar, SonyLIV, Jio TV и други. С VPN можете да подмамете тези поточни услуги да мислят, че имате достъп до тях от Индия.

Ние имаме непрекъснато нарастваща мрежа от 2000+ VPN сървъри в 141+ страни по света, включително Индия, и ви присвояваме индийски IP адрес, за да ви позволим да получите достъп до съдържанието по ваш избор отвсякъде.

Освен това винаги ще се радвате на най-бързите скорости, когато използвате нашата услуга, тъй като имаме стотици сървъри, посветени за стрийминг. Вече не трябва да се притеснявате за заглушаване на ISP, докато гледате любимите си телевизионни предавания и филми!

След свързване към нашия VPN, целият ви интернет трафик е скрит от край до край, използвайки военно-криптиране. Това означава, че нито вашият интернет доставчик, нито който и да е киберпрестъпник могат да получат своите лични данни.

Щедра 31-дневна гаранция за връщане на парите също подкрепя нашата VPN услуга, независимо кой абонаментен план изберете. Това ви дава достатъчно време да изпробвате VPN за достъп до My5 и други британски стрийминг услуги без риск.

често задавани въпроси

Предлага се ZEE5 в САЩ?

Както споменахме по-рано, ZEE5 не е достъпна никъде извън Индия поради регионални ограничения. Плановете за разгръщане на услугата за поточно предаване по целия свят са в процес на работа, но докато това не се случи, ще ви трябва първокласна VPN, като PureVPN, за да получите достъп до нея от САЩ.

Как да гледате ZEE5 в САЩ безплатно?

ZEE5 предлага и съдържание за свободно гледане, което потребителите могат да преглеждат, без да се регистрират. Ако искате да проучите каталога, ще трябва да се въоръжите с VPN. С индийски IP адрес, присвоен на вашето устройство, можете да се насочите към услугата за стрийминг и да се насладите на гледането на свободното съдържание, достъпно за вас!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me