Как да гледате ZDF извън Германия с VPN

Публикувано: 11 октомври 2019 г.

Не можете да гледате ZDF извън Германия? След това използвайте VPN на устройството си. Използвайте PureVPN само за 0,99 долара, за да отключите ZDF и наваксването на последната актуализация в Германия от всяка точка на света..

IMG

Един от най-популярните телевизионни канали, които немците обичат да гледат, е ZDF. Всъщност това е самият канал, по който много немци са израснали да гледат.

ZDF също така разполага с тонове и тонове съдържание онлайн, което можете да гледате. Какво ни кара да кажем, че може би се чудите?

Като за начало това е един от най-старите телевизионни канали в региона. Второ, той предлага съдържание в множество категории като деца, култура, забавления, сериали и други.

Обаче един от аспектите на канала, който със сигурност бихте мразели, е, че не можете да гледате ZDF извън Германия. Ужасно. Не е ли така?

Е, не се притеснявайте, защото ние сме добри новини за вас.

Има прост и гарантиран начин да предавате ZDF от чужбина и без никакво буфериране. Прочетете и научете как.

Открийте много немско съдържание на ZDF

ZDF означава Zweites Deutsches Fernsehen, което означава Втора немска телевизия. Работи като държавен обществен телевизионен канал повече от 50 години.

Бидейки на пазара толкова дълго, можете да намерите съкровищница от съдържание. Както споменахме по-рано, можете да намерите телевизионни предавания, филми и документални филми в множество категории.

Например, някои от най-популярните филми, които в момента можете да намерите на ZDF, включват Ела Шьон: „Буря Брат и сестри“, „Und tot bist Du“! (1) – Ain Schwarzwaldkrimi, Polly, Forever Yourrs, прогноза убийство, смъртоносна изневяра и под контрол, за да назовем няколко.

Ако търсите сериали, можете да проверите Стокхолмски реквием, Summiteers, SOKO Щутгарт, Старецът, SOKO Мюнхен, SOKO Кьолн, прокурорът, специалистите и други.

По подобен начин има и друго популярно съдържание, което можете да проверите на ZDF като Terra Xpress, Die Anstalt, Das Blaue Sofa, Heute Xpress, Bares fur Rares и т.н..

Ако не знаете откъде да започнете, просто щракнете върху Категории AZ и изберете категорията по ваш вкус. Или можете също да проверите съдържанието, което е най-гледано.

Гледайте ZDF на множество устройства

Тъй като ZDF е обществен телевизионен канал, можете да го получите с всеки абонаментен кабел или пакет в Германия. И ако не искате да се придържате към телевизора – най-вероятно защото сте режещ кабел, винаги можете да предавате съдържание онлайн на вашето смарт устройство, като изтеглите приложението ZDFmediathek.

Най-добрият аспект на услугата за стрийминг е, че можете да изтеглите приложения не само за устройства с Android и iOS, но и за телефони с Windows и дори Amazon Kindle.

Това, което просто трябва да направите, е да посетите www.zdf.de, да инсталирате приложението за желаното от вас устройство и да гледате ZDF където искате.

Какви устройства е ZDF на разположение?

Като се има предвид, че сте се свързали с VPN, можете да предавате поточно ZDF на всяко от популярните поточни устройства. Те включват iPhone, Android смартфон, Mac, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV и Amazon Kindle.

Освен по-горе споменатите устройства, можете да предавате поточно ZDF на много други устройства и платформи като Kodi, Raspberry Pi и Roku.

Къде е наличен ZDF?

ZDF е немски развлекателен канал със седалище в Германия. Първоначално каналът е бил достъпен само в рамките на Германия, но сега излъчването е разширено до две други страни, Холандия, Австрия, Дания и Швейцария.

Ако живеете в ЕС, има вероятност да можете да предавате ZDF директно от уебсайта им. Ако не, прегледайте списъка с канали на вашата кабелна телевизия и там може да намерите ZDF. Ако не, просто вземете VPN и се свържете със сървър в Германия, за да получите незабавен достъп до ZDF.

Как да гледате ZDF извън Германия с VPN

За съжаление, дори ако изтеглите приложението ZDF на желаното от вас устройство, нямате достъп до ZDF извън Германия поради проблеми с лиценза за излъчване.

Добрата новина е, че можете да преодолеете този проблем с голяма лекота, като настроите VPN на устройството си. Без майтап!

