Как да гледате телевизия на живо на Kodi?

Актуализирано: 31 октомври 2019 г.

Искате да гледате телевизия на живо на Kodi? След това използвайте PureVPN на устройството си, IOS, Android, PC или Amazon Fire TV. PureVPN предлага 7-дневна пробна отстъпка със само 0,99 долара за първи път, за да ви помогне да получите достъп до телевизия на живо от Kodi отвсякъде. С това можете да предотвратите стреса при блокиране и да получите достъп до Live TV на Kodi днес.

Kodi е обожаван от милиони стриймъри по целия свят. В крайна сметка тя отваря врати за неограничено съдържание, включително и онлайн предавания на живо.

Има няколко причини, поради които хората избират Kodi, дори когато разполагат с кабелни телевизионни мрежи. Като за начало те се отегчават с ограничения брой канали, налични в тяхната мрежа. Освен това те разбират и факта, че когато имат достъп до 1000+ местни и международни канали, без да кашлят огромно богатство, защо трябва да се придържат към телевизионните си кабелни мрежи?

Така че, ако и вие сте някой, който планира да премине към интернет телевизия, този блог е за вас. В това ръководство ще разберете как да гледате телевизия на живо на Kodi, както и някои от най-добрите добавки, които предлагат безпроблемно IPTV изживяване.

Как да гледате телевизия на живо в Kodi с VPN?

Преди да продължим по-нататък, бихме искали първо да подчертаем някои проблеми, свързани с Kodi, и най-доброто решение за преодоляването им. Въпреки че Kodi е приложение с отворен код и предлага добавки безплатно, може да не успеете да получите достъп до някои добавки поради регионални ограничения. Освен това може да искате да държите главата си надолу, когато използвате Kodi, тъй като някои добавки са намръщени от интернет доставчиците и официалните оператори.

Въпреки това, можете да заобиколите тези проблеми доста лесно, когато имате инсталирано на устройството ви добавка PureVPN Kodi. Като за начало можете да облъчите местоположението си с IP на държавата по ваш избор, за да получите достъп до добавки, заключени с местоположение. Второ, можете да запазите връзката си, както и дейностите си, анонимни поради подправен IP адрес.

Ето как можете да започнете:

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете приложението за вашето устройство
 3. Стартирайте приложението и изберете Поточен режим
 4. Свържете се с местоположението по ваш избор
 5. Наслаждавайте се на живо на телевизия Kodi отвсякъде

Как да използвате Kodi за гледане на телевизия на живо?

Налични са редица добавки за достъп и гледане на телевизия на живо на Kodi. По-конкретно, имате нужда от добавки, които предлагат добавка за IPTV на Kodi за предаване на телевизия на живо. В това ръководство ще използваме добавката Ultimate IPTV за инсталиране. Ето ни:

 1. Стартирайте приложението Kodi на устройството си
 2. Насочете се към Системни настройки и тогава Добавки
 3. Превключете на Неизвестни източници и щракнете върху Да, ако се появи изскачащ прозорец
 4. Върнете се към Началния екран
 5. Отново щракнете, за да отидете Система Настройки
 6. Кликнете Файлов мениджър и тогава Добавяне на източник
 7. Тип http://srp.nu/ в празното поле
 8. Тип Superrepo да го назовите и след това щракнете Добре
 9. Отидете на Добавки от Началния екран
 10. Сега отидете на Инсталатор на пакети (иконата на отворената кутия)
 11. Кликнете Инсталиране от Zip файл
 12. Намерете и щракнете Супер Репо, тогава криптон и всичко
 13. Кликнете, за да инсталирате kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. След като репо се инсталира и активира, отидете на Инсталиране от хранилище
 15. Кликнете Superrepo All [Krypton] [v7] и тогава Видео добавки
 16. Кликнете, за да инсталирате Крайна IPTV
 17. Отидете на Добавки от Началния екран
 18. Отворете Ultimate добавка за IPTV и се насладете

Най-добрите добавки на телевизия Kodi на живо – Най-популярните

Както споменахме по-рано, Kodi няма недостиг на добавки. Всъщност той има добавки, достъпни във всяка специфична и ниша категория. По същия начин той разполага с огромен инвентар от добавки към телевизия на живо. Разбира се, целият опис на добавки не може да бъде обхванат само в едно ръководство. Следователно ние добавихме само надеждни добавки, които имат по-широки предложения.

UK Turk Плейлисти

Нито един списък не е пълен, ако няма любимите на всички, UK Turk Playlists. Както и да е, ако поиска ПИН код, не се притеснявайте. Само Google го и ще намерите много уебсайтове, които се свързват към списъка на генератора на ПИН кодове.

