Как да гледате UFC на живо онлайн

Актуализирано: 9 февруари 2020 г.

Гледайте UFC боеве онлайн отвсякъде. Следвайте дадените стъпки и вземете PureVPN само за $ 0,99.

1. Вземете PureVPN и инсталирайте на вашето устройство.
2. Свържете се с SonyLiv от списъка с популярни уебсайтове.
3. Отидете на раздел Fight Sports и стартирайте UFC стрийминг на живо!"

часовник-UFC-живо

Следващо събитие UFC 248

Всеки фен на UFC сега още по-тревожно чака UFC, както се завръща с двубоя за титлата! Да, ти го четеш правилно.

Основно събитие: Средно тегло
Израел Адесаня срещу Йоел Ромеро
7 март

Това заедно с множество други очаквани мачове ще зарадва феновете. Не искаме да пропуснем нито един момент от UFC на всяка цена.

Как да гледате UFC Live Online?

Има три начина да гледате UFC Fights на живо онлайн форма навсякъде. Разгледайте ги и изберете най-подходящото за вас решение.

  1. Гледайте UFC 246 безплатно 
  2. Поток UFC 246 на официалните канали
  3. Вземете UFC.TV PPV 

1. Как да гледате UFC Online безплатно?

Чухте това право! Вярно е, че можете да стриймвате предстоящото UFC PPV събитие, без да плащате нито цент. Просто следвайте тези стъпки, за да гледате Хабиб Нурмагомедов срещу Дъстин Поарие на живо в UFC 246:

  1. Абонирайте се за PureVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте PureVPN на предпочитаните от вас устройства.
  3. Изберете SonyLiv IN от списъка с популярни уебсайтове в приложението на PureVPN.
  4. На уебсайта на SonyLiv отидете на раздела Fight Sports и кликнете върху UFC
  5. UFC плащане за преглед на живо поток безплатно. 

Поръчай сега

2. Къде да гледате UFC Online?

Ето списъка с канали, по които можете да гледате UFC на живо онлайн.

Канали за излъчване на държава
Съединени щатиFox Sports 1 | ESPN+
ВеликобританияBT Sport
АвстралияГлавно събитие
Южна АмерикаФокс спорт 1
Франция (безплатно)RMC
БразилияGlobo
ПортугалияKombat Sport
ИндияSonyLiv (безплатно)
ЯпонияWOWOW (безплатно)
Регион MENAOSN Play
КанадаМрежа за борба
КитайPPTV (безплатно)
РусияРусия 2 (безплатно)

Поръчай сега

3. UFC Pay Per View

UFC.TV Pay-per-view варира за всеки двубой и във всеки регион. Ето вашия шанс да се възползвате от нашите изследвания и да получите най-евтиния PPV.

СтранаUFC PPV цена (USD)
САЩИзчезнали
ВеликобританияНе е наличен
Австралия$ 29.99
Индия / Мексико$ 9,99 (най-ниска)
Тайланд$ 19.99
Филипини$ 13.31
Русия$ 29.99
Япония$ 23.48

Забележка: Горното сравнение на цени е за UFC SD PPV. HD PPV се предлага и на малко по-високи цени. Предлагат се и 6-месечни абонаментни планове с отстъпки. 

Поръчай сега

UFC Fight Times в различни зони

По-долу се изчисляват пъти в различни часови зони, когато се очаква да започне двубоя за основна титла на UFC 246 между Conor McGregor срещу Donald Cerrone.

  • Местно (GST): 10 p.m.
  • Гринуич (GMT): 18:00.
  • Ню Йорк (ET): 2 p.m.
  • Чикаго (CT): 1 p.m.
  • Денвър (MT): 12 p.m.
  • Лас Вегас (PT): 11:00 ч.
  • Лос Анджелис (PT): 11:00 часа.
  • Хонолулу (НАСТРОЙКА): 8 a.m.
  • Сидни (AET): 4:00 ч. (Неделя)
  • Токио (JST): 3:00 ч. (Неделя)
  • Москва (MSK): 9 ч
  • Париж (CEST): 8 ч
  • Лондон (BST): 7 ч.

Гледайте UFC Online On Fox Sports (САЩ)

Fox Sports вече не е изключителен оператор за UFC събития. Дългогодишният му договор с UFC бе прекратен наскоро. Сега UFC има партньорство с ESPN + и излезе със специални пакети и PPV с ESPN абонамент. Следвайте стъпките по-долу, за да гледате UFC на ESPN.

  • Абонирайте се за PureVPN.
  • Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN за предпочитаните от вас смарт устройства.
  • От списъка с популярни уебсайтове Свържете се с ESPN.
  • На уебсайта ESPN +, отворете връзката към събитието на UFC, за да го гледате на живо.

Гледайте UFC Online от извън САЩ

Феновете на UFC от цял ​​свят искат да гледат действието на живо онлайн. За съжаление, повечето международни зрители няма да могат да уловят действието на живо поради ограничения. Но има лесно решение на този много разочароващ проблем.

Дори ако събитието не е достъпно във вашата страна, можете да го предавате с PureVPN. Просто следвайте стъпките по-долу и ще можете да гледате UFC 246 онлайн извън САЩ с лекота:

  • Абонирайте се и изтеглете PureVPN
  • Свържете се с нашия руски сървър.
  • Отворете линка https://matchtv.ru/on-air.
  • Поток за преглед на UFC на живо.

Поръчай сега

Какви устройства поддържа PureVPN Поддръжка за гледане на UFC ?

UFC официално поддържа много устройства, включително игрови конзоли и телевизионни кутии. Те имат своите приложения върху него или са достъпни чрез различни доставчици на услуги. С PureVPN можете да получите достъп до UFC потока на живо на тези устройства чрез прости стъпки.

Как да гледате UFC Live Stream на Kodi

  1. Конфигурирайте PureVPN на Kodi.
  2. Инсталирайте добавката на Planet MMA от хранилището на Ares.
  3. Промяна на местоположението във Великобритания или САЩ.
  4. Насладете се на поточно предаване на UFC чрез Kodi.

Как да гледате UFC Live Stream на PS4

  1. Конфигурирайте PureVPN на PS4.
  2. Свържете се със сървъра на PureVPN, необходим от канала, до който искате да получите достъп.
  3. Отворете браузъра и уебсайта на канала за достъп.
  4. Стартирайте на живо на PS4.

Как да гледате UFC Live Stream на Android Apps

  1. Регистрирайте се за PureVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN на Android.
  3. Свържете се със сървъра на PureVPN в САЩ.
  4. Посетете Fox Sports и влезте.

UFC 248 картата включва следните пристъпи:

ufc 248 CARDS

Поръчай сега

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me