Как да гледате Купата на президентите през 2019 г.


Contents

Как да гледате Купата на президентите през 2019 г.

Актуализирано: 14 ноември 2019 г.


Следвайте споменатия по-долу процес в 3 стъпки и гледайте наближаващата Купа на президентите през 2019 на живо и онлайн от всяка точка на света.

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и се свържете с местоположение на сървъра в САЩ
 3. Насочете се към NBC, намерете потока на живо и започнете да гледате

Купата на президентите е поредица от мачове за голф, проведени между два отбора, като единият представлява САЩ, а другият представлява останалата част от света (минус Европа). Той се провежда на всеки две години и следва формат Match Play, където отборите или играчите получават точки за всяка дупка, в която побеждават своя опонент.

Купата на президентите през 2019 г.

Тази година ще станем свидетели на Купата на президентите 2019, 13-то издание на международното състезание по голф. Той ще се проведе в голф клуб Royal Melbourne в Мелбърн, Виктория, от 12 до 15 декември 2019 г..

Преди това и двата отбора имаха общо 12 играчи. След 18 август 2019 г. обаче, осемте най-добри футболисти стигнаха до финалната квалификация. Вижте окончателното класиране на двата отбора по-долу.

Международен отбор САЩ
Марк ЛийшманБрукс Коепка
Хидеки МацуямаДжъстин Томас
Луи OosthuizenДъстин Джонсън
Адам СкотПатрик Кантлай
Ейбрахам АнсърКсандър Шауфеле
Ли ХаотонгУеб Симпсън
Пан Чен-фенМат Кучар
Камерън СмитБрайсън Де Шембо

Къде да гледате Купата на президентите през 2019 г.?

Преди това CBS притежаваше изключителните права за излъчване на Купата на президентите. Въпреки това, през 2000 г. те бяха преместени в NBC и оттогава NBC е единственият оператор на Купата на президентите. Така че, ако сте любител на голфа, който се интересува да гледа предстоящата Купа на президентите през 2019 г., NBC е единственият вариант за вас.

Въпреки това има и други услуги за стрийминг на трети страни като Sling TV, FuboTV и Hulu с Live TV, които предлагат NBC като един от техните канали за стрийминг. Така че, ако не директно чрез приложението NBC, можете да проверите тези услуги за покритие на живо през 2019 г. на президентите.

Как да гледате Купата на президентите 2019?

Тъй като състезанието се провежда в Австралия и NBC е единственият оператор за това, хората, живеещи в Съединените щати и Австралия, няма да имат никакъв проблем, който да стриймва 2019 Президентската купа онлайн. Тъй като обаче екипът на International има и други международни голфъри, хората от цял ​​свят ще се интересуват да гледат това предстоящо състезание на живо. Но тук нещата се усложняват малко.

NBC предлага регионални ограничения, които не позволяват на международните потребители да влизат в мобилното си приложение или на уебсайта си. И тъй като те са единствените телевизионни оператори за предстоящото състезание по голф, една голяма част от общността може би се чуди къде могат да гледат събитието на живо.

Така че, ако сте международен, който желае да гледа състезанието на живо, ще ви трябва VPN връзка. Следвайте стъпките по-долу и започнете:

 • Абонирайте се за PureVPN
 • Изтеглете от предпочитаното си поточно устройство
 • Влезте с вашите идентификационни данни
 • Свържете се със „US“ сървър >> Насочете се към NBC
 • Потърсете Livestream и започнете да гледате

често задавани въпроси

Кой играе в Купата на президентите 2019?

Капитанът на отбора на САЩ Тайгър Уудс обяви Фред Пауълс, Зак Джонсън и Стив Страйкър за трима от помощниците на капитана си за президентската купа 2019.

Кога и къде е следващата президентска купа?

Президентската купа 2019 ще се проведе на 9-15 декември 2019 г., когато се завръща в престижния голф клуб Royal Melbourne

Какъв е форматът на Купата на президентите?

Купата на президентите използва 4-дневен, 34-матов формат, който включва сесии на четворки, четирибол и игра на мачове в единични.