Както и да е, UK Turk Playlists е една от най-многофункционалните добавки на Kodi с предлагане на съдържание в множество категории като концерти, филми, радио, документални филми, карикатури, телевизионни предавания и телевизия на живо..

Така че, ако искате неограничено забавление, това е добавката, която трябва да проверите.

Mobdro

Mobdro може да е по-малко известно име в общността на Kodi, но е доста популярно приложение за телевизия на живо в общността на потребителите на Android. Всъщност над 70% от феновете на Android използват Mobdro като основен избор за гледане на телевизия на живо на своите устройства.

В добавката има не само огромен инвентар от 1300+ телевизионни канала, но също така има наличие на специфично за региона съдържание. Така че, вижте добавката и вижте дали отговаря на вашите нужди или не.

cCloud TV

Ако сте фен на английската Висша лига (EPL), вероятно бихте искали да използвате добавката cCloud TV. Освен събитието на EPL на живо, можете също така да получите достъп до голям брой други телевизионни канали на живо, както и до друго съдържание чрез добавката.

Chronos

Chronos е един от най-старите, но един от най-добрите добавки в общността на Kodi. Той предлага мощна комбинация от различни популярни телевизионни услуги под един покрив. В резултат на това може да не е необходимо да инсталирате различни добавки, защото можете да ги намерите всички тук.

USTVnow Plus

Това не е само добавка, всъщност това е услуга на IPTV, базирана на абонамент, която работи в Съединените щати. Освен това, той се използва от над 90% от потребителите на Kodi за гледане на онлайн телевизионни канали на техните устройства с активирана Kodi. Можете да гледате спортове на живо и други предавания чрез тази добавка.

SportsDevil

Ако сте почитател на твърди спортове, най-важната добавка, която трябва да имате на устройството си е SportsDevil. Добавките се нареждат на върха, когато става въпрос за спортни добавки на Kodi. Всъщност той е Светият Граал за любителите на спорта, защото предлага спортове на живо и акценти сред другите канали на живо. Така че, ако спортът е единствената причина, че искате добавка за телевизия на живо, тогава изтеглете и инсталирайте SportsDevil на Kodi.

Яростни потоци

Ако сте потребител на Kodi, базиран в САЩ или Великобритания и търсите добавка за телевизия на живо, разгледайте добавките Furious Streams. Той има огромен брой популярни телевизионни канали, включително канали за спортно и друго забавно съдържание.

Най-добрите добавки на IPTV на живо за Kodi – По-малко известните

Крайна IPTV

Ultimate IPTV е един от най-добрите агрегатори на IPTV канали в Интернет, особено Kodi. Той агрегира съдържание от широк спектър от IPTV услуги, което позволява на потребителите да предават каналите на живо онлайн. Освен това добавката се предлага на много различни езици, като предлага допълнителен комфорт на потребителите на Kodi.

IPTV Bonanza

Още една добавка за IPTV, която е дом на стотици сателитни канали предимно от САЩ и Великобритания. Добавката може да бъде инсталирана от хранилището на Maniac. Разбира се, няма да намерите всички връзки да функционират правилно. Голям брой връзки обаче предлагат стрийминг на живо.

Ултра IPTV

Добавката Ultra IPTV е създадена от Cazlo и по този начин може да бъде намерена в едноименното хранилище. Добавката използва скриптове за изстъргване на съдържание или канали от различни IPTV източници. В резултат на това вие сте в състояние да получите ръце на спортове на живо, новинарски канали и дори PPV събития.

SGTV

Ако търсите добавка, която предлага същото съдържание и опит като USTV сега, трябва да разгледате добавката SGTV Kodi. Можете да получите достъп до широка широчина на каналите от САЩ и Великобритания.

Phoenix Reborn IPTV

Не бъркайте добавката с популярната добавка със същото име. IPNI на Phoenix Reborn, както подсказва името, е посветен на стрийминг само на IPTV съдържание, т.е. на телевизионни канали на живо. Единственият проблем с тази добавка е, че тя се предлага на не-английски език. Все пак можете лесно да се придвижвате до избраните канали без никакви притеснения. Можете да намерите тази добавка в хранилището Tojelko.

Насладете се на любимите си канали с най-добрите телевизионни / IPTV добавки Kodi на живо

Kodi ви доставя безупречна стрийминг платформа, която може да ви помогне да режете кабели, да спестите разходи и да получите достъп до неограничени телевизионни канали на живо. Така че, изберете правилната добавка за TV / IPTV Kodi и предавайте любимите си канали онлайн с PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me