Как да гледате немски Netflix отвсякъде


Как да гледате немски Netflix отвсякъде

За да гледате немски Netflix в Австралия, САЩ или Великобритания, използвайте VPN на вашето стрийминг устройство. Тъй като PureVPN провежда 7-дневен пробен период само за 0,99 за първи път, можете да спестите пари и да се насладите на немски телевизионни предавания като Dogs of Berlin. Гледайте немски Netflix и предотвратявайте скуката у дома.


Вземете 31-дневна гаранция за връщане на парите от PureVPN

Как да гледате немски Netflix Overseas?

Просто следвайте стъпките по-долу, за да гледате немски Netflix отвсякъде:

Американски Netflix VPN

Регистрирайте се за PureVPN.

Това е бързо и безпроблемно.

свържете purevpn netflix сървър

Изтеглете и инсталирайте PureVPN.

Той поддържа стотици устройства.

Достъп до немския Netflix с VPN

Поток немски Netflix.

Просто се свържете и се насладете!

Изтеглете PureVPN

На любимото ви устройство!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Вземете PureVPN на вашето устройство и поток немски Netflix веднага

С PureVPN и неговия удобен за потребителя интерфейс вече можете да получите достъп до немски Netflix на всички стрийминг устройства, което ви позволява да предавате съдържание отвсякъде.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

И това е само половината от него. PureVPN е дори съвместим с различни игрални конзоли, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV и много други.

31-дневна гаранция за връщане на парите

Мога ли да гледам немски Netflix от чужбина?

Преди това можете да получите достъп до немския Netflix само ако в момента живеете или пътувате до Германия. Това беше единственият начин. Но с PureVPN нещата станаха съвсем различни. Сега можете да получите достъп до немския акаунт на Netflix от всяка точка на света. С други думи, не е нужно да отивате в Германия, за да получите достъп до нея.

Netflix държави, достъпни за САЩ

Най-добрите филми, достъпни само в немския Netflix

Netflix Германия

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was е германски комедиен филм, който бе пуснат през 2013 г. от режисьора Холгер Хааз и участва в ролята на Флориан Дейвид Фиц и Хенри Хюбхен. Това е история за скъсани отношения между баща и син и как любовта между семействата никога не угасва. Конрад, изигран от Флориан, сега всички пораснали винаги бяха държали на разстояние от баща си след начина, по който се държеше, както когато беше дете. Въпреки това, след специална молба, отправена от умиращата му майка, той се връща обратно при баща си и му доставя плик. Но като достигне, той открива, че баща му преминава през наистина тежък период и започва пътуването си, за да поправи отношенията си с баща си и да му помогне да стане на крака.

Netflix Германия

Зелена книга (2018)

Базиран на истинска история, Зелената книга е биография с участието на черния джаз пианист Дон Ширли, изигран от Махершала Али, и неговия бял шофьор Тони Лип, изигран от Виго Мортенсен. Филмът следва тези двама, които обикалят страната, започнала от Ню Йорк, чак до южните щати през 60-те години. Скоро двамата развиват специална, неочаквана връзка, докато се сблъскват с расизма в тази епоха.

Netflix Германия

Hubert und Staller – Unter Wölfen (2016)

Унтер Вьолфен е 90-минутен немски игрален филм, базиран на телевизионния сериал от 2006 г. Хуберт и Сталер. Следват двама детективи – Франц Хуберт и Йоханес Сталер, които се оказват заседнали между убийството на Крьопф, шеф на полицията. Присъединете се към тях, докато разследват и разберат кой е виновен за това престъпление.

Кой използва VPN за немски Netflix?

процент на потребителите, които използват netflix с vpn

PureVPN помага на стотици хиляди сървъри всеки месец за достъп до съдържанието на Netflix от различни части на света.

Най-добрият VPN за немския Netflix

Светът е изпълнен със стотици различни VPN услуги. Някои са платени, някои идват безплатно. Въпреки това, за тези, които се интересуват от гледане и достъп до немски Netflix, техните възможности са доста ограничени, тъй като много VPN мрежи там поддържат Netflix или имат сървъри в Германия. В резултат PureVPN е най-добрият VPN за работата. Той има не само сървъри в Германия, но също така има и поддръжка на Netflix, която ви позволява неограничен достъп до стрийминг услугата и нейното съдържание.

 • пътешественик

 • Експат

 • Уникално съдържание

 • Разделяне на тунели

 • анонимност

Пътуването до друга държава е доста вълнуващо от само себе си. Въпреки това, докато го правите, проследяването на любимите ви телевизионни предавания и филми може да бъде доста сложно. И тъй като не бихте искали вашият опит да бъде развален, винаги се препоръчва да гледате любимите си предавания и филми възможно най-скоро.

Но как човек може да гледа любимите си предавания и филми, когато е на екскурзия? Е, това е съвсем просто. Получавате ръцете си на VPN връзка. Чрез него можете лесно да се свържете с немския Netflix и да гледате съдържание, преди някой друг да го развали за вас.

Да живееш в друга държава поради изискванията на работата си или бизнеса си е доста трудно сам по себе си, тъй като нямаш компания на своите приятели или семейство. Сега, ако изключите възможността да гледате любимите си предавания и филми, животът може да стане труден.

Така че за всички наши германски експатри, които са далеч, имаме начин, чрез който можете да получите всички любими телевизионни предавания и филми обратно в Netflix. Всичко, от което се нуждаете, е PureVPN. Използвайте го, за да се свържете с Германия и да получите достъп до немския Netflix.

Искате да гледате най-добрите немски телевизионни предавания и филми, но не можете да ги намерите в Netflix? Е, това е така, защото това съдържание е достъпно само в немския Netflix. И така, единственият начин да получите достъп до това е, ако се преместите в Германия.

Досега, тъй като PureVPN ви позволява да получите достъп до немски Netflix и това също от всяка точка на света. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с немски сървър и това е всичко. Насочете се към Netflix и ще можете да видите всички онези фантастични, ексклузивни немски предавания и филми.

В днешно време повечето потребители смятат, че когато използвате VPN връзка, скоростите на вашия интернет обикновено се забавят и е добре, че това е така при повечето VPN. Въпреки това, с PureVPN и неговата новаторска функция Split Split Tunneling нещата са съвсем различни.

Функцията позволява на потребителите предварително да решат кои уебсайтове и услуги желаят да използват с VPN връзка и кои искат да работят свободно. Следователно, вие получавате предимствата на използването на VPN връзка, като същевременно не трябва да правите компромиси по отношение на скоростта. Това е печеливша печалба.

Достъпът до немския интернет е едно, а да останете защитени, докато го правите, е съвсем друга история, която е също толкова важна. Е, ако изберете PureVPN, получавате най-доброто от двата свята. Не само ви дава достъп до немската Netflix, но и защитава вашата поверителност онлайн.

Как да гледате немски Netflix с VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map