Как да гледате Syfy извън САЩ с VPN?

Публикувано: 28 юли 2019 г.

В това ръководство научете как да гледате Syfy извън САЩ с помощта на VPN. Вземете PureVPN само за $ 0,99, за да получите достъп до Syfy навсякъде и да се насладите на Sci-Fi предавания по време на блокирането.

IMG

Направо към…

Предимствата на поточния Syfy

Syfy е услуга за стрийминг, която е собственост и се управлява от NBC Universal. Известно е с предоставянето на съдържание, свързано с множество жанрове, включващи научна фантастика, фентъзи, ужаси, паранормални, драматични и риалити програми.

Невероятният опис на предавания, налични на Syfy, включва харесванията на Battlestar Galactica, B човек, Continuum, Joe Rogan въпроси Всичко, Face Off, Scare Tactics, Stranded, Sinbad, The Twilight Zone и много други.

Можете ли да гледате Syfy извън САЩ?

За съжаление не. Въпреки че каналът не е ограничен в други страни, той все още изисква да сте в САЩ, за да получите достъп. Това е така, защото трябва да получите достъп до канала, като използвате абонамент за кабелна телевизия.

За да получите абонамент за кабелна телевизия, трябва да сте разположени в САЩ. Ето защо няма да имате достъп до SYFY извън САЩ, въпреки факта, че тази услуга е достъпна в други страни.

Това не само е малко несправедливо спрямо хората, които живеят в други страни, но е много тежко и за американците, които пътуват извън страната дори за кратък период от време.

За щастие има толкова лесен, но ефективен начин да гледате Syfy извън САЩ – всичко, от което се нуждаете, е първокласна VPN услуга.

Използвайки един, можете да промените вашия IP адрес от вашето собствено местоположение към всяко друго по ваш избор. За да синхронизирате, той ще се появи, ако търсите от отговарящ на условията регион (САЩ), което ви позволява да получите достъп до съдържанието в него. Можете лесно да научите как да предавате Syfy извън САЩ, като изпълните следните стъпки:

  • Абонирайте се за PureVPN
  • Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство
  • Свържете се с американски сървър
  • Достъп до PBS и се наслаждавайте!

Защо се нуждаете от VPN за Syfy?

Имаше време, когато онлайн света беше наистина безплатен. В интернет нямаше никакви светски граници. Имаше нулеви ограничения и лесно можете да получите достъп до всичко и всичко.

Тази свобода в интернет обаче не продължи твърде дълго. Скоро географските граници бяха очертани по цялата мрежа. Правителствата се намесиха в нашата онлайн свобода и започнаха да цензурират множество уебсайтове в интернет.

За да разберете колко по-лоша е настоящата ситуация в интернет, препоръчваме ви да прочетете за голямата защитна стена на Китай. Хиляди уебсайтове, включително някои от най-популярните мрежи за социални медии, са забранени в Китай да се прилагат заедно с правителствената политика за предоставяне на ограничена свобода на хората.

По същия начин много мрежи и услуги са забранени в много различни страни. Например ОАЕ блокира VoIP услуги, така че нейните местни далекосъобщителни компании да продължат да печелят за сметка на хората.

WhatsApp беше забранен в Бразилия, тъй като компанията отказа да споделя частни разговори на физическо лице. По същия начин Twitter е забранен в Турция, защото правителството го обвинява в споделянето на антинационална пропаганда.

Сякаш тези блокади не са били достатъчни, стрийминг услугите също предлагат геозаключения. За да спазват техните лицензионни споразумения за съдържание, те ограничават наличното съдържание въз основа на държавата, от която се осъществява достъп. Същото се отнася и за SYFY канал.

Но това не е единственият канал, който ограничава достъпа до съдържанието си извън своята страна. Много други поточни канали следват същия процес, включително харесванията на HBO Now, Hulu, Amazon Prime и други. Дори Netflix, който се предлага в почти всяка друга страна, има различни библиотеки за хора в различни страни.

В такъв сценарий VPN може да бъде изключително полезен. Тъй като уебсайтовете и услугите използват вашия IP адрес, за да определят вашето истинско местоположение, можете да използвате VPN, за да превключите вашия IP в друга държава и да се насладите на онлайн свободата, която наистина желаете.

В зависимост от VPN услугата, която използвате, можете да получите достъп до Syfy, Netflix, Amazon Prime, Hulu или който и да е друг поточен канал от всяка точка с лекота. Прочетете по-долу, за да разберете кой PureVPN е най-добрият VPN за Syfy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me