Научете повече Защо имате нужда от VPN, за да гледате голф!

Ръководства за спортни потоци

Кликнете върху икона за пълни ръководства за текущи и предстоящи спортни събития!

 • Мото GP
 • Висша лига
 • LA LIGA
 • Формула 1
 • NFL
 • Серия А
 • WRC
 • MLB
 • Шампионска Лига на УЕФА
 • Бундеслигата
 • ЛИГА 1
 • UFC
 • Тенис
 • НБА
 • IPL
 • NHL



Голф турнир по тенис на Президенти Купа на живо

Гледайте всички голф събития на живо онлайн с оптимизираните поточни сървъри на PureVPN.

1- Изберете вашия план Промяна на валутата: щатски долар

 • щатски долар

1 месечен план Спестете 0% $ 10.95 / мес на месец $ 10.95 $ Фактурирани на всеки месец Вземете 1 месец План 31-дневна гаранция за връщане на парите 88% OFF – За ограничено време! Масови спестявания! 5-годишен план Спестете 88% $ 10,95 $ 1.32 / мес на месец $ 79 Фактурирани за 5 години Вземете 5-годишния план 31-дневна гаранция за връщане на парите 47% OFF 1 годишен план Спестете 47% $ 10.95 $ 5.83 / мес на месец Вземете 1-годишен план 31-дневна гаранция за връщане на парите 1-годишен план Спестете 82% $ 1.99 / мес на месец $ 10.95 Сметка на всеки месец Вземете 1-годишен план 31-дневна гаранция за връщане на парите 2 години План Спестете 82% $ 1.99 / мес на месец Вземете 2-годишен план 31-дневна гаранция за връщане на парите 2- Изберете Вашия начин на плащане Сигурно и криптирано плащане McAfee-икона Изберете начин на плащане Кредитна карта PayPal PaymentWall Криптовалути (невъзстановими) Alipay BlueSnap подаръчни карти (невъзстановими) Кликнете тук, за да видите всички опции за плащане Резюме на вашата поръчка 79,00 USD

Резюме на вашата поръчка

PureVPN 5-годишен план 657 USD Добавки

Общо USD 79,00 ИМА КУПОНЕН КОД? Приложи х

Въведете валидно име на притежателя на картата.

въведете валиден имейл адрес.

Имам кредитна карта, свързана с моя акаунт в PayPal Pay with Кредитна карта

31-дневна гаранция за връщане на парите

Сигурни и криптирани плащания

С изпращането на този формуляр вие се съгласявате с нашите Общи условия и Декларация за поверителност.

Плащането е успешно

Благодарим, че опитате демонстрация на PVPN количка. (В процеса не бяха таксувани пари).

Искате да добавите Специализиран IP за USD 0,99/ мес?
Какво е Специализиран IP? получавам Специализиран IP Премахване на добавката Изберете държава

 • Австралия
 • Канада
 • Германия
 • Хонконг (SAR)
 • Малта
 • Великобритания
 • Сингапур
 • Съединени щати

получавам Специализиран IP Искате да добавите DDos защита за USD 0,99/ мес?
Какво е DDos защита? получавам DDos защита Премахване на добавката Изберете държава

 • Австралия
 • Канада
 • Франция
 • Холандия
 • Нова Зеландия
 • Великобритания
 • Съединени щати
 • Германия

получавам DDos защита Искате да добавите Пренасочване на пристанища за USD 0,99/ мес?
Какво е Пренасочване на пристанища? получавам Пренасочване на пристанища Премахване на добавка × Специализиран IP VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо ми трябва специален IP VPN?

Отдалечен достъп до сървъри с криптиране

Без значение към какъв сървър за отдалечен достъп се свързвате, лесно можете да го направите, без да се притеснявате, че ще бъдете компрометирани, особено след като сте подкрепени от военно ниво на криптиране.