Въпреки че VPN са създадени, за да предоставят най-добрата онлайн защита срещу различни кибер заплахи, тези инструменти могат да се използват и за вашата поверителност и свобода в интернет. Можете да инсталирате VPN на желаното от вас устройство, да промените виртуалното си местоположение в Германия и да гледате ZDF извън страната за нула време!

Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези стъпки:

 1. Абонирайте се за VPN
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението на желаното от вас устройство
 3. Стартирайте VPN и изберете Streaming като свой режим
 4. Промяна на местоположението на сървъра в Германия
 5. След като имате немски IP адрес, ще можете да получите достъп и да гледате ZDF.

Как да гледате ZDF в САЩ?

ZDF не е наличен за директно предаване в САЩ. За да предавате ZDF от САЩ, ще трябва да свържете VPN на вашето стрийминг устройство. От списъка на наличните държави изберете Германия като предпочитан от вас сървър регион. Веднъж свързан, виртуалното ви местоположение ще се промени от САЩ в Германия. Това ще ви даде незабавен достъп до ZDF и всички други уебсайтове и съдържание, които са достъпни само в Германия.

Просто следвайте стъпките по-долу:

 • Регистрирайте се за VPN
 • Влезте с вашето потребителско име и парола
 • Свържете се с немски сървър
 • Посетете уебсайта на ZDF и започнете стрийминг

Как да гледате ZDF във Великобритания?

Въпреки че ZDF излъчва към много страни в Европа, Великобритания не е в списъка. Ако живеете във Великобритания и искате да предавате любимите си телевизионни предавания на ZDF, можете да го направите лесно, като се свържете с VPN. Просто следвайте инструкциите, дадени по-долу и получете достъп до ZDF от Великобритания.

 • Регистрирайте се за VPN
 • Влезте с вашето потребителско име и парола
 • Свържете се с немски сървър
 • Посетете уебсайта на ZDF и започнете стрийминг

Гледайте ZDF Live на Kodi

Добра новина за феновете на Kodi е, че те могат да гледат любимия си немски канал ZDF от всяка точка на Kodi.

Хъбът за развлечения е първата и най-важна платформа за поточно съдържание в движение. В крайна сметка Kodi предлага съвместимо приложение за голямо разнообразие от устройства.

Както и да е, ако се интересувате от игра на ZDF на Kodi, може да разгледате ръководството за инсталиране на добавки Kodi. Ето какво трябва да направите, за да инсталирате добавка на ZDF на Kodi.

 1. На първо място, стартирайте приложението Kodi
 2. Сега отидете на Добавки и след това пакет за инсталиране
 3. Щракнете върху Инсталиране от хранилище и след това отидете на хранилище за добавки на Kodi
 4. Кликнете и отидете на Видео добавки
 5. Превъртете надолу и намерете ZDF Mediathek 2016
 6. Кликнете върху Инсталиране и изчакайте да се появи изскачащо известие
 7. Върнете се на началния екран на Kodi
 8. Сега изберете Добавки и след това Добавки за видео
 9. Кликнете, за да отворите ZDF Mediathek 2016

Насладете се на ZDF на живо онлайн от всяка точка на Kodi!

Основни причини Ще обичате да гледате ZDF от чужбина с VPN

VPN ви позволява да избирате от 140 места, включително Германия, и да получите локален IP адрес, за да можете да получите достъп до съдържанието по ваш избор отвсякъде.

Освен това, вие сте сигурни в максимална скорост по всяко време поради специализираните поточни сървъри, които имаме в нашата непрекъснато разширяваща се мрежа. И можете да гледате любимите си заглавия според съдържанието на сърцето си и без да се притеснявате от заглушаване на ISP.

Преодоляването на регионалните ограничения и постигането на най-бързите скорости на потока чрез Германия VPN сървърите не са единствените ползи, които получавате с VPN. Всъщност можете да запазите интернет трафика скрит срещу любопитни очи. Излишно е да казвам, че вашият мрежов трафик е криптиран, което ви гарантира неподправеност на целостта на данните.

Като цяло, PureVPN ви предлага цялостното решение, що се отнася до интернет сигурност, поверителност на данните, универсална достъпност и други. Така че, използвайте го сега, за да предавате любимото си съдържание на ZDF, както и на други поточни канали!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me