Как да гледате НБА на Kodi – Поток на живо с най-добрите добавки

Публикувано: 02 юли 2019 г.

Ако пътувате някъде извън САЩ или Канада и не искате да пропуснете електрифициращите моменти, имаме добри новини за вас. Можете да разгледате следното ръководство за това как да гледате НБА на Kodi чрез най-добрите добавки в НБА и да уловите всички сезони на живо от всяка точка на света.

По-нататък ще обсъдим някои от основните официални и трети страни добавки на Kodi NBA и как да ги инсталирате. Така че, без допълнително обожание, нека започнем.

Как да гледате НБА на Kodi, използвайки PureVPN

PureVPN е създаден, за да облекчи всичките ви проблеми, свързани със потока, дори когато става въпрос за стрийминг на Kodi. Нашите 2 000+ VPN сървъра и 300 000+ IP-и са ви на разположение денонощно, така че можете да гледате любимите си спортове и забавления с безумно бързи скорости и същевременно запазвате анонимността на вашата идентичност.
Настройте нашия надежден VPN, за да излъгаме вашето местоположение, направете анонимния си интернет трафик и по този начин да получите достъп до всички популярни добавки на Kodi, без да се притеснявате за ограниченията на страната. Освен да заобикаляте ограниченията на съдържанието, можете лесно да изтриете дроселирането на ISP, за да се наслаждавате на поточно съдържание без буфер.
Всичко, което трябва да направите е:

 1. Абонирайте се за PureVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте желаното приложение за вашето устройство
 3. Свържете се с американския сървър за най-добро поточно преживяване.
 4. Гледайте NBA в Kodi на живо на всяко устройство и отвсякъде.

Най-добрите добавки на Kodi в NBA [Официален & Добавки на трети страни]

Kodi разполага с богата гама от хранилища и добавки, достъпни за потребителите. Добавките обикновено се категоризират в официални и трети страни. Официалните добавки предлагат официални опции за стрийминг. Въпреки това, повечето от официалните добавки се нуждаят от абонамент, за да гледат съдържанието на живо, като NBA спортове. Добавките на трети страни, от друга страна, предлагат предимно безплатни опции за стрийминг.
Разгледахме официалната и неофициална галерия на добавки на Kodi, за да изброим най-популярните добавки. Нека да ги разгледаме набързо.

NBA League Add Add-on (Официален)

Ако имате абонамент за пропуск в лигата, лесно можете да хванете по-голямата част от редовните сезони в НБА чрез тази добавка. Тъй като това е официална добавка, можете да го намерите в хранилището по подразбиране на Kodi и да го инсталирате с няколко кликвания (повече за него по-късно).
Проблемът с пропуска на НБА лигата е, че той може да получи затъмнение, ако събитието се излъчва по локален канал. Освен това хората, живеещи извън САЩ, може да не са в състояние да се свържат с него поради ограничения на местоположението.

Добавка към Sportsnet Now (Официално)

Друга официална добавка, Sportsnet изисква първокласен абонамент, който започва от $ 24.99 на месец. Добавката е свързана с канадска мрежа и следователно има лиценз за излъчване за до 40 редовни сезона на NBA. За спортните фанатици Sportsnet Now може да дойде като свещен граал, тъй като предлага голям брой мачове от НХЛ, MLB, както и мачове от Висшата лига. След като инсталирате добавката, трябва само да добавите своите идентификационни данни за Sportsnet Now, за да започнете.

ESPN Player Add-on (Официален)

ESPN плейърът също е потенциален конкурент в списъка с добавки, тъй като предлага както функция при поискване, така и поточно предаване на живо. Абонаментът започва от $ 10 на месец. Ако обаче имате нужда само от еднодневен пропуск, можете да го получите за 7 долара.

USTV сега (официално)

USTV Now има някои от най-големите библиотеки на спорта, когато става въпрос за спортни добавки. Добавката предлага до 7 безплатни спортни канала. Ако обаче се интересувате от повече канали, можете да отключите още 29 канала за $ 19,99. В добавката USTV Now можете да хванете всички спортове, излъчвани по ESPN, както и мрежа ABC.

Попкорн добавка за телевизия (трета страна)

Popcorn TV е широко популярна добавка, която предоставя на потребителите съкровищница от онлайн съдържание като филми по заявка, телевизионни предавания, спорт, канали на живо и други. За щастие, можете да хванете безплатно на живо NBA спортни потоци в добавката безплатно.

Добавка за плейлисти в UK Turk (трета страна)

Добавката може да се похвали с голям обем съдържание от различни страни, особено от САЩ и Великобритания. Той предлага напълно безплатни опции за стрийминг, включително спортен стрийминг. Добавката често превключва хранилища, за да избегне подозрителните очи на авторските тролове.

Как да инсталирате официален пропуск в НБА Лига на Kodi

Сега, след като изброихме някои от най-популярните официални и добавки на Kodi от трети страни за NBA, нека да стигнем до ръководството за инсталиране. Използваме добавката за пропуск в НБА лига например:

 1. Стартирайте приложението Kodi
 2. Отидете на Добавки опция
 3. Отидете на Инсталатор на пакети в горния ляв ъгъл
 4. Сега щракнете Инсталиране от хранилище
 5. Отидете на Хранилище за добавки Kodi и тогава Видео добавки
 6. Кликнете два пъти върху NBA League Pass и Install
 7. Изчакайте да добавите добавката Enabled
 8. Върнете се обратно към У дома екран
 9. Отидете на Добавки и тогава Видео добавки
 10. Превъртете, за да намерите Пропуск в НБА Лига добавка
 11. Влезте в добавката, като използвате абонамента си за League Pass
 12. Насладете се на NBA на живо на Kodi отвсякъде

**Забележка: Можете да инсталирате официалните добавки само с гореспоменатите указания. За добавки на трети страни първо трябва да изтеглите и инсталирате хранилището на съответната добавка.

Защо имате нужда от VPN, за да гледате НБА на Kodi?

Kodi е удобен център за развлечения. Той предоставя на потребителите решение с едно гише за поточно предаване на широк спектър от съдържание, било то спорт, филми, документални филми и дори канали на живо.
Приложението се захранва от добавки, които са достъпни в хранилищата. Недостатъкът е, че не всяка добавка е налична във всеки регион. Второ, някои популярни добавки, като например за спорт, изпитват затъмнение, което оставя потребителите вбесени и не могат да предават поточно съдържание.
Тук виртуалната частна мрежа идва като единственият инструмент, способен да реши този ужасен проблем. С динамичен диапазон от функции за сигурност и анонимност, като криптиране и анонимни IP адреси, VPN помага на потребителите да изменят местоположението си и да заобиколят всички ограничения.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me