Перфектен за бизнеса

Лицата и предприятията могат да се свързват с ограничени мрежи и сървъри. Вместо само за всеки, който има споделен IP достъп до мрежа, само тези със специфичен IP адрес могат да го направят, като по този начин подобряват сигурността чрез скокове и граници.

Възможностите са безгранични

Независимо дали искате да получите достъп до камери за видеонаблюдение, банкови сметки или искате да видите поверителна информация, разположена в защитена болнична мрежа, възможностите са неограничени.

× Защитена от DDoS VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо имам нужда от DDoS защитена VPN?

Блокира неоправдания трафик

При неоправдан трафик трябва да се очаква спад в скоростта на интернет и изоставането. Но това вече няма да е така с нашия защитен от DDoS VPN.

Бдителни ли са по всяко време

Вместо да се налага ръчно да активирате нашия защитен от DDoS VPN всеки път, той ще бъде активен по всяко време. Веднага щом бъде открита атака, нашата защита от DDoS VPN ще я неутрализира незабавно.

Перфектен и за геймърите

Нашият защитен от DDoS VPN служи като допълнителен слой за защита на геймърите, които редовно са насочени от киберпрестъпници и конкуриращи се геймъри. Бъдете спокойни; ще имате конкурентно и безопасно игрово изживяване.

× Пренасочване на порт

Функцията Port Forwarding е удобна, когато трябва да получите достъп до свързано към интернет устройство / услуга от всяка точка на света.

Как ми помага ползването на пристанището?

Да приемем, че искате да получите достъп до вашия компютър, лаптоп или сървър от всяка точка на света. Нашата добавка за пренасочване към порт ще ви позволи да направите точно това.

Ако искате да споделите достъп до вашия уебсайт / FTP или друга услуга, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт.

Ако искате да играете онлайн игра с приятелите си, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт, за да може приятелите ви да се присъединят към вашия геймър сървър.

Ако използвате PureVPN на вашия рутер, тогава ще ви е необходима добавката за пренасочване на порт, за да разрешите всеки конкретен порт на PureVPN IP.

× Защита на предприятието & поверителност

Разширените функции на следващото поколение осигуряват стабилна сигурност & поверителност. Преди това технологията е била достъпна само за бизнеса & Предприятия. Дава ви анти-злонамерен / антивирусен, рекламен блокер, филтриране на приложения, механизъм за предотвратяване на проникване и филтриране на URL / категории. Мислете за това "суперсили" за обикновения ви VPN.

Бележка 1:

Към момента сигурността на Enterprise & Добавката за поверителност не работи едновременно с нашата специализирана добавка за IP. Можете обаче да използвате всеки друг режим в нашите VPN приложения, за да активирате Enterprise-Grade Security & Добавка за поверителност.

Бележка 2:

Моля, обърнете внимание, че понастоящем ръчната настройка на PureVPN не поддържа конфигурацията на нашата Enterprise Grade Security & Добавка за поверителност Моля, използвайте нашите VPN приложения, за да го активирате.

× P2P защита

Добавката P2P Protection гарантира, че дори и най-умните настройки за примамка от хакери или държавни агенции не го правят на вашето устройство или компютър. Нашата проактивна защита автоматично ще блокира разрушителни файлове като вируси, злонамерен софтуер, софтуер за откупи, троянски програми и др., Маскирани като торенти от изтегляне и да запази вашето устройство безопасно и сигурно.

PureVPN планът включва:

 • Приложения за
 • Сигурност на предприятието
 • 10-Multi влизания, за да можете да използвате един акаунт на 10 устройства едновременно.
 • 2000+ сигурни сървъра в 140+ страни
 • 24/7 поддръжка на клиенти

nologs и поддръжка на клиенти TrustPilot

Платете с кредитната си карта и ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 10%!

Ще плащам с кредитна карта Продължи с Alipay ×

Открита грешка

да не

Нужда от помощ? Говорете с нашата 24/7 поддръжка на живо

Плащането Ви се отхвърля

Моля, опитайте да платите чрез Bluesnap.

Изберете начин на плащане

Получете тази оферта сега Продължете с

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map